Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Total Uyluk Protezi Ameliyatı
ze...p
Ben Volkan Bey’den önce çok doktora gitmiştim ve doktorların hiçbiri etraflıca ilgilenmemekle beraber, bacağımdaki tümörün sadece kolay bir eklem ağrısı olduğunu söylemişlerdi. Benim bacağımda 2 yıldır ağrı vardı fakat son aylarda ağrım beni yürütemez kadar büyümüştü ve yürümediğim zamanlarda bile a ğrıdan duramıyordum. Tabii o sıralarda çok doktor değiştirdim ve en son bir hastanedeki doktor teşhisimi koymuştu: Bacağımda bir kitle vardı ama doktor o alanda uzman değildi. Sonradan beni Volkan Bey’e yönlendirdi. Sonrasında zaten Volkan Bey ameliyatıma girdi ve ameliyat beklediğimden çok daha iyi geçti. Eski ağrılarımdan eser kalmadı ve artık yürüyebiliyorum. İki yılın ardından sonra rahatça yürüyebilmek beni çok iyi hissettirdi. Volkan Bey tanıdığım en iyi doktor. Allah ondan razı olsun saygı ve sevgilerimle.
Bugün annemin diz şikayeti için gitmiştik, hocamız genelde bacakta oluşan tümörler konusunda uzmanlaşmış biri, bizim gibi hastalara çok sık karşılaşmıyor ama bize yaklaşık 30 dakika boyunca ne yapmamız ve ne yapmamız gerektiğini söyledi. Allah güzel insanları böyle doktorlarla karşılaştırır umarım. Herhalde baba oğluna bu kadar detaylı titiz ve açıklayarak anlatmaz. Allah razı olsun.
me...
5.5 yaşındaki oğlumun kaburgasındaki kitle nedeniyle geçen aeneden beri, Volkan Hocanın takibindeyiz. Hem bilgisi hem ilgisi hem açıklamalarıyla bizi rahatlatıyor.
ha...l
Merhabalar
Biz Volkan hocam la 2021 yılında tanıştık iyikide Volkan hocama gitmişiz bütün endişelerim ilk görüşmemizde gitti
Ben kemikte kist sebebiyle ameliyat oldum sonrasında ağrılarım asla kesilmedi gün gittikçe arttı bir türlü sebebi bulunamadı aylarca doktor doktor gezdim
Sonra Volkan hocaya gittim hemen ameliyat kararı verdi ve beni ameliyat etti meğer ağrılarımın sebebi kemik içinde enfeksiyon oluşmuş vücudum yabancı maddeyi kabul etmemiş sonrasın da uzun bir enfeksiyon tedavisi gördüm Volkan hocam sayesinde enfeksiyon vücuduma yayılmadan kurtuldum çok şükür Allah Volkan hocamdan razı olsun iletişimi müthiş bir doktor
ö....
Babamın bacağındaki tümörle ilgili bugün muayene olduk. Anlatımları gayet samimi ve anlaşılır. Kafa karışıklıklarımız tamamen ortadan kalktı ve süreçle ilgili rotamız belli oldu. Umuyoruz biyopsi sonucumuz iyi gelir ve bu süreci en az sorunla atlatırız. Yine de her durumda hocamızın elinden gelenin en iyisini yapacağına inancımız tam. Süreç ilerledikçe güncelleyeceğim
b....b
Çok değerli volkan hocam
7 yaşındaki kızımızın omzundaki kist sebebiyle kendisine başvurmuştuk kendisine tüm süreçte bizi eksiksiz ve doğru bilgilendirip yönlendirdi böyle doktorlarımızın değerininin bilinmesini diliyorum
Aşil tendinit için gittim. Benimle oldukça güzel ilgilendi, sorunun ne olduğunu abartmadan ya da küçültmeden sakince anlattı ve gösterdi. Hastanın hâlinden anlıyor, çektiğim acıya karşı duyarlıydı. Tavsiyeleri verirken emrivaki değil babacandı. Kolaylıkla iletişim kurulabilecek ilgili bir doktor. İyi ki kendisini tercih etmişim, gönül rahatlığıyla siz de tercih edebilirsiniz.
f....a
65 yaşındayım topuğumda oluşan zaman içinde büyüyüp yarılan yumrunun adı geç de olsa tümör olarak konulmuş ve bir doktor tarafından tümör cerrahisi konusunda uzman Sn Prof Volkan Gürkan hocama yönlendirilmem sonucunda ulaştım.
Hocam içtenlikle sorularımı cevaplamış, hastasına sahip çıkıp kısa sürede ameliyatla tümörden ayağımı kurtarmıştır.
Hocama sağlıklı uzun ömürler diler, yerinin başımın üstünde olduğunu saygıyla belirtirim.
fa...ş
Kızımın sol bacağında nükseden ağrıları sonrası çekilen tüm filmlerde bir kitle olduğu anlaşılıyordu ama bu kitlenin tam olarak ne olduğu ile ilgili hiçbir doktor, yaklaşık 3,5 ay boyunca net tanı koyamadı. Volkan Bey'den önce sanırım 7-8 kadar farklı doktora gitmişizdir. En son, diğer tanıdık doktorların tavsiyesi ile Volkan Bey'e gittik ve istediği biyopsi sonucu, tahmin ettiği gibi iyi huylu tümör çıktı. Önümüzdeki hafta kızımın ameliyatını yaparak o kitleyi temizleyip, alınan kitle yerine kemik tozu doldurarak şifamıza vesile olacak inşallah.
Tümörle ilgili sıkıntı yasayan herkese, ilk olarak Volkan hocaya gidip danışmasını öneriyorum. Kendisi gerekli olan tedavi için yönlendirecektir.
Hem tümör konusunda gerçek bir uzman hem de samimi bir dostla sohbet eder gibi davranan bir doktor kendisi. Kızımın ameliyat sürecinde kendisine çok güveniyor ve tüm hastalara hocamızı tavsiye ediyorum.
tu...
Merhabalar 10 yaşında oğlumun sağ kol humerus İçerinde oluşan kemik kisti olması nedeniyle kendisiyle tanıştık, alanındaki deneyimi, tecrübesi ve donanımı 10 numara olup herkese Gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz bizim hastalığımız konusunda çok açıklayıcı oluşu bizi inanılmaz rahatlatmakla beraber çocuklar konusunda ayrıca çok hassas davrandığını belirtmek İsterim, kendisini iyiki tanımışız çok çok teşekkür ederiz, sağolun. Varolun Volkan hocamiz
Volkan Gürkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Volkan Gürkan, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Volkan Gürkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Volkan Gürkan adresi nerede?Volkan Gürkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Petroliş mh Üsküdar Cd. No:45 Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Volkan Gürkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Volkan Gürkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Volkan Gürkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Volkan Gürkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Volkan Gürkan hangi dilleri konuşuyor?Volkan Gürkan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Volkan Gürkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Volkan Gürkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Volkan Gürkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Volkan Gürkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Volkan Gürkan hangi sigortaları kabul ediyor?Volkan Gürkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Aviva Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları