Visnezade mah. Bayildim cad. Acisu sok. No:16. Salih bey apt. Kat 4. Daire 5. Maçka, İstanbul
Üroloji Randevusu
Robotik Cerrahi
Sistoskopi Ve Üreteroskopi
Sistoüretroskopi
Prof. Dr. Volkan Tuğcu Muayenehanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
İdrar Kaçırma Tedavisi
a ...k
Prof Dr volkan tuğcu hocama25.10.2022 de prostat kanseri ameliyatı oldum 1 günü ayağa kalktım sonda alındıktan sonra 2 gün idrar kaçırma oldu şuan gayet iyi sağlığım harika kendi işlerimi rahat yapıyorum hocamın ellerine sağlık
g....n
Sayın Prof. Dr Volkan Tuğcu hocam erkek kardeşimin başarılı ameliyatından sonra 24.10'de de babamın Mesane tümor ameliyatını çok başarılı bir şekilde yaptı.Babam sanki yeniden doğdu ,şu anda 4.günü olmasına rağmen evdeki tüm merdivenleri inip çıkabiliyor ve her işini kendi yapıyor.Hocam sihirli elleriniz dert görmesin.
şe...a
Bir şikayetim olmamasına rağmen PSA yüksekliği düşürülemedi. Bu nedenle özel hastanede 12 kadran biyopsi yapıldı. Burada tümör görüldü. Başka hastanede kötü huylu olacağı tespit edildi. Bu nedenle araştırdım ve Volkan Tuğcu hocama başvurdum. Volkan hocam gerekli araştırmalardan sonra 14.09.2015 Ralp Radikal Prostektomi - Robotik ameliyat yapıldı. Şu anda hiç bir sorunum yok.(idrar kaçırma hiç olmadı ve cinsel hayatım sonra normale döndü.) Volkan hocama sonsuz teşekkürler.
b....d
Hastamızın %99 riskli olan prostat amaliyatını başarıyla gerçekleştirmiştir ilk günden ayağa kalktı hastamız. Kendilerine teşekkür ederiz.
h....ü
Doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır..Mesleğini en iyi şekilde yerine getiren,güven veren, mükemmel bir hekim..Başarılarının her zaman devam etmesini diliyorum.
ce...̇
DEĞERLİ HOCAM SAĞLIĞIMA KAVUŞMAMDA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ KATKILARDAN DOLAYI GEÇ DE OLSA SİZE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM.ŞU AN HAYATTAYSAM BANA VERDİĞİNİZ FIRSAT SAYESİNDEDİR.SAĞOLUN VAROLUN....
be...s
ARKADAŞIMIZIN GÜZEL MESLEĞİNDEN DOLAYI KENDİSİNİ TEBRİK EDİYOR GÜZEL KARŞILANDIGIM DAN DOLAYI ÇOK MUTLU OLDUM KENNDİSİNE İŞİNDE SAĞLIK BAŞARI HUZUR MUTLULUK DİLİYORUM BEHİÇ KAVAS BAŞAKŞEHİR KAYMAKAMLIĞI
Volkan Tuğcu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Volkan Tuğcu, Üroloji. Size Volkan Tuğcu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üroloji Randevusu, Randevu, Da Vinci Robotik Cerrahi, Nefrektomi, Penil Protez, Prostat Biyopsisi, Prostatektomi, Robotik Cerrahi, Sistoskopi Ve Üreteroskopi, Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP).
Volkan Tuğcu adresi nerede?Volkan Tuğcu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Visnezade mah. Bayildim cad. Acisu sok. No:16. Salih bey apt. Kat 4. Daire 5. Maçka İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Volkan Tuğcu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Volkan Tuğcu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Volkan Tuğcu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Volkan Tuğcu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Volkan Tuğcu hangi dilleri konuşuyor?Volkan Tuğcu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Volkan Tuğcu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Volkan Tuğcu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Volkan Tuğcu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Volkan Tuğcu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Volkan Tuğcu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar