2010-2018 yılları arası çeşitli özel kliniklerde çalıştım. 2018 yılından itibaren kendi kliniğimde görev yapmaktayım.
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
İstanbul
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
İstanbul
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
İstanbul
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Çıtçıtlı Protezler
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
İstanbul
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
İstanbul
Bilgilendirme açısından gerçekten iyi bilgilendirmeler yapıyor.Ağız yapısı ve dişler hakkında bilgi veriyor, yönlendirmeler yapıyor. Güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Ben çok memnun kaldım.Bir dolgu yaptırmıştım.Farklı şikayetlerim de olursa Yağmur Hanım'ı tercih ederim.Tıbbi terimler kullanmadan anlayacağımız şekilde yönlendirdi.Bu şekilde bilgi vermesi hoşuma gitti.Arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum kendisini.
Yağmur Hanım gayet hijyenik, işinde başarılı. Hem annem hem ben tedavi olduk. Takip sürecinde de her türlü sorumuza cevap verdi ve ilgilendi. Her türlü sıkıntıda müdahale yaptı.Ben dolgu ve diş temizliği yaptırdım. Annem de implant yaptırdı.İkimiz de tedavilerimizden çok memnunuz.Herşey için bilgilendirdi.Diş sağlığı konusunda gerekli bütün açıklamayı yaptı.Açıklayıcı olması, hijyen kurallarına dikkat etmesi güzeldi.Bütün tanıdıklarımızı da kendisine yönlendiriyoruz.
c.....
Çok memnunum kendisiden.Kanal tedavisi yaptırdım. Arkadaki en zor dişime yapıldı ve hiç hissetmedim. Hiç acı çekmedim ve çok güzel temizledi kanalımı.Düzenli diş temizliğimi de yaptırıyorum. Hatta annem ve babamı da kendisine getiriyorum.Onların dişleriyle çok güzel ilgileniyor. Ailecek çok memnunuz .Ben inanılmaz ötesi dişçiden korkan insanım. O kadar eli hafif, herşeyi adım adım anlatarak yapıyor .Ne bir korku ne acı hissettim.Bütün adımları anlatıyor. Korku yaşatmıyor.Gereksiz işlemleri fazla yapmıyor.
Kendisine zirkonyum ve dolgu yaptırmıştım.Gayet memnun kaldım. 4 yıldır kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamıyorum.Sürekli gittiğim bir diş hekimidir.Eli çok hafif, herhangi bir acı hissetmedim.Sonrasında da çok ilgili, telefon etti sürekli.Tedavi akabinde nasıl gelişmeler olduğunu sordu.Kullandığı malzemeleri de araştırmıştım.Ne kadar kaliteli olduğunu biliyorum.
Yağmur Hanım'a bir arkadaş tavsiyesi ile ulaşmıştım.Gayet güzel ilgilendi, sağolsun eli de yatkın.Son derece becerikli. Bundan sonra kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum.Bir kanal tedavisi gördüm,bir de dolgum vardı. Sağolsun yardımcı oldu.Hastayla iletişimi güzel, anlayıp dinliyor. Yapacağı işlemle alakalı detaylı bilgilendirmesi gayet iyi.
Ben çok memnunum Yağmur Hanım'dan. İmplant, kaplama, diş temizliği,dolgu ve protez yapıldı.İşlemlerin hepsi bitti.Gayet memnunum dişlerimden, kendi dişlerim gibi kullanıyorum.Yağmur Hanım hastaya iyi davranıyor.Ağrım olduğunda da bekler beni.Tavırları işle ilgili bilgilendirmeleri ikna edici yaklaşıyor.
Kendisi ilgili, netice almadan bırakmıyor hastasını. Memnunum Yağmur Hanım'ın tedavilerinden.Bana birkaç defa kanal tedaivisi, dolgu işlemleri yaptı.Sorun olduğu zaman yine kendisine geliyorum.Yağmur Hanım detayları önceden net bir şekilde söylüyor, olabilirliği anlatıyor. Onun üzerinden uygulama yapıyor.Tedaviyi yaparken tek tek bilgilendirmelerini aşama aşama yapıyor.Gayet memnunuz kendisinden.Tavsiye ettiğimiz arkadaşlarımız da oluyor.
ş.....
Daha öncesinde dolgu işlemi yaptırmıştım, gayet memnun kaldım. Hem takibi hem de yaptığı işlem gayet düzgündü. Sonrasında yine gidebileceğim bir doktor.Hastalara da önerebilirim. Çok ilgili, biraz daha hastaların beklediği şey ile ilgili, hastasının sıkıntısını anlamaya çalışması güzeldi.Detaylı şekilde ilgi ve desteği gösterdi.Sonradan aradığım veya yazdığımda kendisine ulaşabildim.Yağmur Hanım bu noktada ilgiliydi.Bu benim için yeterliydi.
Bir tanıdığım vasıtasıyla Yağmur Hanım'a ulaştım.Diş dolgusu ve diş temizliği yapıldı.İlgi ve alakası,doktorluğu,yönlendirmeleri gayet iyiydi.Kendisinden memnun kaldım.Başka hastalara da tavsiye edebilirim.
e....d
Bakırkoyde Yağmur hanımın kliniğine gidiyorum bikaç yıl önce beyazlatma yaptırmıştım.
Şimdi de ön dişlerime lamina yaptırdım. Bu işlemden önce güldüğüm zaman dişetlerim çok gözüküyordu dişetlerime de lamina yaptı. Böylelikle güzel bir gülüşe sahip oldum.Yağmur hanıma yardımları için çok teşekkür ederim.
Yağmur Özer Çaprak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yağmur Özer Çaprak, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi. Size Yağmur Özer Çaprak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu.
Yağmur Özer Çaprak adresi nerede?Yağmur Özer Çaprak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yağmur Özer Çaprak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yağmur Özer Çaprak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yağmur Özer Çaprak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yağmur Özer Çaprak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yağmur Özer Çaprak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yağmur Özer Çaprak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yağmur Özer Çaprak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yağmur Özer Çaprak hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Yağmur Özer Çaprak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri