Çocuk Cerrahisi Randevusu
Sünnet
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Çocuklarda Kabızlık
ş....a
Yağmur hanımın ellerine sağlık bebeğimin çok güzel bir sünnet hikayesi oldu sayesinde ayrıca ekibi de bir o kadar iyiydi
g....a
6 yaş sünnet için tavsiye üzerine doktor hanıma gittik. Çok memnun kaldık. Dr. Hanımın hem aileye yaklaşımı hemde çocuk ile iletişimi işinde oldukça iyi olduğunun göstergesi. Oğlum 6 yaşında ve hiç ağlamadı. Sünnetten sonra hiç bir sorun ile karşılaşmadık.
i̇...
Tahminimiz den çok kolay bir sünnet oldu emeğinize sağlık.
se...
Yağmur hoca gercekten çok profesyonel, yıllardır tanışıyormuşuz gibi candan..İşini severek yaptığı o kadar belli ki, sünnet esnasındaki tavırları bir harika..Anlayışlı, Güleryüzlü, Çocuğa ve Yakınlarına olabildiğince samimi olup Rahatlatan Muhteşem bir Ekip.. Terapi gibi bir ortam..
s....r
Randevu saatine uygunluk, guleryuzlu karşılama, aydınlatıcı anlatım konusunda gayet iyiler. Bebeğimizin sünneti yapıldı şuan ilk günü durumu iyi görünüyor. Her şey güzeldi
s....d
Yağmur hanım ve ekibi harikasınız, sorunsuz ve kısa sürede çocuklarımızın sünneti gerçekleşti.
y....p
Yağmur hanım ve ekibinden çok memnun kaldım
Süreç beni biraz olsun korkutuyordu ama hiç öyle olmadı oğlum hiçbir şey hissetmeden sünneti oldu.
Yağmur hanım gerçekten işinde çok başarılı ve anneleri çok iyi anlayan bir doktor
uğ...u
Klinik şartları çok iyi, tertemiz hijyenik. Yağmur hanım ve ekibi son derece güler yüzlü. Çabucak ağrısız sancısız oldu sünnetimiz.
s....t
Çok memnun kaldım 3 saat oldu sünnetimiz olalı şuan hiç bir sıkıntımız yok ağlamadı da canı hiç yanmadı şürler olsun Allah tüm sünnet olucak çocuklara bebeklere yardım etsin yağmur hanımla karşılaştırsın ben çok memnun kaldım
hi...t
Gerçekten çok güzel ilgileniliyor. Oğlumun canı çok tatlıdır normalde hastanelerde yatağa yatıramam bile ama burda PlayStation oynarak oldu sünnetini problem çıkarmadı. Çok memnun kaldım.
Yağmur Arpaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yağmur Arpaz, Çocuk Cerrahisi. Size Yağmur Arpaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Cerrahisi Randevusu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Laserasyon Onarımı, Hipospadias (Yarım Sünnet) Ameliyatı, Bebek Sünneti, Klipsli Sünnet, Yenidoğan Sünneti.
Yağmur Arpaz adresi nerede?Yağmur Arpaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Efeler Mah. İzmir Bulvarı NovaPark Sit. B blok no:143 Kat:2 Daire:3 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yağmur Arpaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yağmur Arpaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yağmur Arpaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yağmur Arpaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yağmur Arpaz hangi dilleri konuşuyor?Yağmur Arpaz ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Yağmur Arpaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yağmur Arpaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yağmur Arpaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 102 hasta / danışan, Yağmur Arpaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.