AYHAN ŞAHENK BULVARI ŞEFİK SOYER MEYDANI YILDIZ İŞ MERKEZİ KAT 6 DAİRE 18, Niğde Merkez, Niğde
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Volkan Doğan Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
Volkan Doğan Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Volkan Doğan Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Volkan Doğan Muayenehanesi
Volkan bey ve ekibi gayet ilgili, sorularıma net ve anlaşılır cevablar verdiler. Ağrım olduğunda empati yapıp bırakıp tekrar uyuşturucu vurup sonrasında devam etti.Bir sonraki randevularımı muhakkak bana danışarak müsaitlik durumuma göre verdiler.Yaptığı dolgu, kanal ve implantlardan memnunum.İlgilerine minnettarım.
Dişimdeki çürüklerden ve uzun süre çektiğim acılardan ötürü oldukça gergin olmama rağmen inanılmaz enerjisi ve sempatikliğiyle tüm muayenelerim sırasında tüm stresimi aldı ve diş ile ilgili şikayetlerim oldukça azaldı. Özellikle büyük bir ağrım olur endişesiyle başladığım kanal tedavi sürecimi de minimum ağrı ile tamamladım. Süreç sırasında ve sonrasında herhangi bir ekstra ağrım olmamasına özellikle dikkat etti ve bu konuda sürekli benden geri bildirim aldı. Yeni ağrımayan dişlerimle artık çok daha mutluyum.
Tavsiye üzerine kanal tedavisi için gittim Volkan Bey'e. Sonrasında dolgularımı da yaptırdım. Tedavi süreçlerim çok rahat geçti. Normalde diş hekimi korkum var ama Volkan Bey'in yaklaşımı ve desteği sayesinde bu korkumu yendi. Volkan Bey hastasına karşı işgili ve anlayışlı bir doktor. Çevremde de kendisi için referans oluyorum.
Çürüklerim sebebiyle ulaştım Volkan Bey'e. Kanal tedavisi, implant ve dolgu yapıldı. Tedavim devam ediyor. Rahat bir tedavi süreci geçirmekteyim. Ağrı sızı yaşamıyorum. Tedavi konusunda detaylı bilgilendiriyor. Anlık tedavi esnasında da durumumu soruyor ve ona göre ilerliyor. Hastaya karşı anlayışlı ve ilgili bir doktor.
Kanal tedavisi yaptırmak için gittim Volkan Bey'e. Tedavi sürecim çok rahat geçti. İşlemle ilgili detaylı bilgilendirme sağlandı. Volkan Bey çok kibar bir doktor. Hastasına karşı anlayışlı yaklaşıyor. Memnun kaldım.
Porselen kaplama yaptırmak için gittim Volkan Bey'e. Volkan Bey çok detaylı ve açıklayıcı bir şekilde bilgilendirdi beni. Aklımda hiçbir soru işareti kalmadı. Görsel olarak sonuçta dört dörtlük. Volkan Bey çok titiz bir şekilde en ince ayrıntısına kadar yapıyor tedaviyi. Hastaya güven veriyor. Çevreme de her zaman tavsiye ediyorum.
Diş etlerim çekildi ve dişlerim döküldü. Farklı bir doktor implant yapılamayacağını söylemişti. Tavsiye üzerine Volkan Bey'e ulaştım. 6 tane implant yapıldı. Bir dişe kemik tozu uyguladı. Yaklaşık 1 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Volkan Bey mesleğinde çok başarılı. Hastaya yaklaşımı ilgili. Süreç konusundada beni detaylı bilgilendirdi. Çok memnun kaldım.
ş.....
İmplant tedavisi için tavsiye üzerine gittim Volkan Bey'e. Tedavim çok güzel geçiyor. Hiçbir sorun yaşamadım. Tedavi konusunda detaylı bilgilendirdi beni. Her ayrıntı hakkında aydınlatıyor. Hastaya yaklaşımı çok güzel. Hastasını rahatlıyor. Her zaman ulaşabiliyorum. Çok memnunum.
Yıllardır bir çene problemi yaşıyordum; alt çene ve üst çene kapanmıyordu ve aralarında boşluk kalıyordu. Ayrıca diş eti çekilmem de vardı. Daha önce başka bir doktor diş etinin kesilmesi gerektiğini söylemişti. Ancak Volkan Bey, diş etini kesmeden tartar temizliği ile sorunu çözdü. Üst dişler hafif geriye alındı, alt dişler biraz öne alındı ve biraz uzatma yapıldı. Tedavim yaklaşık 3 ay sürdü. Şu anda konuşmam düzeldi, yeme problemim ve buna bağlı mide problemlerim ortadan kalktı. Volkan Bey çok ilgili bir doktor. Beni sürekli motive etti, her zaman detaylı açıklamalar yaparak beni ikna etti. Çevremde tavsiye ettiğim başarılı bir doktor.
Hasta
Çok iyi ve ilgili bir doktor kanal yenileme tedavisi için başvurdum ve memnun kaldım
Volkan Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Volkan Doğan, Diş Hekimi. Size Volkan Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Randevu, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi.
Volkan Doğan adresi nerede?Volkan Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- AYHAN ŞAHENK BULVARI ŞEFİK SOYER MEYDANI YILDIZ İŞ MERKEZİ KAT 6 DAİRE 18 Niğde
Adresine gitmek zorunda kalmadan Volkan Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Volkan Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Volkan Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Volkan Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Volkan Doğan hangi dilleri konuşuyor?Volkan Doğan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Volkan Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Volkan Doğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Volkan Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Volkan Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Volkan Doğan hangi sigortaları kabul ediyor?Volkan Doğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Niğde bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Fiba Emeklilik kabul eden Diş Hekimleri