• 2018 TPÖÇG Genel Kurul Düzenleme Ekibi
• 2021 Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI)(TPD)
• 2022 Filial Terapi Ebevyn-Çocuk İlişkisi Uygulayıcı Eğitimi ( Elif Macit Psikoloji Eğitim Akademisi)
• 2022 Çocuklarda Kayıp ve Yas Eğitimi ( Elif Macit Psikoloji Eğitim Akademisi)
•2022Sanat Terapisi (İstanbul Üniversitesi)
•2022Erik H. Erikson'ın Psikososyal Gelişim Evreleri- Akut Kimlik Krizi, Hasta Kimliği ve Ters Kimlik (Psikoterapi Enstitüsü)
•2022 Lacan'da Ayna Evresi ve Narsisizm (Psikoterapi Enstitüsü)
•2022 Çocuklarla terapi odasına yolculuk (Psikoterapi Enstitüsü)
•2022 HYT - HipnoMeditatif Yeniden İşleme Terapisi
Sanat terapisi
Kum tepsisi terapisi
Kukla terapisi
Çocuk ve Ergenler ile Şema Terapi
Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme (EMDR)
Ağaç Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Psk. Yağız Efe TÜKENMEZ
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
ha...u
Yağız bey'e 6 yaşındaki kızım için başvurduk. Kızımda ciddi derecede inatlaşma, karşı gelme ve öfke nöbetleri gibi davranışlar vardı. Komşulara utanır duruma gelmiştik her akşam evde bağarış çarışlar oluyordu. Okulda ki arkadaşlarını televizyonu örnek aldığını düşünüyorduk. Yağız bey durumun pek de öyle olmadığını görmemizi sağladı. Ebeveyn olarak biz bile bazen hatalar yapabiliyormuşuz. Kendisi bize sorunun dışarıdan çok aile içi sebeplerden ve ilişkilerden kaynaklandığını görmemizi sağladı. Artık kızıma daha fazla alan tanımaya çalışıp onu daha iyi anlamaya çalışıyorum. Biricik kızım mutlu, ailemize huzur geldi. En zor zamanımızda hayatımıza girdi. Hızır gibi yetişti. Herkese tavsiye ederim.
b....k
Yağız beyle geçirdiğim zaman, hayatımın dönüm noktalarından biri oldu. Pozitif bir yaklaşımı ve derin anlayışı sayesinde, kendimi daha güçlü ve daha dengeli hissetmeye başladım. Onun samimi ve güven veren anlayışlı yaklaşımı, beni rahatlattı ve kendimi ifade etme konusunda özgür hissetmemi sağladı. Her zaman duygusal desteğini hissettim ve bu da bana büyük güç verdi. Sorunlarımı anlamak ve üzerinde çalışmak için bana rehberlik etti. Kendi potansiyelimi keşfetmek için içimdeki cesareti bulmama yardımcı oldu. Önceden eyleme geçmekte zorlanırdım atacağım adımlarda hep bir başkasının fikirlerini alır hep kararsızlıklarda boğulurdum. Kendisinin bana attığı can simidi sayesinde artık yüzebiliyorum. Bugün, Yağız Bey sayesinde içsel bir değişim yaşadığımı ve hayatımı daha sağlıklı bir şekilde yönlendirebildiğimi görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Kendisi, hayatımın bir parçası olduğu için çok mutluyum. Neyse o dur, doğru yanlış yoktur. Düşen kalkar, yürüyen yol alır. Teşekkürler….
Yağız Bey'den çok memnun kaldım. 4 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum. Yağız Bey insanlara önerebileceğim bir psikolog. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.
Bir süredir Yağız Bey'le çalışıyoruz ve ben memnunum. Genel olarak benim için yaptığı söyledi şeyler hayatımda etkiye sebep oldu. Açıkçası memnun kaldım. Yağız Bey profesyonel, disiplinli, sistematik çalışıp hata yapmamaya dikkat ediyor. Genel olarak her şey stabil gidiyor. Yağız Bey'in yaptığı işten keyif aldığını düşünüyorum çünkü sistematik ve disiplinli çalışıyor. Yazın başında kendisiyle görüşme sağlamaya başlamıştık ve sürecimize devam ediyoruz. Daha sorumluluk sahibi, kendimin daha farkındayım. Yaptıklarımın neden yaptığımı daha iyi biliyorum. Hayatımda değiştirmek ya da genel olarak memnun olmadığım şeylerin genel temel sebeplerini görebiliyorum. Daha sağlıklı daha özgür daha birey olmama yardımcı oluyor.
e....
Çocuğumuz okulda ufak sıkıntı yalıyordu Yağız Bey yardım ettikten sonra biraz daha paylaşımları üzerinde olumlu etkileri olduğunu gözlemledik. Evdeki agrasyon üzerindeki kısmada iyi geldi. Anlattıklarıyla arada dönmek istediğini söyledi ve bu şekilde olumlu deneyimimiz oldu. Sürecimizle ilgili şu anda nasıl yaparızı konuşmadık. Yağız Bey yeniymiş diye duydum ama anlayışlı, hem velilere hem de öğrencilerine karşı mümkün olduğunda yakından ilgilenmeye çalışıyor. Genel olarak kendisinden aldığımız seanslardan memnun kaldık.
Yağız Bey'den aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Kendimle ilgili görüşme sağlamıştım yaklaşık 6 seanslık bir görüşmemiz oldu ve gerçekten yaklaşımı soruna karşı bakış açısı ve çözümü her şeynden çok memnun etti. Görüşmelerimizden sonra özellikle anksiyete ve stres üzerinde ciddi azalma oldığunu fark ettim. Özellikle kalabalık yerlerde daha rahat bir insan olmaya başladığımı fark ettim. Yağız Bey'i herkes gönül rahatlığıyla tercih edebilir.
a....
Yağız Bey'le çocuğum için görüşme sağladık. İlerleme kaydettik ve görüşmeye devam edeceğiz. Kendisinden memnunuz. Herhangi bir sorunumuz olmadı. Yağız Bey çocuklarla çok iyi anlaşıyor. Kendisiyle arkadaşımın tavsiyesi üzerine çocuklarla iyi anlaştığı için görüşme sağlamıştık. 3 aydır görüşmelerimize devam ediyoruz. Çocuğumun hareketliliği söz dinlememesi vardı sürekli asi moddaydı bunlar azaldı. Daha dinginleşti, daha iyi iletişim kurabilir oldu.
Yağız Efe Tükenmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yağız Efe Tükenmez, Psikoloji. Size Yağız Efe Tükenmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, EMDR Terapi, Oyun Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Tematik Algı Testi (TAT), Yetişkin Terapisi, Sanat Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Yağız Efe Tükenmez adresi nerede?Yağız Efe Tükenmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mutlukent Mah. 2002 Sk. Park Plaza 10/9 Çayyolu Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yağız Efe Tükenmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yağız Efe Tükenmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yağız Efe Tükenmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yağız Efe Tükenmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yağız Efe Tükenmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yağız Efe Tükenmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yağız Efe Tükenmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yağız Efe Tükenmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Yağız Efe Tükenmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar