Fevzi Çakmak Mahallesi 3. Ray Sokak No:5 Demireren Plaza, Uşak Merkez, Uşak
Diyetisyen Randevusu
Fevzi Çakmak Mahallesi 3. Ray Sokak No:5 Demireren Plaza, Uşak
Diyetisyen Vildan Özkaya
e....y
Kilo vermek amacıyla kendisiyle görüşüyorum, çok memnunum, çok iyi birisi, süreçte son derece insancıl olmasını çok beğeniyorum, aynı zamanda kilo verme sürecime verdiği destekten çok memnunum, diyet listelerine uyum sağlamakta da herhangi bir zorluk yaşamıyorum, puanlamak gerekirse on üzerinden on verebilirim, memnunum.
r....ö
Ben kendisine kilo vermek amacıyla andülasyona gidiyorum, gayet memnun kaldım,seanslara hala devam ediyorum, 2 seansım kaldı, seans aldığım süre içerisinde baya belde incelme oldu diyebilirim, tabi bu süreçte aynı zamanda diyet de yapıyorum, o konuda da herhangi bir zorluk yaşamıyorum, yaklaşık 6-7 ayda 20 kilo verdim, kilo vermemin şekerime de olumlu yönde etkisi oldu, şekerim düştü, gayet memnunum.
de...m
Yaklaşik 1 yıldır danışanıyım canım diyetisyenimin...tek tekilemyle herseyiyle mukemmel... sayesinde sağlıklı beslenmeyi ogrendim...fazla kilolarimdan kurtulmama yardimcı olanim
ka...u
Kilo almak için Vildan hanım'a başvurdum, alanında bilgili ve yeterli gayet açıklayıcı ilgi alakası iyi 25 günde 2,5 kilo aldım sağlıksız gıdalardan uzak durdum sayesinde olumlu ilerliyorum tavsiye ederim.
Vildan Özkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vildan Özkaya, Diyetisyen. Size Vildan Özkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Online Danışmanlık.
Vildan Özkaya adresi nerede?Vildan Özkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi 3. Ray Sokak No:5 Demireren Plaza Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vildan Özkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vildan Özkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Vildan Özkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Vildan Özkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Vildan Özkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vildan Özkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vildan Özkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vildan Özkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Vildan Özkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Vildan Özkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Vildan Özkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.