* DIR FLOORTIME 201
* Okul Öncesi Dönemde Kekemelik Terapisi Eğitimi ( Kızılboğa Modeli )
* Türkçe Erken Dil Gelişimi (TEDİL) Uygulayıcı Eğitimi
*DIR FLOORTİME 101
*Ergen ve Yetişkin Kekeleyen Bireylerde Online Terapi ve Değerlendirme
*Orofarengeal Yutma Bozukluklarında Değerlendirme ve Terapi
*Ses Bozukluklarında Klinik Değerlendirme
*9.Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi
*ETEÇOM Kullanım Sertifikası
*GOBDÖ-2-TV Kullanım Sertifikası
*Uluslararası Katılımlı 3. Ulusal Disiplinlerarası Erken Çocuklukta Müdahale Kongresi
DENEYİMLER
2018'de Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Dil ve Konuşma terapisi bölümünden mezun oldum. Şimdi Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Dil ve Konuşma Terapisi bölümünde yüksek lisans eğitimimi sürdürmekteyim. 2018'dden beri aktif olarak çalışmalarımı sürdürmekteyim. Kardelen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hizmet vermekteyim. ÖZEP projesi kapsamında ihtiyacı olan çocuklara Zoom üzerinden online dil ve konuşma terapisi vermekteyim.
z....b
Vuslat hanımla yakın zamanda tanıştık, oğlumun söyleyemediği, harfleri hemen tespit edip, nasıl ilerleyeceğimizi bize açıkladı. Oğlumla da uyumları gayet iyi, düzenli şekilde çalışmalarını yapıyorlar, evde de tekrar etmenin sürece katkılarının ne kadar önemli olduğunu kavradık, çok yol katettik, edeceğizde, iyi ki yolumuz kesişmiş, dkt uzmanı arayanlara, gönülden tavsiye ederim, iyi varsınız hocam.
d.....
Vuslat hanımdan 1yıla yakındır işitme engelli oglum dil üzerine eğitim alıyor kısa zamanda çok yol aldık aldılar çok memnun kaldık biz
f.....
Pandemi öncesinde büyük kızımı goturmustum bazı harfleri soyleyemiyordu maşallah şimdi takır takır söylüyor,şimdi ise küçük kizimi götürüyorum ilk derste bile farketti konusmasi daha düzgün ve anlaşılır oldu.Okadar memnun kaldık ki vuslattan vazgeçemiyoruz büyük kızım hala çok seviyorçocuklara yaklaşımı bile bambaşkadır.
f....
Vuslat hoca ile beraber çalıştık. Oğluma yaklaşım şekli onunla bağ kurması çok güzeldi. Sesleri söyleyemiyordu. Konuşma sesleri üzerinde çalıştılar. Şimdi söyleyemediği ses yok, süreç verimli geçti.
ca...n
Oğlum k ve g harflerini doğru söyleyemiyordu bu bizim için önceleri çok büyük problem değildi zamanla geçer diye düşünmüştük fakat ilkokulda yanlış yazmaya başladı o yüzden bu konuda destek almaya karar verdik. Uzun araştırmalarım oldu bunun sonucunda Vuslat hanımı bulduk.
Umduğumdan çok kısa bir zamanda Vuslat hanımın desteğiyle çok hızlı çözüme ulaştık.
Bu kadar çabuk ve kısa sürede halledebileceğimizi bilseydim çok daha önceden başlardık diye düşündüm. Seanslarımızı tamamladık artık oğlum harfleri düzgün kullanabiliyor destek için çok teşekkür ederiz.
Hem keyifli hem verimli geçti tüm terapiler.
gi...l
Daha önce farklı merkezden destek almamıza rağmen hiç bu kadar ilerleme görmemiştik.Vuslat Hanım kesinlikle mesleğinde tartışılmaz bir başarıya sahip. Kizimla iletişimi, sabrı ve yaklaşımı gerçekten çok iyi. 5 yaşındaki kızım Vuslat hanım sayesinde bir çok harfi söyleyebiliyor iyiki tanıdık çok memnunuz
gü...u
Çocuğum 2bucuk yaşındayken hiçbir kelime telafuzu yapamıyordu hocamız sayesinde şuan 3 yaşında olan oğlum nerdeyse konuşmaya başladı gerçekten ilgili gösteren güler yüzlü cana yakın bir insan çocuğunuzu güvenle teslim edebilirsiniz
Çocuğumda gecikmiş konuşma vardı. Derslere başladığımızda sadece anne baba dede diyordu. Vuslat hanım bize çocuğumuzla nasıl iletişime geçmemiz gerektiğini nasıl oyun oynayabileceğimizi evde nasıl fırsatlar oluşturabileceğimizi gösterdi. Dedikleni yaptık ve derslere devam ettikçe de oğlumun sözcük sayısı arttı, yavaş yavaş iki sözcüklü cümleler kurmaya başladık. Seanslara devam ediyoruz. Sizi tanıdığımıza çok memnunuz.
kb...y
Vuslat hanıma tavsiye üzerine başladık ve iyi ki de başlamışız. Oğlum konuşurken takılıyordu bu yüzden konuşmaktan kaçıyordu ve sessizdi. Vuslat hanımla çalışmaya başlayarak çocuğumuza nasıl davranmamız gerektiğini neler yapıp yapmayacağımızı öğrendik. Oğlumun çalışmalarla birlikte özgüveni arttı sınıfta da derslere aktif katılım sağlamaya arkadaşlarıyla daha sık iletişim kurmaya başladı. Günün nasıl geçti diye sorduğumda sorumu geçiştiren oğlum artık takılıp takılmadığına bakmadan uzun uzun rahatlıkla anlatıyor her şeyi. İyi ki yollarımız kesişmiş her şey için çok teşekkür ederiz.
es....
6 yaşındaki oğlum bazı harfleri yanlış çikarıyordu.Okula başlamadan online olarak ders aldık Vuslat Hanımdan.Oğlum sıkıntılı harflerini düzeltti kelimeleri daha anlaşılır oldu.Vuslat Hanımın iletişimi çok samimi ve doğal gerçekten çok teşekkürler ederim emekleri için kendisine
Vuslat Sarpkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vuslat Sarpkaya, Dil ve Konuşma Terapisi.
Vuslat Sarpkaya adresi nerede?Vuslat Sarpkaya adresini belirtmedi. Vuslat Sarpkaya yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Vuslat Sarpkaya adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vuslat Sarpkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vuslat Sarpkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vuslat Sarpkaya hangi dilleri konuşuyor?Vuslat Sarpkaya ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Vuslat Sarpkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vuslat Sarpkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vuslat Sarpkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vuslat Sarpkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Vuslat Sarpkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.