MASTER SURGEON
ASPS American Society of Plastic Surgery
İSAPS İnternational Society of Plastic Surgery
Göz Kapağı Estetiği
Hollywood Yüz Estetiği
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Tümünü gösterHizmetler
Badem Göz Estetiği
Burun Estetiği
Göz Kapağı Estetiği
Hollywood Yüz Estetiği
Özel klinik
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kozmetik Cerrahi
Rinoplasti
Vücut Şekillendirme
Yüz Germe
Özel klinik
Vugar hocam gogus kucultme ve toplama ameliyatimi yaptı. Bir ay oldu ameliyat olalı ve bu süreçte hiçbir sıkıntı yaşamadım. Cevremde ameliyat olanlar kollarımızı çok ağrıdığını söylemişti ama bende kol agrisi da hiç olmadı.Ameliyat sonrasında komplikasyon yasamadim. Vugar hocama çok teşekkür ediyorum, çok başarılı bir ameliyat ve sonrasında sorunsuz bir donem geçirdiğim için. Vugar hocanın ameliyat tekniğinin gerçekten çok iyi olduğunu düşünüyorum. Bu konuda bilgi sahibi olanların da düşüncesi ayni.
fa...a
Burun kemiğimde eğrilik ve burun düşme sorunu yaşıyordum geceleri uyku uyuyamıyordum ameliyattan sonra yaşam kalitem arttı. Ameliyat sonrası hiçbir ağrı acı hissetmedim. Hocamdan çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim
k.....
Kendisi güzel işler çıkarıyor, estetik bakış açısı iyi.Eli ve işi iyi.Rinoplasti ve dişektomi için gittim,operasyon oldum.Herşeyden gayet memnunum.Yaptığı iş ve bakış açısından memnun kaldım. Yeterince doğal bir görünüm oldu.Morarma, şişme minimum seviyede oldu. İşlemden sonra çok çabuk toparlandım.Çok kısa sürede oldu, kısa sürede normal hayata döndüm.
d.....
Hocamızın hem takibi hem de iletişimi ve hastaya yaklaşımı çok iyiydi. 1 yıldır diyabetik ayak tanısıyla hiperbarik tedavisi görüyoruz. 2 ayak parmağında ampitasyon ve gref yaptı.Hastaının konforu çok arttı. Hocama ve ekibine çok teşekkür ederim.
Ben düşük göz kapağı operasyonu oldum, çok memnun kaldım.Şuanda gayet iyiyim, görüntüm değişti.Çevremdeki insanlar çok güzel yorumlarda bulundular, çok memnunum.5 -10 yaş gençleştiğimi söylediler. 52 yaşındayım, bunlar da benim için çok hoş cümleler.Çok başarılı bir doktor.Denizli için büyük bir şans, özellikle kadınlar için.
k.....
Çok iyi bir doktor, tavsiye üzerine gittim.Eli çok iyi.Burnumda kıkırdak kayması vardı, sol burun deliğim kapalı ve aşırı derecede eğikti.Onların düzeltmesi ve estetiği yapıldı.10 gün oldu ameliyat olalı ama şimdi eskiye göre daha güzel, daha iyiyim.Dikişlerim var, onlar alındıktan sonra daha iyi olacağım. Şişliğim hiç olmadı.
se...e
Vugar beyin yaptığı botoks tan çok memnun kaldım .Yeniden 10 yıl geriye döndüm.alın hareketlerimde hiç bir kısıtlama olmadı müthiş memnun kaldım.
o.....
Çok genç olmasına rağmen başarılı çokta iyi bir doktor.Tesadüfen gittim.İlk görüşmeden sonra kanım ısındı.Kaza geçirdim burnum kırıldı.Bundan dolayı ameliyat oldum.Gayet memnunum kendilerinden.İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
o.....
Vugar Bey'i daha öncesindende tanıyordum.Nefes alma problemim vardı.Burun içi et ve kemiklerimdekaynaklanan bir oprerasyon geçirdim.Çok memnunum.Şimdi daha rahat nefes alabiliyorum.Tedaviden ve süreçten memnun kaldım.
o.....
Trafik kazası sonrası oluşan burnumda ilgili bir şikayetim oluştu bu konuyla ilgili yardımcı oldu bana bi operasyon geçirdim..Tavsiye üzerine gittim.TOperasyon sonrasında da çok destek gördüm. Çok ilgiliydi ve aynı zamanda çok bilgili.Çok memnun kaldım.Konuşmaları güven verdi.Tedaviden ve süreçten memnun kaldım.
Vugar Alakbarov isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vugar Alakbarov, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Vugar Alakbarov tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Estetiği, Rinoplasti, Meme Büyütme, Meme Dikleştirme, Meme Küçültme, Meme Onarımı, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Vücut Şekillendirme, Kozmetik Cerrahi.
Vugar Alakbarov adresi nerede?Vugar Alakbarov şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vugar Alakbarov İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vugar Alakbarov isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vugar Alakbarov online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Vugar Alakbarov isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Vugar Alakbarov, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Vugar Alakbarov hangi dilleri konuşuyor?Vugar Alakbarov ile İngilizce, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Vugar Alakbarov isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vugar Alakbarov bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vugar Alakbarov ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vugar Alakbarov hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Vugar Alakbarov hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Vugar Alakbarov hangi sigortaları kabul ediyor?Vugar Alakbarov tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Groupama Sigorta, Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra