2010 yılında İstanbul Okan Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olmuştur. Lisans eğitiminin ardından Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimini başarıyla tamamlayarak Uzman Klinik Psikolog unvanını kazanmıştır. Akgül, 2010-2015 yılları arasında İstanbul Üniversitesi – İstanbul Tıp Fakültesi Nöroloji ana bilim dalında Prof. Dr. Öget Öktem Tanör ile nöropsikoloji üzerine çalışmalar yürütmüştür. Ayrıca, 2010’dan beri çeşitli kurumlara danışmanlık vermiş, hastane ve psikolojik danışmanlık merkezlerinde Uzman Klinik Psikolog olarak çalışmıştır.

Uzman Klinik Psikolog Volkan Akgül, terapi alanında yetişkin, aile ve çift, çocuk ve ergen terapisi üzerine çalışmaktadır. Klinisyen olarak ise Bilişsel Davranışçı Terapi, Varoluşçu Psikoterapi, Bütüncül Psikoterapi, Şema Terapi ekolleri üzerine çalışmaktadır.

2015 yılından itibaren kurucusu olduğu VAP – Volkan Akgül Psikoloji’ de danışanlarına hizmet vermeye devam etmektedir.

Klinik Psikolog Volkan Akgül
Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Blv. Perla Vista Residence B Blok K:6 D:39, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Aile Danışmanlığı +17 daha fazla

Alexander Pratik Yetenek Testi

Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı

Terapi
Online Terapi, İstanbul

Konum: Klinik Psikolog Volkan Akgül Psikoloji Randevusu

Volkan bey ile yollarımız 1 yıl önce kesişti kızım için arayıştaydım araştırmalarım doğrusunda kendisinden seans aldık. İnanılmaz memnunuz ailemizin bir parçası oldu Volkan bey. Ne zaman arasam destek veriyor. Şuan da da üniversite sınavı stres yönetimi için destek alıyoruz. Çok içten çok iyi bir insan kesinlikle tavsiye ederim.

T
Konum: Klinik Psikolog Volkan Akgül Aile İçi İletişim Sorunları

Biz çift terapisi olarak başladık eşimle birlikte. Henüz bitmiş değil devam ediyoruz. Gayet güzel ilerliyor. Sorun saydığımız, zamanımızı alıp götüren bir çok şeyi çıkardık hayatımızdan. Tabi gerçekten sorun olan durumlarımızda vardı ve bakış açımızı değiştirerek, konuşarak, anlatarak ilerleme kaydettik. Ben geçmişe dönüp durur halimi bıraktım, kronikleşmiş konularımı çözdüm, huzurluyum bu anlamda. Çift terapisi bitse bile bireysel terapiye devam etmeyi düşünüyoruz eşimle. Çünkü bireyselde iyi olmamız, ilişkimizi çok etkileyen bir durum. Bu farkındalığıda Volkan bey sayesinde edindik. İşleri içinden çıkılmaz hale getirene kadar Volkan beyle biran önce tanışabilmenizi dilerim.

Kendisinden memnun kaldım.Yeni bir bakış açısı kazandım.Yardımcı oldu.Kendisine araştırarak gittim.Sıcakkanlı birisi,dobra ve açık sözlü oluşunu sevdim.

Ben kendisini çok seviyorum,çok başarılı buluyorum.Görüşmelerimizden sonra hayata daha pozitf bakmaya başladım.Değişik bir insan oldum.İşini yapan çok iyi birisi.Sorunları tespit ediyor ve doğru yorumları var.Kendisine referans olan eşimdi.Çok iyi bir insan, çok seviyoruz.Teşekkür ederim.

Ben gayet memnunum.Sorunumu %85 çözdü gibi, hala da devam ediyoruz.Bence çok iyi analizlerde bulunuyor.Sorunun nerede olduğunu tespit ediyor.Karşılıklı diyalog ile rahatlatıyor.Eşimle beraber gidiyoruz.Bireysel olarak ikimiz de terapi alıyoruz, bazen beraber terapimiz oluyor.Gayet memnunuz.

Ö

Ben kendisinden çok memnun kaldım.Gidebilecek arkadaşlara da kesinlikle tavsiye ediyorum.Gidiş amacımın hepsini gerçekleştirdim, ne için gittiysem çözüm bulabildim.Problemime çözüm oldu ve çözmeye de devam ediyorum.Kendisine internetten araştırarak ulaştım.Benim terapi alma amacım, problemimde yol kat etmekti.Bunu da ettim ve memnun kaldım.Kendisine teşekkür ederim.

Volkan Bey'den gayet memnunum.Samimi, ilgili, çözüm odaklı.Ben memnunum.Görüşmelerimizden sonra faydasını gördüm.Kendisine araştırarak gittim.

Z
Konum: Klinik Psikolog Volkan Akgül Bireysel Terapi

Volkan Bey'e cift terapisi olarak baslamistik. Simdi yolumuza bireysel olarakta devam ediyoruz:) kendisinin pozitif yaklasimi, ve danisana karsi tavri cok guzel.. bir kez daha tesekkur ediyorum:))

Konum: Klinik Psikolog Volkan Akgül Bireysel Terapi

Volkan Bey işini seven titizlikle ve hassasiyeti ile danışanının takibini yapan bir psikolog.İletişimi gerçekten çok iyi.Sorunlarıma farklı bakış açıları getiren her daim destek olan bir terapist.Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum herkese tavsiyem Volkan Bey ile tanışmadan psikolog seçimi yapmayın....

Değersizlik hissi ile görüşme sağladım. Hem evime yakınlığından dolayı hem de Volkan Bey'in hakkında yorumlardan dolayı kendisini tercih ettin. Bana çok çok yardımcı oldu. Kendisi objektif değerlendiren, danışanına nasıl yaklaşması gerektiğini iyi bilen, geri dönüşleri çok güzel olan, işinde çok iyi, danışanlarıyla iletişimi iyi, her anlamda çok memnun kaldığım bir uzman. Terapiye gittikten birkaç gün sonra geri dönüş sağlar ve nasıl olduğumu sorar. Ben aradığım zaman da hemen ulaşabilir olması benim için çok büyük bir artı. Seanslarda saate bakmadan direk olarak bana ve problemime odaklanıyor. Seanslardan çok memnunum. Çok büyük bir aşama kaydettim, hala da devam ediyorum.