Doğa yürüyüşü yapmayı, dövüş sporlarını, kendimle kalıp kitap okumayı seviyorum.
Şerefiye, Santral 6. Sk Haydaroğlu İş Merkezi Blok: B Kat: 5 No: 41, 65100 İpekyolu/Van, Türkiye, Van
Aile Danışmanlığı Randevusu
Aile İçi İletişim Sorunları
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Boşanma Danışmanlığı
Evlilik Danışmanlığı
Evlilik Terapisi
du...n
Viyan hanım empati yönü ve iletişim yeteneği kuvvetli, güler yüzlü, ilgili ve yardımsever kişiliği ile danışanında güzel bir güven duygusu oluşturuyor. Bana seanslar vesilesi ile çok şey kattığını düşünüyorum. Aile ve çevreye karşı sınırlarımızda farkındalıklar oluşturmak, birey olduğumuzu hissettirmek ve bunu bize kazandırmak, danışanını desteklemek, Ailede yaşanan problemlerin çözümlenmesinde bizlere vesile olabilecek çok değerli bir danışman olduğunu düşünüyorum.
he...r
Kendisinden Allah razı olsun ben çok memnunum. Viyan hanımla görüştükten sonra içim çok rahatlıyor.
n....t
Viyan hanım mesleğinde ehil olan nadir insanlardan.Sürecim boyunca kısa sürede hafiflemiş hissettim. Kendim için aldığım karar ile Viyan hanımın rehberliğinde daha sağlıklı ilerlerdim.Rabbim kendisinden razı olsun
ş....d
Allah razı olsun Viyan hanımda kendimi tanıma mı sevme mi ve bir anne gibi davranma vesile oldu oluyor çok ilgili karşısındaki insana değer verdiğini hissettiren bir insan minnettarım kendisine Allah razı olsun
i̇...r
Grup çalışmasından sonra özgüvenim arttı kendimle ve geçmişimle barıştım iyi ki katılmışım
Viyan Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Viyan Kılıç, Aile Danışmanlığı. Size Viyan Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Aile Danışmanlığı, Boşanma Danışmanlığı, Evlilik Danışmanlığı, Online Danışmanlık, Aile Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Online Terapi, Aile Danışmanlığı Randevusu.
Viyan Kılıç adresi nerede?Viyan Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şerefiye, Santral 6. Sk Haydaroğlu İş Merkezi Blok: B Kat: 5 No: 41, 65100 İpekyolu/Van, Türkiye Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Viyan Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Viyan Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Viyan Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Viyan Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Viyan Kılıç hangi dilleri konuşuyor?Viyan Kılıç ile Kürtçe dilinde konuşabilirsiniz.
Viyan Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Viyan Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Viyan Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Viyan Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Viyan Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Viyan Kılıç hangi sigortaları kabul ediyor?Viyan Kılıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.