Diş Hekimi Randevusu
Diş Hekimi Randevusu
No:27 Unkapanı Fatih (Atatürk Bulvarı), İstanbul
İstanbul Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
öm...z
Diş cekimleri implant tedavisi gozumde buyuyordu. Yaklasimi surecleri izah edisi sayesinde gonul rahatligi ile koltuga oturup tedavime basladim, simdiden cogu bitti. Ellerine saglik. Eminim daha ust mertebelerde konumlarda kendisini gorecegiz.
Yağmur Hanım gömülü diş çekimi, diş temizliği, diş parlatma işlemleri yaptı. Yapılan işlemlerden çok çok memnun kaldım. Yakın zamanda dolgu tedavimi yaptıracağım. Kendisi işlem öncesinde bilgilendirmelerde bulundu. İşlem sonrasında da telefonla özellikle arayarak bilgilendirdiler.
a....)
Yağmur Hanım'dan annem gayet memnun. Kendisi annemin implant tedavisini yaptı. Yapılan tedaviden memnun kaldık. Süreç içerisinde her zaman bilgilendirdi. Annem Yağmur Hanım'dan o kadar memnun ki numarası olsa her gün arayıp teşekkür edecek.
ö....)
Yağmur Hanım'dan gayet memnunuz. Kendisi eşimin 2 tane implant tedavisi yaptı. Yapılan tedaviden memnun kaldık.
Yağmur Hanım 8 tane implant tedavimi yaptı. Süreç ilerlerken kendisinin hatası olduğunu düşünmüyorum. Gayet titiz çalıştı, çok dikkat etti, çok irdeledi. Daha genç olmasına rağmen hemen yapıp bırakmadı, daha iyi olsun diye uğraştı. Zamanı uzun aldı ama dikkat ederek yaptı. Kendisinden memnunum. Yağmur Hanım genç olmasına rağmen başarılı, dikkatli, hassas bir doktor. Daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. 50 yaşındayım genç olarak kendisini beğendim.
Yağmur Malkoç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yağmur Malkoç, Diş Hekimi. Size Yağmur Malkoç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu.
Yağmur Malkoç adresi nerede?Yağmur Malkoç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- No:27 Unkapanı Fatih (Atatürk Bulvarı) İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yağmur Malkoç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yağmur Malkoç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yağmur Malkoç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yağmur Malkoç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yağmur Malkoç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yağmur Malkoç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yağmur Malkoç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yağmur Malkoç hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Yağmur Malkoç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yağmur Malkoç hangi sigortaları kabul ediyor?Yağmur Malkoç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri