Robot Destekli Cerrahi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Samsun, Samsun
Doktor Muayenehanesi
ha...ü
Vural beyden çok memnun kaldım yıllardır kendisine gidiyorum birçok doktor teşhis koyamamıştı Vural bey anlayıp vertigo teşhisimi koydu ve tedaviye başladım şu an çok daha iyiyim kendisi işini iyi bilen bilgili bir doktor mutlaka tavsiye ediyorum
hü...l
Kızımın doğduğundan beri doktoru kendisinden çok memnunuz kızımda orta kulak ile ilgili rahatsızlık var doktor amcasını çok seviyor çok insancıl çok merhametli işini çok iyi yapan bir hekim
me...m
çok cana yakın bi doktor gecen hafta ameliyat oldum çok memnun kaldım baya sorunum vardı kırık burunda bozukluk büyük olması ama vural bey harikalar yarattı muhşem yaptı beni her konuda mukemmel bi doktor samimi sevecen tatlı sempatik bi doktor iyiki vural beye gitmişim inanınki çok mutluyum beni çok degiştirdi aynaya baktıgımda bu benmiyim okadar degiştim buda vural beyin sayesinde tesekür ederim ona iyiki varsınız
tu...n
Tanidigim en harika doktor. Isinde bir numara ayrica o kadar sicak kanli ve samimi bir yapisi var ki insan yaninda hasta oldugunu unutuyor. Operasyonlarinda da en az diger konularda oldugu kadar basarili harikalar yaratiyor.
be...a
Gerek hastalarıyla iletişimi gerek tedavi yöntemleriyle hastaya %100 güven veriyor. İyiki sizin gibi bir doktorla karşılaşmışım..
Vural Büyüksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vural Büyüksoy, Kulak Burun Boğaz. Size Vural Büyüksoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Robot Destekli Cerrahi.
Vural Büyüksoy adresi nerede?Vural Büyüksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samsun Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vural Büyüksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vural Büyüksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vural Büyüksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vural Büyüksoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vural Büyüksoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vural Büyüksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Vural Büyüksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları