Diyetisyen Psikolog Yağmur Kars, 1997 yılında Bursa'da doğmuştur. Bursa Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra, Yeditepe Üniversitesi İngilizce Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden, 2020 yılında ‘Nörodejeneratif Hastalıklarda Omega 3 Desteği’ ve 'IBS hastalığında düşük FODMAP diyeti' konulu tez ve seminer konularını teslim ederek, yüksek onur derecesi ile mezun olmuştur. Çift ana dal ile yürüttüğü %100 burslu Yeditepe Üniversitesi İngilizce Psikoloji Bölümünden de 2021 Ocak ayında yüksek onur derecesi ile mezun olmuştur.

Diyetisyen Psikolog Yağmur Kars, Özel Bursa Ceylan Hastanesi, ÇAPA Tıp Fakültesi, İstinye Devlet Hastanesi, Yeditepe Üniversitesi İhtisas Hastanesi, Ataşehir Toplum Sağlığı Merkezi'nde stajyer diyetisyen olarak çalışmıştır. 2021 yılında 'Yağmur Kars Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezini' kurmuştur. Mart 2020'den beri özel kliniğinde danışanlarına hizmet vermektedir. Aynı zamanda online diyet ile danışmanlık vermektedir. Diyetisyen Psikolog Yağmur Kars çok iyi derecede İngilizce bilmekte olup, güncel yaklaşımları devamlı takip etmektedir. Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği eğitimini yüksek derece ile tamamlamıştır. Kliniğinde Andumedic 3 pro cihazı ile bütünsel sağlığı geliştirici ve bölgesel incelme sağlayıcı cihaz kullanımı mevcuttur.

Dyt. Psk. Yağmur Kars
29 ekim mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı Ceylan Plus Sitesi No:19 daire:82 kat:6 nilüfer / bursa, Nilüfer, Bursa

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Aile Terapisi +32 daha fazla

Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme

Cinsel Terapi

Diyetisyen Randevusu

29 ekim mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı Ceylan Plus Sitesi No:19 daire:82 kat:6 nilüfer / bursa, Bursa

Makaleler

Konum: Dyt. Psk. Yağmur Kars Gluten İntoleransında Beslenme

15 yılı aşkın yaşadığım, üstelik 5 yıl süren aşı tedavisine tepki bile vermeyen dahası takviye ilaçlar kullanarak çözüm arayışlarım sonuçsuz kalan alerjim, Yağmur hanım' ın uygulattırdığı eliminasyon diyetiyle ilk başlarda hız kesti sonrasında da çok şükür 5 aydır alerjiden eser kalmadı. Danışanıyla arasındaki iletişim harika, güleryüzlü bir o kadar da nazik. Mayıs 2024 yılında tanıştığımda 2 3 kilo da versem harika olur derken 7 kilo ya elveda ettik. Koruma programındayız artık. Şükranlarımı iletiyorum.

Z
Konum: Dyt. Psk. Yağmur Kars Diyetisyen Randevusu

Yağmur Hanımın 3 aydır danışanıyım kilo verme sürecimin yanı sıra bana sağlıklı beslenme anlayışı kazandırdı. Açıklayıcı tavrı sayesinde geçmişe dönüp baktığımda nelerin hatalı olduğunu, yapmaman gerektiğini anladım.

Ö
Konum: Dyt. Psk. Yağmur Kars Diyetisyen Randevusu

Yağmur hanımın anlayışlı tavrı , mesleki donanımı sayesinde kilo verme sürecim keyifle ilerliyor.

Konum: Dyt. Psk. Yağmur Kars Diyetisyen Randevusu

Yağmur hanım kızımın yeme bozukluğunda yaklaşık 10 ay hem psikolojik desteğiyle hem de kilo koruma konusunda profesyonel yaklaşımıyla bize çok önemli bir katkı sağladı. Kendi samimi ve sıcak yaklaşımıyla her zaman yanımızda olduğunu hissettirdi ve kızımın kilo konusundaki kaygılarını azalttı.

Konum: Dyt. Psk. Yağmur Kars Diyetisyen Randevusu

Yağmur Hanım danışanına şefkatle yaklaşan, güler yüzlü,naif bir diyetisyen.Ems ve Andulasyonla el zamanlı kilo verme sürecinde harika sonuçlar aldım ,daha önceki diyet yoculuklarımda iştah kontrolü tatlı krizleri ve ödemle mücadele ederek zorlandığım oldu fakat Yağmur Kars' la bunları yaşamadan rahatlıkla süreci tamamlayabildim korumaya devam ediyorum Harikasınız

Konum: Dyt. Psk. Yağmur Kars Diyetisyen Randevusu

Yağmur hanıma sağlıklı beslenme alışkanlığı edinebilmek ve sürdürülebilir diyeti hayatıma dahil edebilmek için geldim. Kendisinin donanımı ve güleryüzlülüğü ile çok güzel bir görüşme gerçekleştirdim, kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Kendinize yapabileceğiniz en büyük yatırımlardan biri bence.

Konum: Dyt. Psk. Yağmur Kars Diyetisyen Randevusu

Yagmur hanima troidten kaynakli kilo verememe problemimden dolayi gittim ve bu surecte bana bilgisi ve guleryuzu ile cok destek oldu , eliminasyon tedavisi ile birlikte surec cok guzel ilerledi, yavaslayan metabolizmama destek olarak andulasyon terapi sureci ile cok hizli bir sekilde kilo verdim

Konum: Dyt. Psk. Yağmur Kars Diyetisyen Randevusu

Danışan olarak çok memnun kaldım kısa sürede aç kalmayarak kilo verdim.

Konum: Dyt. Psk. Yağmur Kars Diyetisyen Randevusu

Merhaba yağmur hanımla 2 önce tanıştık kendisi çok kibar güler yüzlü danışanına karşı ilgili biri diyet süresince konuşarak uygun diyet listelerine uyarak hareket ettik ilk kez yağdan 6 kilo verdim inceldim memnun kaldım tavsiye ederim herkese .

Konum: Dyt. Psk. Yağmur Kars Diyetisyen Randevusu

Sizin özel verdiği diyet ile istediğiniz kiloya iki ayda zorlanmadan geldim ayrıca karın, göbek ve iç bacaklarımdaki incelme için 10 seans girdiğim ems sisteminde ise her birinden minumum 7 cm olmak üzere 10 cm yakın bir incelme gerçekleşti. İlgisi ve yönlerdirmesi için çok tşk ederim