su...1
Volkan bey bir senedir borderline hastası kızımı tedavi ediyor ve bu işi gerçekten iyi biliyor..onla karşılaşana kadar pek çok doktora gittik ve kızım pek ilerleme kaydetmedi.volkan beyle beraber bir mucize gerçekleşti..
ka...a
Bir önceki görüşte belirtilen 'küçük dağları ben yarattım' imajından ziyade bende daha cok 'yaptığı işi çok da sevmeyen, görüşmenin bir an evvel son bulmasını bekleyen' bir doktor izlenimi yaratmıştır hep. Benim Lape'deki bir senelik maceramda ilk doktorum kendisiydi, aslında bana çok da iyi katlanmış :) ve etik sınırlara da her zaman bağlı kalmıştır.
Hasta
Annemi zor ikna edip götürdüm ve şimdi asla psikiyatriste gitmek istemiyor.Kendileri psikiyatr olmalarına rağmen mimik ve jestlerini hastasını önemsemediğini ilgilenmediğini ve kendisinin küçük dağları yaratığını ifade etmek için kullanması çok ilginç.Zaten oraya gelen hasta gergin bırakın hastayı rahatlatmayı daha çok geren ve hastayı rahatlatmak için ugrasmayan biri.50 dk.lık seans 25 dk.ve 10 dk.dan sonra annemi o kadar gerdiki diger 15 dk.beni dahil ettiler.Ben bile gergin ayrıldm ordan annem ne yapsn
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
de...a
Merhaba, Volkan Bey'in bir süredir hastasıyım. Kendisiyle ilgili google araştırması yaparken burayı buldum. Lise yıllarından beri mütemadiyen doktorlara gönderildim. Haklarını yemeyeyim, arada sevimli doktorlara da denk geldim fakat hiçbirine devam etmedim. İlaç tedavilerimi de hep yarım bıraktım (bunun sorumlusunu doktorlarım olarak görmüyorum elbette) Volkan Bey'in yaklaşımını çok rahatlatıcı ve uyumlu buldum. İlaç tedavime devam ediyoruz. Eğer psikiyatrist çekinceniz varsa, Volkan Bey'le tanıştıktan sonra böyle bir çekincenizin kalmayacağını düşünüyorum. Kendisine tüm ilgisi ve profesyonelliği için teşekkür ediyorum. Sevgiler.
Volkan Girgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Volkan Girgin, Psikiyatri.
Volkan Girgin adresi nerede?Volkan Girgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Volkan Girgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Volkan Girgin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Volkan Girgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Volkan Girgin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Volkan Girgin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Volkan Girgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Volkan Girgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler