Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Akgül Apartmanı Kat:4 No:13 Çukurambar (Mado pastanesinin üstü), Ankara
Alkali Diyet
Yaşam Koçluğu
Zayıflama Diyetleri
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
di....
İlk medicana hast.snde endokrin uzmanı gönderirken klask bir diyetisyense gitmem dediğim doktoruma her muayneye seve seve gittim , yeme alışkanlığınla örtüşen diyetler verdiği için diyet sıranaında hiçbir şeyden mahrum kalmadım , diyetimi tamamlayalı 7 aya yakın bir süre oldu ama nerde bıraktıysam orda devam ediyorum. Tekrardan herşey için teşekkürler...
me...n
enerjisi ile sizi ne yaptirmak isterse yaptirabilen bir insan. Medicana Hastanesinde tanidim onu once diyetle 15 kg verdim 2,5 ayda ve sonrasinda Vuslat Hanim bana besin testi uyguladi ve artik bir tek kilo vermiyorum hem de daha enerjik ve kabizlik cekmeden bir gune basliyorum ve 4. aydayim 32 kg verdim. gercekten tanidigim tum diyetisyenlerden farkli bir diyetisyen.
mi...r
kendisini Ankara Medicana Hastanesinde tanidim. danisan olarak gercekten her aradigimda ulasabildim. Inanilmaz cana yakin bir insan sizi motive etmekte de ustune yoktur.
mr...z
Merhaba, öncelikle eger bu sayfadaysaniz dogru diyetisyeni arastiriyorsunuz :))) Ben Vuslat Hanim i Medicana Hastanesinde tanidim. Bana gore diyet hep iskenceydi ta ki diyetisyenimi taniyana kadar. Gecirdigim en keyifli sureydi iyi ki sizi tanimisim hersey icin teşekkur ederim. yeni bedenim ve yeni dunyami sayenizde yarattim. (4 ayda 23 kg verdim)
mi...r
Ben yillardir kilolarimla mucadele halindeyim. Defalarca diyetisyen denemelerim oldu. Bnece bu işin başinda mativasyon yer almaktadir ve size her yazdiği diyette yaptiginiz yanlıslar dogrultusunda size tatli sert yaparak ASLA motivasyonunuzu kirmadan sizin acik verdiginiz yiyeceklere yonelik ozel diyetler ile zayiflatmaktadir. benim başima gelen en guzel insandir. iyi ki kendisini tanidim ve birliklte 5 ay da 32 kg verdik. herkese şiddetle tavsiye etmekteyim.
Vuslat Bakay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vuslat Bakay, Diyetisyen. Size Vuslat Bakay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Enteral Beslenme, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Alkali Diyet, Gebelik ve Beslenme.
Vuslat Bakay adresi nerede?Vuslat Bakay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Akgül Apartmanı Kat:4 No:13 Çukurambar (Mado pastanesinin üstü) Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vuslat Bakay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vuslat Bakay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Vuslat Bakay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Vuslat Bakay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Vuslat Bakay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vuslat Bakay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vuslat Bakay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vuslat Bakay hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Vuslat Bakay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler