Ben Yağmur Özdemir. İstanbul Okan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi bölümünden mezun oldum. Lisansım sürecince farklı alanlarda (hastane,anaokulu,özel eğitim...) stajlarımı tamamladım. Üç yıl boyunca özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde uzman öğretici olarak görev aldım.Objektif Çocuk Değerlendirme Testleri,Oyun Terapisi,Denver II Gelişimsel Tarama Testi, Erken Öğrenme Güçlüğü Belirtileri Testi, Moxo Dikkat Testi, Gilliam Otistik Bozukluk Derecelendirme Ölçeği,Disleksi Müdahale Programı, Dikkat Eksikliği Müdahale programlarını tamamladım.2023 yılından itibaren Kurtköy/Yenişehirdeki ofisim Yağmur Gelişimde danışanlarıma hizmet vermekteyim.
Yenişehir Mahallesi Osmanlı Bulvarı Çağdaş Center İş Merkezi A blok Ofis 89, İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Frostig Görsel Algı Testi
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Yağmur Özdemir
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
m...
Yağmur Özdemir ile uygulama üzerinden iletişime geçtik. Oyun terapisi için destek aldık kendisinden. Memnun kaldık. Tanıdıklarımıza da tavsiye ediyoruz.
m...
Yağmur hanım ile yaklaşık 5 6 ay kadar oğlum için oyun terapisine gittim. Çok anlayışlı, düzgün yönlendirmeleri olan, seanslar harici de ne gibi bir desteğe ihtiyacımız olsa bizden bilgisini esirgemeyen bir danışmandır. Çocuğumla çok iyi iletişim kurdu. Süreç içinde yaşadığı her türlü süreci anladı ve bizleri de uyardı.
c.....
oğlumun teyzesi oldunuz Yağmur Hanım, oyun ablası olarak geldik ama sizi çok sevdik seanslar güzel gidiyor
t.....
Öncelikle Yağmur abla çocukların ablası oldu çok sevildi çok iyi anlaşıyorlar anne olarak kıskana bilirim benden daha çok konuşup sohbet ediyorlar iş olarak doktor olarak muhteşem geçen çocuklardan berim aldığım sonuçlar daha da iyi olacağını düşündüğüm pozitif bir dönemdeyiz artık iyi ki tanıştık
b....
Yağmur hanımla oğlumun DEHB sorunu için yardım aldık gerek oğlumla iletişimi ve gerekse ebebeyinler olarak bizi yönlendirmesi sonrası çok ilerleme katettik. Biz kendisinden çok memnun kaldık. Teşekkürler Yağmur hanım.
ç....k
Sayenizde öğrenmiş olduğu renkler ve sayılar sayesinde 1.sınıfa daha iyi hazırlanıcamıza inanıyorum çocuğumuz şuan renkleri ve sayıları biliyosa bunlar sizin başarınız çok teşekkür ederiz başarılarının devamını dileriz
or...n
çocuğumla etkileşimi o kadar iyi ki randevu günümüzün gelmesini sabırsızlıkla bekliyor çok etkili ve uzmanlık sahibi faydasını 3.görüşmede gördük çok memnunuz
Yağmur Hanım'dan çok memnun kaldım. Sürecimize devam edeceğiz ama tatilde olduğumuz için ara verdik 2. seansımıza gidemedik. Kendisi çok güleryüzlü, çok cana yakın ve yaklaşımı çok güzel. Kızım 2012 doğumlu Yağmur Ablasını çok sevdi. Güzel bir iletişim yakaladılar. Kızımın sınav kaygısı vardı ve eşimden ayrılma durumumuz vardı onunla alakalı olarak görüşme sağladık. Kendisi 1 seansın yeterli olmayacağını söyledi ama kızım kendisini sevdi tekrardan görüşme sağlayacağız.
f....
Kendisinden gayet memnun kaldım. Sevecen, çocukları çok iyi anlayıp onlara göre yaklaşan, çözüm odaklı davranan, işinde de başarılı bir kadın. 3 seans danışmanlık hizmeti aldık ve çözüme ulaştık. Bizim herhangi bir psikolojik olarak sıkıntımız yoktu ama çözümlerine doğru yol gösterdi. Bireysel olarak çözüm noktalarını bulduk ve devam ettik.
e....
Yağmur Hanım'dan çok memnunum. Kendisine uygulama üzerinden çocuğum için görüşme sağladım. 1 aydır danışmanlık hizmeti aldık ve devam ediyoruz. Yağmur Hanım çok empati sahibi, sevecen güleç bir uzman benim için bunlar yeterli. Oğlumun matematikle alakalı yeni yeni başladık ve güzel gelişmeler var. Ben şu anda memnunum inşallah daha da iyi olur.
Yağmur Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yağmur Özdemir, Çocuk Gelişimi. Size Yağmur Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), EMDR Terapi, Denver Gelişim Tarama Testi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Randevu.
Yağmur Özdemir adresi nerede?Yağmur Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi Osmanlı Bulvarı Çağdaş Center İş Merkezi A blok Ofis 89 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yağmur Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yağmur Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yağmur Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yağmur Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Yağmur Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Yağmur Özdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yağmur Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yağmur Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yağmur Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yağmur Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Yağmur Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yağmur Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Yağmur Özdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.