Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1, Konak
se...l
Volkan beyi iyikide tanimisim.Cok basarili ve isini en guzel sekilde yapan bir insan.1.5 yil önce Boyun fitigi ameliyati oldum kendisi yapti ve iyikide olmusum.Çok kotu agrilarim vardi duramiyodum artik ve sinire siddetli basi oldugundan ameliyat oldum ve agrilardan buyuk bir oranda kurtuldum.Allah razi olsunn iyikide karsima cikmis ve beni bu eziyetten kurtardi cok riskli bir ameliyati atlatmis oldum cok şukur.Tekrardan çokk tesekkur ediyorum .
ce...)
volkan bey 2 ay kadar önce annemi ameliyat etti.annem 69 yaşında zor bir ameliyattı beline 8 vida takıldı ameliyat öncesi ve sonrası volkan beyin başarısından , ilgisinden,saygısından,güler yüzünden son derece memnun kaldık. dün kontrole gittik yine aynı güler yüzüyle, ilgisiyle karşılaştık.çevremdeki herkese ısrarla ve gönül rahatlığıyla volkan beyi öneriyorum şimdiden tanıdıklarımdan 4 kişiyi ameliyat etti.onlarda son derece memnun kaldı.allah volkan beyden razı olsun rabbim ona hiç bir dert sıkıntı vermesin.buradan da doktoruma sonsuz teşekkürler .
mi...r
Çok başarılı ve işinin ehli bir doktor 2 ameliyatımıda o yaptı .Allah razı olsun.Herkese tavsiye ederim ve ediyorum.
Volkan Murat Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Volkan Murat Ünal, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Volkan Murat Ünal adresi nerede?Volkan Murat Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Volkan Murat Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Volkan Murat Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Volkan Murat Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Volkan Murat Ünal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Volkan Murat Ünal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Volkan Murat Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Volkan Murat Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Beyin Ve Sinir Cerrahları
Torbalı Beyin Ve Sinir Cerrahları
Menemen Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gaziemir Beyin Ve Sinir Cerrahları
Narlıdere Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (7)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları