Çalışma alanları:
Bireysel terapiler, Aile ve Çift Danışmanlığı, Cinsel İşlev Bozuklukları (Vajinismus, Cinsel İsteksizlik, Orgazm Bozukluğu, Erken boşalma, Sertleşme Sorunları vb.), Bağımlılık, Depresyon, Fobiler, Obsesif ve Kompulsif Bozukluklar (takıntılar), Kaygı Bozuklukları, Travmalar, Sınav Stresi ve Stres yönetimi, İletişim Teknikleri.
Aile Danışmanlığı Randevusu
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
do...n
Güleryüzlü, anlayışlı deneyim dolu yol arkadaşım vural hoca ile iyi ki tanışmışım. Çok kısa sürede hayatıma altın dokunuşlarda bulundu bir psikolog odasının ne kadar hayat değiştirebiliceğini görmek isteyen herkese tavsiye ederim.
İlişkimin bitiş sürecini daha sağlıklı atlatmak için başvurduğum yolda Vural hocam sayesinde kendimi daha iyi anlama,yorumlama fırsatım oldu.. hep böyle yorum yazanları görürdüm ama ne demek istediklerini anlamazdım şimdi çok daha iyi anlıyorum… yolunuz düşerse memnuniyetsiz ayrılmanız mümkün değil.. gönülden tavsiyedir
ha...a
Kendisiyle geçen sürecimden çok memnun kaldım. İlgisiyle, bilgisiyle ve terapi süreciyle bende çok büyük farkındalıklar oluşturdu. Kendimi daha iyi tanımaya başladım ve bu etrafım tarafından da fark ediliyor.İyi ki tanışmışız ve kendisinden terapi alma fırsatı bulmuşum.
c.....
Vural beyi, insanların günlük yaşamlarında yaşadıkları sorunlarına karşı kazandırdığı farkındalık ve başa çıkma yöntemleri, ve terapilerde gösterdiği başarılı tutumuyla ilgili burada gördüğüm yorumlar vesilesiyle buldum, ve bir süredir devam ediyorum. Gerçekten de bahsettiğim yorumlara ben de katılıyorum. Hem terapi esnasındaki iyi, rahatlatıcı ve başarılı üslubu hem de kişinin yaşadığı sıkıntılara karşı farkındalığını ve neleri değiştirerek daha iyi hissedebileceğini güzel bir şekilde anlatmasından dolayı çok faydalı ve başarılı buluyorum, ve herkese tavsiye ederim. Umarım severek yaptığı ve çok faydalı olduğu bu mesleğinde insanlara hep güzel ve istekli bir şekilde yardımcı olmaya devam eder. Ona da burada yeni bir doktor arayışında olan herkese de hep sıhhat dolu, hayırlı ve güzel günler dilerim.
Çift terapisi için katıldığımız seanslarda çok iyi bir dinleyici olduğu, verdiği tavsiyeler ve fikirler ile farklı açılardan durumu değerlendirmenize yardımcı olduğu, hazırladığı ortamın danışanlarına güven vererek rahat hissetmelerini sağlaması ve herşeyden öte özünde gerçekten iyi bir insan olması sebebiyle yaptığı işin hakkını veren bir psikolog.
z....e
Kendi terapime başlamaya karar verdiğim zaman Vural hocamla tesadüf eseri tanışsak da kendisi hayatımda çok önemli ve değerli bir yere sahip oldu. Samimi ve içten yaklaşımıyla rahatça kendimi açabildim. Kendisinin verdiği örnekler, anlattığı şeyler bir yana her zaman güler yüzle dinledi beni. Artık eskisinden daha olumlu bir bakış açısına sahibim. İyi ki hayatıma girmiş
f.....
Vural hocamla yaklaşık 6 ayı geride bıraktık. Mental anlamda çok zorlandığım zamanlarda bu hizmeti aldım. Süreç beni, hayata daha farklı bakmamı,daha ben gibi hissettirmemi sağladı desem yeridir.
Ben aldığım hizmetten çok memnunum ve Vural hocam da tereddüt etmeden , aklında “acaba” olan herkese önerebileceğim bir uzmandır.
Vural Bey'in uzun suredir danışanıyım. Kendimi tanıma sürecimde bana kattıkları çok kıymetli. Net tespitleri, rüyalar üzerinden çalışmalarımız, tavirlari, yaklasimi, kibarligi vb. birçok konuda çok memnunum.
Uzun zamandir kendimi degersiz hissediyordum. Vural Bey bana bunun nedenlerini anlayabilecegim sekilde acikladi ve bu hissiyattan kurtulmam icin bana yol gosterdi. Kendisiyle gorusmeye basladigimdan beri hayatimdaki zorluklari daha iyi analiz ediyorum ve bana onerdigi basa cikma yontemlerini uygulamaya calisiyorum.
ca...n
Güleryüzlü ve güven veren üslubuyla dünyam başıma yıkıldı dediğim noktadan, güzel bir hayat mümkün dediğim umut verici bakış açısına sadece birkaç randevuda ulaştım. Kendisine de dediğim gibi sorunlarım dışında yaşam koçu olarak her zaman görüşmeye devam etmek istiyorum
Vural Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vural Yıldırım, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Vural Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler.
Vural Yıldırım adresi nerede?Vural Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mandıra caddesi no: 29-55/1 Evinpark Kat: 9 İç kapı no: 90 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vural Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Vural Yıldırım uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Vural Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Vural Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Vural Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Vural Yıldırım ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Vural Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vural Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Vural Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 126 hasta / danışan, Vural Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu