20'lik Diş Çekimi
Naturadent Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
os...a
Volkan beyle bir buçuk aylik bir tedavi surecini beraber geçirdik.Gerçekten gerek ilgi ,gerekse işine verdiği önemle herkese tavsiye ederim .Ben komple alt ve üst dislerime porselen diş yaptırdım.Şu an itibariyle dişlerimden çok memnunum.Volkan beye çok teşekkür ederim .ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.
şe...
Bana yakın olduğu için gittim. İlgi alakası çok güzeldi. Bu hususta çok yardımcı oldu bize. Kızımın tedavisi için gitmiştik. Kızımın iğne fobisi vardı ve bunu yenmesine sebep oldu. Dolgu,kanal tedavisi,Diş tartarı temizleme ve diş eti rahatsızlığından dolayı bile tedavisini gerçekleştirdi. Çok memnun kaldık.
em...n
Tesadüf olarak gitmiştim hoca'ma. 20 'lik dişimin tedavisi için gittim.1 aydır ağrı yaşadığım dişimin tedavisini yarım saatte gerçekleştirdi. Dişçi korkusunu yenmeme sebep oldu diyebilirim.Hastasıyla gayet ilgili alakalı bir doktor. Soranlara mutlaka tavsiye ediyorum.
el...
İnternetden araştırmalarım sonucu ulaştım. Çok ilgili hastasıyla. Fiyatta da yardımcı oldu. Beyaz lekeler için tedavi ve dolgu işlemi yaptırdım. Birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim tedavim olumlu sonuç verdiği için.
i̇...ç
Volkan beyden çok memnunum daha benim tedavim sürüyor. Ben başka bir klinikte tedavimden memnun kalmadığım için yarım bırakıp arkadaşımın referansı ile Volkan beye geldim. Bana yaptığı bütün işlemleri adım adım anlatıyor ve sorduğum sorulara detaylı cevabını veriyor. Açıklayıcı bir hekim.
me...ç
Volkan beye arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Kanal tedavimi,diş çekimimi,kaplamamı kendisi yaptı çok memnun kaldım.Bence bu iş bir sanat işi ve bu konuda çok başarılı
ma...n
İlk olarak azı dişi çekimi için Volkan beye gittim arkadaşım tavsiye etmişti kendisi çok ilgili bir hekim tedavi sonrasında da ilgisi devam ediyor ne zaman arasam kolaylıkla ulaşabiliyorum
ah...ı
ilk olarak kanal tedavisi için gittim daha sonra da devam ettim konuşması detaylı bilgi vermesi sizin anlayacağınız dilde anlatması onayınız olmadan işlem yapmaması çok hoşuma gitti çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim
r.....
Diş etimde oluşan kist nedeniyle birkaç hekime gitmiştim en son tavsiye üzerine Volkan beye gittim tedavim bitti ve çok memnunum pratik ve titiz bir şekilde işini yapıyor
f.....
Volkan beye dişlerimi yaptırdım eli çok hafif bir hekim acıtmadan yaptı sonuçtan da çok memnunum işini iyi bir şekilde yapıyor çevremde ki birçok kişiyi de kendisine yönlendirdim
Volkan Kıdıl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Volkan Kıdıl, Diş Hekimi. Size Volkan Kıdıl tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Zirkonyum Porselen Kronlar, Diş Beyazlatma, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Kanal Tedavisi, Çene Eklemleri Tedavisi, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu.
Volkan Kıdıl adresi nerede?Volkan Kıdıl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet Mahallesi Eski Edirne Asfalti No:80/1 Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Volkan Kıdıl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Volkan Kıdıl online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Volkan Kıdıl isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Volkan Kıdıl, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Volkan Kıdıl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Volkan Kıdıl bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Volkan Kıdıl ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Volkan Kıdıl hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Volkan Kıdıl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziosmanpaşa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Gaziosmanpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri