Katıldığı Eğitim ve Kongreler aşağıdaki gibidir:
• Otizm’de Dil ve İletişim Becerilerine Yönelik Müdahaleler Kapalı Süpervizyon, Damla Yurdan Ahlat, 2024
• Otizm’de Dil ve İletişim Becerilerine Yönelik Müdahaleler, Damla Yurdan Ahlat, 2024
• DIR Floortime (201) Düzey Kursu, Çiğdem Ergül, Eylül 2023
• Zihin Kuramı ve Sosyal Becerilerin Öğretimi, Alev Girli, Temmuz 2023
• Dynamic Tactile and Temporal Cueing (DTTC), Edythe A.Strand, Ph.D., Şubat 2023
• PALIN PCI: Ebeveyn- Çocuk Etkileşim Terapisi, Michael Palin Centre, Şubat 2023
• DIR Floortime (101) Başlangıç Düzeyi, Linus Danışmanlık, Aralık 2021
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Palin PCI Ebeveyn Çocuk Etkileşim Terapisi
Ses Terapisi
n....)
Oğlum konuşamıyordu. Kuruma başvurduk. 3 yıldır kurumdayız. 1.5 yıldır Vildan Hanım'la görüşüyoruz. Oğlum kendisini çok sevdi, başka bir uzmana gitmek istemiyor. Oğlum seanslar sayesinde konuşmaya başladı. Vildan Hanım'ı çok beğeniyorum. Terapi bittikten sonra bana her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyor ve yönlendiriyor. Oğlumla çok ilgileniyor. İlgisi çok hoşuma gidiyor. Bilgili bir uzman. Ben çok memnunum kendisinden.
sa...n
Oğlum 5 yaşında DEHB'li gecikmiş konuşması olan bir çocuk. Vildan hanımla 3-4 aydır çalışıyoruz, çok iyi ilerleme kaydettik. Vildan hanım, verdiği ev ödevleriyle doğru yönlendirmeleriyle ilgisiyle takibiyle bize çok şey kattı. Doğru oyun oynamasını öğretti. Oğlumda Vildan ablasını çok seviyor ve seanslarına severek katılıyor. İyi ki yollarımız Vildan hanımla kesişmiş. Güler yüzlü, güzel terapistimizi herkese gönülden tavsiye ederim.
e...
Oğlumda konuşmada harf yutmaları yanlış kullanma ve bundan kaynaklı kendini ifade etmede problemimiz vardı. Hastane rapor sürecinden sonra rehabilitasyon merkezine başvurduk ve orada Vildan hocamız ile derslere başladık, Eğitim süreci çok iyi teknikler ve ev ödevleri eşliğinde hızlı bir şekilde ilerledik ,Şu an kendini ifade etmede ve harf eksikliklerimiz çok iyi durumda, Bu problemle karşı karşıya kalan herkese ve çevreme de şiddetle tavsiye ederim.
y.....
Kızımın söyleyemediği harfler vardı vildan hanımla tavsiye üzerine çalışmaya başladık. İyi ki onunla sürecimize devam etmişiz. Bizi anlaşılır şekilde yönlendirdi ve kızımla iletişimi çok güzeldi. Seanslara gitmeden önce kızım mutluluk ve heyecanla gidiyordu. Kendisiyle tanıştığımız için çok mutluyuz
m...
Vildan Hanım'la devam ettiğimiz ergoterapi merkezinde karşılaştık. Dil terapisi konusunda desteğe ihtiyacımız vardı başladığımız seanslar itibarıyla gayet olumlu dönüşleri almaya başladık takibi ile önerileri ile hızlı ve biçimde eksiklerimizi gidermemizde yardımcı oldu çevreme de ihtiyaçlarına istinaden gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
Merhaba Vildan hanimcim bizim için çok büyük bir şans. Oğlumu ilk getirdigimde hiçbir kelime soyleyemiyordu. Kendisinin ilgisi, destegi, empatisi, bilgi ve birikimleriyle en önemlisi sevgisiyle şuan oğlum bir yıl icinde konuşuyor. Yaşıtlarına yetişti. Hatta bu hafta terapi sürecinin bittiğini ilkokula hazırlık aşamasında oldugunu öğrendim. İnanılmaz mutluyum. Emeklerinize saglik... Hakkınızı odeyemeyiz. Ben de oğlum da sizi çok seviyoruz
y.....
Oğlumun söyleyemediği birçok harf vardı o yüzden Vildan Hanıma başvurduk. Kendisiyle süreci yürütmekten çok memnun kaldık. Çocuklarla iletişimi iyi. Biz ebeveynleri de çok güzel bilgilendiriyor.
Vildan hocayla oğlumda kekeleme problemi olduğunda tanıştık. Tamamen geçmese de bununla baş etmeyi öğrendi. Okulda arkadaşlarının kekemeliğiyle dalga geçtiğini öğrendik ve bununla nasıl başa çıkması konusunda da bize destek oldu. Vildan hanımla aralarında güçlü bir bağ var. Bize anlatamadığı şeyleri ona anlatabiliyo. Çok pozitif ve yapıcı birisi. İşinin uzmanı birisi.
Vildan hanımla bir sene önce terapi sürecine başladık. Çocuğumun otizm tanısı var. Dikkatimiz iletişimimiz hiç yoktu. Bu süreçte gerek mesleki bilgisi olsun gerekse bizim çok düştüğümüz zamanlarda bize karşı yaklaşması olsun hep destekleyiciydi. Bu süreci beraber sürdürdüğümüz için çok mutluyuz.
Vildan hocaya kızımın geç konuşması için başvurduk. 2.5 yaşında sadece baba ve dede diyodu. Çok güzel ilerleme kaydettik çok şükür kızım artık cümle kurabiliyo. Çok güler yüzlü ve ilgili birisi sürecimiz hala devam ediyo. İyi ki yollarımız kesişmiş
Vildan Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vildan Şen, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Vildan Şen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi, Online Terapi, Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Vildan Şen adresi nerede?Vildan Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Mah. Kartal Cad. İstanbul
- Feneryolu, Bağdat Cd. No:99 kat:4 daire:6, 34724 İstanbul
- Çengelköy, Güzeltepe Mah, Zübeyde Hanım Cd. No:25/1, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vildan Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Vildan Şen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Vildan Şen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Vildan Şen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Vildan Şen hangi dilleri konuşuyor?Vildan Şen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Vildan Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vildan Şen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Vildan Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Vildan Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Vildan Şen hangi sigortaları kabul ediyor?Vildan Şen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri