Algoloji Randevusu
Saç Mezoterapisi
Siyatik Tedavisi
Vertebroplasti
n....k
Yüzümde ağrı vardı. Onun için başvurdum. İlaç tedavisine başladık. Ağrılarım azaldı. Ben kendisinden çok memnunum. Allah razı olsun. Sayesinde rahatladım artık yemek yiyebiliyorum. Kişiliği de çok iyi. Sanki benim kardeşim gibi. Başarılarının devamı gelsin. Allah Vildan Hoca'ya sıkıntı vermesin.
z....)
Annemin bel ağrısı için başvurduk. Hem ilaç tedavisi hem de iğne tedavisi uyguladı. Tedavi sonrasında annem düzeldi. Hiçbir sorunu kalmadı. Tavsiye edildi, biz de araştırdık kendisini. Vildan Hanım tek kelime ile harika bir doktor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Çok memnunuz kendisinden.
a....)
Fibromiyalji hastası eşim. Radyofrekans tedavisi uyguladı. Çok memnun kaldık. Eşim çok iyi. On numara doktorumuz. Allah ondan razı olsun. Her zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Gece bile bize dönüş yapıyor.
fa...n
Romatizma rahatsızlığı nedeni ile Vildan hanıma ulaştım ağrılı bir süreç geçirmiştim kendilerinin tedavileri ile şuan iyi hissediyorum. Hastaya tedavi sürecini detaylı anlatması bilğisi ve güler yüzlü yaklaşımı morel veriyor. Kocaeli için kendileri büyük şans iyiki varlar. Herkeze tavsiye ederim.
n....
Vildan hanım, hastasına önem veren ve elinden gelen tüm gayreti gösteren ve hastasına pozitif enerji veren bir doktor. Omuzlarımda kas yırtılmasına bağlı dayanılmaz ağrılarım mevcuttu. Onların tedavisi ve dayanılmaz ağrılarımın kesilmesini sağladı. Şu an zonaya bağlı ağrılarımın tedavisi sürecini yürütüyor. Bunlarında kısa zamanda biteceğine eminim. Algoloji alanında, deneyimli ve oldukça başarılı. Kesinlikle tavsiye ediyorum ve doktoruma başarılar diliyorum.
me...r
Annem sayesinde tanıştık doktorumuzla. Annem doktorunun çok iyi olduğundan bahsedince ben de baş ağrısı sebebiyle kendisine gittim. Bana migren botoksu yaptı ve şuan çok iyi hissediyorum. Kendisinin hastaları buzdan duvarlarla değil de samimiyetle karşılaması benim çok hoşuma gitti ve rahatsızlığımdan rahatlıkla bahsettim. Çok bilgili oluşu bana güven verdi ve iyileşeceğime inandırdı. Onunla karşılaştığımız için kendimi çok şanslı hissediyorum.
nu...i
Yıllardır fıtık diye çektiğim ağrılarımın meğerse tetik nokta ağrılarımın olması ve her kas her ağrı yerlerini tek tek bulup işlem yaparak yıllardır çektiğim ağrıları bir seansta %70 oranında azaltan mükemmel bir doktor 1 kontorolüm vardı ana seans gibi geçirdik üstüne extradan 1 kontrol daha isteyerek hastalarının memnuniyeti ön planda tutan şahane bir doktor herkese tavsiye ederim
ya...
Vildan hanımla 2 yıl önce tanıştık bel agrilarim vardı bacağıma vuran iyi bir muayene ve tedavi sonucunda şimdi çok şükür iyiyim hasta iletişimi ve anlatımı çok iyi Allah razı olsun kendisinden bugünlerde de tenisçi dirseği rahatsızlığı ile ilgili tedavi görüyorum iki kolumda ağrılarım azaldı ve daha rahat hareket ediyorum. İyi ki var kendisine ilgi ve alakalarindan dolayı teşekkürlerimi sunarım meslek hayatlarında daima başarılar dilerim
Vildan Kılıç Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vildan Kılıç Yılmaz, Algoloji. Size Vildan Kılıç Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Ağrı Pompası, Radyofrekans Uygulamaları, Kifoplasti, Vertebroplasti, Proloterapi, Epidural Kan Yaması.
Vildan Kılıç Yılmaz adresi nerede?Vildan Kılıç Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir mah. Paşa cad. No:74/2 İzmit Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vildan Kılıç Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vildan Kılıç Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Vildan Kılıç Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Vildan Kılıç Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Vildan Kılıç Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Vildan Kılıç Yılmaz ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Vildan Kılıç Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vildan Kılıç Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Vildan Kılıç Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Vildan Kılıç Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Vildan Kılıç Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Vildan Kılıç Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.