Doktor muayenehanesi
İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

I

merhaba doktor bey ben geçen sene sağ ayak incilmesi üzerine gelmiştim ve uyguladığız tedaviden çok memnun kaldım, açıkçası sizin gibi işinin ehli olan doktorlara ihtiyacımız var çok teşekkür ederim volkan bey çalışma hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim allaha emane olun .

merhaba ben ayak baş parmağımdaki ağrılar için gittim doktorumun uyguladığı tedaviden sonuç almaya başladım kendisine çok teşekkür ediyorum.harika mükemmel bir doktor ALLAH başımızdan eksik etmesin onu ve onun gibi doktorlarımızı.ben bir kez daha sayın volkan erğan doktoruma teşekkür ediyorum.ALLAH yar ve yardımcısı olsun.

merhaba öncelikle doktorum volkan ergan beye çok teşekkür ediyorum.ALLAH c.c ondan razı olsun.benim rahatsızlığım ayak baş parmaklarımda kireçlenme olduğu belirlendi ve doktorum öncelikle ilaç tedavisi uyguladı şu anda tedaviye devam ediyorum sonuç almaya başladım.doktorumu yakınlarıma tavsiye ediyorum.mükemmel bir doktor ALLAH başımızdan eksik etmesin.

C

hakkıyla mesleğini icra eden ilgili ve çok iyi bir dr.

ilk defa dün akşam gittim tedavisinden ve muayenesinden çok memnun kaldık.böyle dr.allah başımızdan eksik etmesin.

Profili düzenle veya yönet