Alkali Diyet
Kişiye Özel Diyetler
Parenteral Beslenme
Sporcu Beslenmesi
nu....
Volkan beyin sayesinde bu ay yaklaşık 6,5 kilo verdim. Diyet yaparken hiç zorlanmadım. Kendisi gayet bilgili ve bana neden bu yemekleri tüketmem konusunda bir çok bilgi verdi. Ben kolay ikna olmayan biriyim diyete başlarken yine olmayacak diye gittim ancak beni yanıltığı için çok teşekkür ederim. Gerçekten işinn uzmanı şimdi ona güveniyorum. Başaramadığım kilo verme konusunda artık sonuca ulaşacağım. bursa da bir diyetisyen arıyorsanız kesinlikle size bursa'nın en iyi diyetisyeni volkan beyi şiddetle tavsiye ediyorum
Volkan Özkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Volkan Özkaya, Diyetisyen. Size Volkan Özkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Alkali Diyet, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Enteral Beslenme, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti.
Volkan Özkaya adresi nerede?Volkan Özkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Taner Kışlalı Cad. Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Volkan Özkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Volkan Özkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Volkan Özkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Volkan Özkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Volkan Özkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Volkan Özkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Volkan Özkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Volkan Özkaya hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Volkan Özkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler