ba...n
Volkan beyi tanidihim icin kendimi cok sansli hissediyorum kizimda dikkat dahinikligi ve odaklanama vardi suan yavas yavas herseyi daha iyi anliyor ben kendinisine cok minettarim medikal parkla basladik simdi natalla devam ediyoruz kizim cok seviyor volkan beyi gorunce cok mutlu oluyor arti pozitif bi enerji aliyor kendisinden iyi tanimisim sizi hersey icin cok tesekkurler
me...p
5 yıldır oğlumun hastalığına teşhis aradık durduk çok çektik oğlumdan kimi otizm dedi kimi hiperaktif günden güne daha kötü olurken Volkan bey Sivas a geldi oglumu göturduk doktorumuz teşhisi koyup ilaclarini verdi bizleri nasil davranmamız konusunda eğitti. Veee Arda düzeldi o kadar mutluyuz ki huzurluyuz ki bunu Volkan beye borçluyuz. Sağlıklı bir çocuğum var artık Allah razı olsun hocam Sizi çok seviyoruz Sivas tan gitmeyin lütfen :)
el....
o kadar iyi bi doktor ki.. artık sayesinde sağlıklı düşenebilip sağlıklı kararlar alabiliyorum.hakını ödeyemiyeceğim canım doktorum.şiddetle tavsiye ediyorum :)
Volkan Şan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Volkan Şan, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi.
Volkan Şan adresi nerede?Volkan Şan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Volkan Şan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Volkan Şan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Volkan Şan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Volkan Şan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Volkan Şan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Volkan Şan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Volkan Şan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.