1988 de Adana da Balcalı Hastanesi'nde ailemin ilk çocuğu olarak doğdum.İlk ve ortaöğretimimi Adana da tamamladım.Sanat ve müzikle içiçe sosyal bir aile yapısından gelmem nedeniyle 23 Nisan 19 mayıs gibi kutlamalarda görev alırdım.Folklör ,izcilik ve jimnastik ekiplerinde görev aldım.Özel günlerde(ögretmenler günü gibi)valilik ve devlet kurumlarında günün anlamına uygun konserler veren çalışmalar yaptık.Lise ögrenimimi Osmaniye Anadolu lisesinde tamamladım.Bu süreçtede sosyal yaşantım ve etkinlere devam ettim.2007 de Adnan Menderes üniversitesi Tıp Fakültesini kazanarak 2014 de tamamladım.Bu süreçte 1.5 yıl nişanlı kaldığım Uzm.Dr.Mehmet Aydın la,fakülte eğitimimin 4.yılında ,2011 de hayatimı birleştirdim.3 yıllık pratisyenlik hayatımda Osmaniye devlet Hastanesi'nde,Kahta devlet Hastanesi'ne,Tut ilçe devlet hastanelerinde hizmette bulunduk.Acil travma bölümünde, çocuk acilde,anestezi yoğun bakımda çalıştım.2016 da İnönü üniversitesi Çocuk Cerrahisi kazandım.Kadın Hastalıkları branşında ilerlemek istediğim için hakkımdan feragat ettim.2017 de başladığım asistanlık eğitimimi 2022 Adıyaman eğitim araştırma Hastanesi'nde tamamladım.Doğum oranı yûksek bir bölgede eğitim almam nedeniyle yaklaşık 3000 den fazla normal doğum,serzeryan doğum ve riskli zorlu doğum deneyimi kazandım.Konya Beyhekim eğitim araştırma hastaneside 1.5 yıllık görev sürecimde çok sayıda basarılı askı operasyonları,idrar kaçırma cerrahisi, birçok kapalı ve açık jinekolojik cerrahi ,genital estetik,genital sarkma operasyonları yaptık.Çok sayıda kongre ,sempozyum ve eğitimlere katıldım.Özellikle genital estetik ve idrar kacırma cerrahisinde profesyonel egitim aldım.Eğitim araştırma Hastanesi'ndeki çalışma sürecimde
mesleki deneyim bilgi ve tecrübelerimizi staja gelen hemşire ve intörn doktorlarla paylaştık. Hizmetimizi daha üst noktalara taşimak için özel sektörde devam etmeye karar verdik.

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Op. Dr. Yağmur Aydın adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle