Uzman Klinik Psikolog Yağmur Koç lisans eğitimini Işık Üniversitesi Psikoloji Bölümünde tamamlamıştır. Lisans eğitiminin ardından Işık Üniversitesi’nin klinik psikoloji alt alanında yüksek lisansını üstün başarıyla tamamlamıştır. Lisans ve Yüksek lisans eğitimleri sırasında Amerikan Hastanesi, Fransız Lape Psikiyatri Hastanesi, Kadıköy Belediyesi Çocuk Koruyucu Ruh Sağlığı merkezi, Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesi, Senfoni Psikoloji gibi pek çok merkezde staj ve çalışmalarını sürdürmüştür.

Bilişsel Davranışçı Psikoterapi, Şema Terapi ve Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi alanındaki eğitimlerini tamamlamıştır. Bilişsel Davranışçı terapi ekolünün süpervizyon sürecini başarıyla tamamlamıştır. Seanslarını şema terapi ve bilişsel davranışçı ekolle sürdürmektedir.

Şuan psikoterapi çalışmalarını kurucusu olduğu San Psikoloji’de sürdürmektedir.

SEMİNERLER/KURSLAR ve EĞİTİMLER (SERTİFİKALAR) Şema Terapi Eğitim - Uzm.Dr. Alp Karaosmanoğlu - Bilişsel Davranışçı Psikoterapi Yöntemleri ile Zayıflamak – Prof. Dr. Aslıhan Dönmez - 2021 Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi – Yrd. Doç. Dr. Nevin Dölek – 2021 Süpervizyon: Uzm. Klinik Psikolog Seliyha Elbeyoğlu Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi – DATEM (Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu) - 2020 Kayıp Sonrası Yas Terapisi – Psikoterapi Enstitüsü - 2020 Odaklanmak ve Bedensel Duyum Üzerinden Danışanı Anlamak Semineri – İstanbul Psikoterapi Enstitüsü -2020 Çift Terapisinde Gottman Yöntemi Semineri – İstanbul Psikoterapi Enstitüsü – 2020 Genişletilmiş Kapsamlı Test Programı – Çocuk ve Yetişkin Testleri – İstanbul Ruh Sağlığı Enstitüsü – 2016 Temel Psikofarmakoloji Eğitimi – İstanbul Ruh Sağlığı Enstitüsü- 2016.

UYGULADIĞI TESTLER Bender Gestalt Görsel MotorAlgı Testi AGTE Gelişimsel Tarama Envanteri Beier Cümle Tamamlama Testi(çocuk/yetişkin) Gessel Gelişim Figürleri Cat - Çocuklar İçin TematikAlgı Testi Peabody Testi Goodenough Harris Bir İnsanÇiz Testi MMPI Catell 2A Zeka Testi TAT – Tematik Algı Testi Metropolitan Okul Olgunluğu Testi Mini Mental Durum Testi Çift Uyum Ölçeği Benton Görsel Bellek KişiAlgısı Ölçeği SCL 90 Psikolojik Belirti Tarama Ölçeği Ebeveyn Tutum Ölçeği Porteus Labirentleri Testi Liebowitz Sosyal Fobi Testi.

San Psikoloji
Güngören Mahallesi Muhtar Ziya Caddesi No:2-A Zin D Zer Sitesi, Çekmeköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit

Psikoloji Randevusu +30 daha fazla

Beck Depresyon Ölçeği

Beier Cümle Tamamlama Testi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Konum: San Psikoloji Psikoloji Randevusu

Yağmur hanım, çok samimi, çok profesyonel ve aşırı anlayışlı birisi. Konuşma konusunda aşırı rahat hissettiriyor, siz konuşmak istemeseniz de konuşasınız geliyor. Hiçbir seansımızda konuşmaktan çekindiğim veya rahatsız hissettiğim bir an olmadı. Sanki yakın bir arkadaşım ile konuşuyormuş gibi hissediyorum. 3 aydır seanslarımıza devam ediyoruz. Devam etmeyi de düşünüyorum, eğer rahat, samimi, huzurlu ve profesyonel bir yer arıyorsanız, tavsiye edeceğim ilk yer olur. Bu güne kadar pişman ve mutsuz ayrıldığım seansım olmadı. Olacağına da olasılık vermiyorum. Cidden danışanlarına değer veren harika bir insan.

Konum: San Psikoloji Randevu

Yağmur Hanım ile bir tanıdığımın tavsiyesiyle tanıştık. İyi ki tanışmışız. Kaygım ve diğer duygularım hakkında farkındalığımı çok arttırdı. Çok memnunum.

U
Konum: Online Danışmanlık Diğer

Yağmur hanımla sürecimiz büyük başarıyla ilerliyor. Kişisel problemlerle başvurmuştum ancak yaklaşımı içtenliği yol gösterici profesyonel tarzı çok iyi geldi. Farkındalığımı zaman zaman verdiği görevlerle görüşmediğimiz zamanlarda da arttırmaya devam ediyor.

I
Konum: San Psikoloji Randevu

Yağmur Hanım ile aldığım yolda bana objektif yaklaşımı, yaşadıklarıma karşı çözümleme yaşamam için çok yerinde yönlendirmeleriyle; kendi kendime sürecimi daha gerçekçi,daha net görmem konusunda çok geliştirdi. Hoşuma gitmeyen şeyleri bile teslimiyetle kabul edecek ve aydınlatacak bir güven inşaası söz konusu ve çok değerli.

Konum: San Psikoloji Bilişsel Davranışçı Terapi

Çok iyi bir dinleyici olması dışında ve nokta atışı tespitleri farkındalık düzeyimi artırıyor. Bu nedenle sadece kendisiyle konuşmak ya da ağlamak bile insana kendini olduğundan çok daha iyi hissettiriyor.

Konum: San Psikoloji Bireysel Terapi

Koskoca hayatımda, birinin bu kadar beni anladığını hissetmedim. O kadar güzel dinliyor ve o kadar iyi yorumlar yapıyor ki, gerçekten sorunun odağını gösteriyor. Benimle gülüyor, benimle üzülüyor. Anlıyor ve çözüm üretiyor. Söylediklerini yaptığımda sonuç alıyorum. Şu kısacık hayatı gerçekten güzel yaşamak istiyorum, buna yardım ediyor. Seanslardan sonra çok fazla şey değiştirdim kendimde, sayesinde. İyi ki kendisiyle başlamışım bu yola.

Konum: San Psikoloji Bireysel Terapi

Profesyonel ve samimi yaklaşımıyla terapi sürecimde bana büyük destek oldu. Kendisiyle konuşmak hem rahatlatıcı hem de aydınlatıcıydı. Her seans sonrası daha iyi hissettim.Bilgi birikimi ve empati yeteneği, psikolojik danışmanlık alanında aradığımı bulmama yardımcı oldu. Bu deneyimi herkese tavsiye ederim

T
Konum: San Psikoloji Randevu

Bir kaç aydır görüştüğüm Yağmur hanım ile kendimi daha iyi hissediyorum

Konum: San Psikoloji

Yağmur hanımla 2 aydır tanışıyoruz…kendisine çok şey borçluyum onun sayesinde kendimi buldum diyebilirim yolumuz uzun..ağır emin adımlarla güvenle ilerliyoruz iyiki varsınız

Z
Konum: San Psikoloji Bireysel Terapi

Yağmur hanımla 3 seanstır görüşmemize rağmen, hayatımda çok büyük değişiklikler olduğunu söyleyebilirim. Farkındalığım oldukça arttı, kişisel problemlerime ve hayatımdaki sorunlara daha farklı bakabiliyorum, daha çözüm odaklı yaklaşabiliyorum. Kendisi kesinlikle çok profesyonel. Herkese tavsiye ederim.