Botoks dolgu gençlik aşısı kampanyası için gittim ilk botoks tutmadı kaş düşük kaldı dolgu ve gençlik aşısı hiç farkedilmiyordu ikinci gidişimde botoks düzeltme yaptı dolgu yeterli değil dediler tekrar dolgu yaptı ama yüzümde asimetri oldu bazı yerlerde kabarıklık bazı yerlerde çökme oldu.tekrar gidişimde durumu söyledim sana öyle geliyor sen daha iyi olsun istiyorsun diyerek bir kaç yere dolgu koydu bu dolgular hala çok sert. Daha öncede dolgu yaptırdım ama hiç böyle olmamıştı
Tavırları ilgisizliği konuşmaları nedeniyle tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
go...a
2 senedir gidiyorum. Geçen sene gittiğimde yine birinci ve ikinci uygulamalar botoksum tutmadı ucuncude oturdu 4 ay kullanabildim. Bu sene 3 kere gittim hala kaşlarım baya oynuyor yukarı kaldırıp catabiliyorum ayrıca şekli de istediğim gibi olmadı. 1 ayda da nerdeyse tamamen eski haline döndü. Baska yerlerde de yaptirdim gayet güzel olmustu. Memnun kalmadım kimseye önermiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Vildan Temel Hacıfettahoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vildan Temel Hacıfettahoğlu, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon.
Vildan Temel Hacıfettahoğlu adresi nerede?Vildan Temel Hacıfettahoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çırkan Mahallesi Atatürk Bulvarı IKEA yanı Çağdaş İş Merkezi No:23/B Bodrum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vildan Temel Hacıfettahoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vildan Temel Hacıfettahoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vildan Temel Hacıfettahoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vildan Temel Hacıfettahoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vildan Temel Hacıfettahoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vildan Temel Hacıfettahoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Vildan Temel Hacıfettahoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.