T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
Diş Hekimi Randevusu
Yadel Hazır Tekin Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bruksizm Tedavisi
Gömülü Diş Çekimi
Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi
Implant protez
Yadel Hazır Tekin Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kompozit Veneeer Uygulamalar
Yaprak Porselen Lamina
Zirkonyum
İmplant
m...
Doktorumuzun mahallemde muayenehanesi, diş temizliği ve dolgu yaptırdım. Gayet memnun kaldım. Kesinlikle işlerinde profesyonel, temiz ve bilgili bir hekimdir. Ayrıca eşim de diş teli tedavisi oldu. Şu an mükemmel ve beyaz dişlere sahip. Tavsiye ederim.
b...
Yadel hocanın Adana'daki ilk hastalarındanım. İnternet üzerinden araştırırken, fotoğrafını gördüğümde güzel gülüşüyle içimi ısıttı ve kendisine ulaştım. Benim gibi diş fobisi olan birine güven vermesi, anlatımıyla, güler yüzüyle, ilgisiyle o kadar memnun etti ki artık diş koltuğuna daha rahat oturuyorum. Diş dolgum kırılmıştı. Tedavimi yaptı. O kadar memnun kaldım ki, gerek görmediği hiçbir işlemi yapmıyor. Ailecek çok memnunuz. Çevremde herkese tavsiye ediyorum.
en...n
Gördüğüm en mükemmel doktor. Bugün kanal tedavisine başladık. Normalde ben diş yaptırırken midem bulandigi için dişçi koltuğunda 5 dk bile oturamıyordum. Bugünkü tedavimde çok dikkatli ve özenli davrandı. Bugün ilk defa 1 saat boyunca dişçi koltuğunda midem bulanmadan, korkmadan ve huzurla tedavi oldum.
e...
Yakın bir arkadaşımın yönlendirmesiyle doktorumla tanıştım. Dişlerim ortodonti ile tedavi edilemeyecek kadar sorunlu olduğu için protez ile kaplama yaptırdım. Tedavi süreci çok güzel ve başarılı geçti. Doktorum insan odaklı ve işini iyi yapan bir doktor. Memnuniyetimden dolayı birçok kişiye de kendisini tavsiye ettim.
mu...e
Adanada gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz en iyi diş doktoru diyebilirim. 20’lik diş çekimi için Yadel hanımı tercih ettim, ağrısız bir şekilde dişimi çekti, çok memnun kaldım. Ertesi gün beni arayıp nasıl olduğumu sorması, bir şikayetimin olup olmadığını sorması işinde ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Bilgilerini hastalara en güzel şekilde aktarması, güler yüzlülüğü ve samimiyeti için teşekkür ederim. Dişlerinizle ilgili ne sorun varsa hiç düşünmeden Yadel hanımı tercih edebilirsiniz. Çevremdeki herkese de tavsiye edeceğim.
og...
Metal destekli protez dişimdeki sıkıntı ve dişetlerimdeki kanama için gittim. Kendilerini şans eseri buldum. Harika bir çift doktor buğul hocam ve yadel hocam gerçekten işinin uzmanı hekimler. Buğul hocamın uyguladığı tedavi ile dişeti kanamalarım hemen düzeldi. Yadel hocam o kadar güzel zirkon diş yaptı ki görenler gerçek mi yoksa protez mi ayırt edemiyor. çok kibar ve nezih insanlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.
mu...
Hekimimize bir tavsiye üzerine gittim. Gayet güler yüzlü ilgili ve işini bilen bir şekilde çalışmaktalar. Yadel hanımın işini severek yaptığını son derece belli implant konusunda korku ve endişem vardı çok yapıcı yaklaştılar kendisine çok teşekkür ederim.
ha...n
Diş tedavi sürecim.iyi ve mükemmel geçti.
Yadel Hoca mesleğini mükemmel bir şekilde profesyonelce icra etti. İyiki varsınız. Başarılar dilerim.
h....a
İmplant problemimi yok eden ve kanal tedavimi yapan güler yüzlü harika hekim. Sorularima açıklayıcı cevaplar veren dişlerimle ilgili problemimi çözen Yadel Hanıma teşekkür ediyor, herkese öneriyorum.
z....b
Uzun bir diş hekimi arayışının sonunda iyi ki dediğim bir tedavi süreci yaşadım. Ön dişlerimdeki dolguların sürekli renklenmesi ve çapraşıklıktan dolayı rahatça gülemeyenlerdendim. Diş etimde de ciddi kanamalar oluyordu. Yadel Hanım sabırla ve ilgiyle aklımdaki tüm soruları cevapladı. Ön dişlerim için zirkon kaplamalara karar verdik. Diş etlerim içinse gingivektomi operasyonu uygulandı. Süreç sonunda diğer dişlerimle uyumlu, doğal görünümlü, tam istediğim gibi bir gülüşe sahip oldum. Mesleğini çok seven, bunu size her aşamada özenle hissettiren bir hekim. Çok teşekkür ederim her şey için.
Yadel Tekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yadel Tekin, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi. Size Yadel Tekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Bruksizm Tedavisi, Diş Dolgusu, Zirkonyum, Estetik Dolgu, Yaprak Porselen Lamina, Subgingival Küretaj, Cerrahi İmplant, Lezyonlu Kök Kanal Tedavisi.
Yadel Tekin adresi nerede?Yadel Tekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Özal Bulv. Mahfesığmaz Mah, 79104 sok. Akasya Apt. K:2/2 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yadel Tekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yadel Tekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yadel Tekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yadel Tekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yadel Tekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yadel Tekin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yadel Tekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Yadel Tekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yadel Tekin hangi sigortaları kabul ediyor?Yadel Tekin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri