Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
cü...
Kendisiyle son bir aydan beridir tanışıyoruz. Oğlumun kekemelik problemini gidermek üzere birlikte çalışmaktayız. Özeni takibi yaklaşımı ve danışanına dair ekstra paylaşımları açıkçası onu bir adım öne çıkarıyor. Umarım en kısa sürede oğlumun kekemelik problemi ortadan Yağmur hanımın yardımıyla kalkacak.
d.....
Yağmur hanımla uygulama üzerinden tanışmıştım. Kekemelik takılmalarım için, ve terapiye başladık. Şuan 4. Haftam ve takilmalarim azaldı olsa bile kontrol altına almayı öğrendim.Sadece Kekemelik terapisi ile birlikte çok güzel motivasyon veriyor ve özgüvenimi daha da yükseltti. İyi ki yollarımız kesişmiş..
a...
En umutsuz zamanımızda Yağmur Hoca ile tanıştık. Oğlumun kekemelik sıkıntısı vardı. Yağmur Hoca'ya ilk başladığımız seansta fark etti ve oğlum çok seviyor Yağmur Ablasını. Seanstan çıkınca o kadar mutlu oluyor ki kesinlikle tavsiye ederim. Bir sürü yere gittik, hiç sonuç alamadık ama Yağmur Hoca imdadımıza yetişti.
bu...
Şu an tam 5.seansımız bitti ve kızımda sesleri çıkaramama sorunu vardı,artikülasyon bozukluğu yani,çok kısa bir sürede 4 harf çıkarması ve çevre tarafından daha anlaşılır konuşması bizim icin mutluluk verici. Umarım daha da iyiye gidecek.
y...
Uzman Yağmur Uslu'ya sosyal medya üzerinden ulaştım. Konuştuğum zaman bazen dilimde takılmalar olduğu için uzman hanımla iletişime geçtim. Kendisi benimle ilgilendi ve faydasını gördüm. Konuşma problemi yaşayanlara uzman hanımı öneririm.
s...
Hızlı konuşma problemim vardı. Araştırma sürecine girdim. Uygulama üzerinden incelediğimde Yağmur Hanım'a karar verdim. Bana yol gösterdi. İlgili bir eğitmen. Memnun kaldım. Tavsiye ederim.
h...
Yağmur hocamla yolumuz tesadüfen kesişti öncelikle, kendisini tanıdığım için çok mutluyum. Yoluma ışık olup aydınlattı. Konuşmalarımda takılmalarım olduğu için başvurdum. 7. seansımızı tamamladık, büyük yol kat ettik. Beni tanıyan herkes "sende büyük değişiklik var" diyorlar. İyi ki sizi tanıdım hocam, iyi ki varsınız. Varlığınız daim olsun, sizi seviyorum.
h...
Uygulama üzerinden kendisine ulaştım. 18 yaşında oğlumda konuşma bozukluğu vardı. Kendisiyle daha ilk randevumuzda pozitif enerji verdi. Çok ilgili bir uzman, oğlumla iletişim çok güzel ve biz baya bir yol kat ettik. Ayrıca bizimle iletişimi de çok başarılı. Herkese tavsiye edebilirim.
h...
Yağmur Hanım'dan çok memnun kaldım. 12 yaşındaki kızımın hızlı bozuk konuşması için 8 seans terapi aldık. Bilgi almak için ilk aradığımda güvenebileceğimi hissetmiştim. Yağmur Hanıma internetten araştırarak ulaştım. Online terapi olmasına rağmen, çok güzel mesafe katettik. Seanslarımız bitti ama Yağmur Hanım hala takibe devam ediyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Uygulama üzerinden ulaştım, tamamen tesadüf oldu. Benim hızlı konuşma ve doğru nefes alma sorunu için başvurdum. Hem Arapça hem de Türkçe çalışıyoruz. Henüz 5. haftamızdayız, gayet güzel ilerliyoruz. Yağmur Hanım gerçekten işinde çok başarılı, çevreme rahatlıkla tavsiye ederim.
Yağmur Uslu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yağmur Uslu, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Yağmur Uslu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Yağmur Uslu adresi nerede?Yağmur Uslu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altınşehir Mah Eğitimli Sk No:8-A Blok Atalay-2 Sitesi Daire:9 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yağmur Uslu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yağmur Uslu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yağmur Uslu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yağmur Uslu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Yağmur Uslu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yağmur Uslu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yağmur Uslu hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Yağmur Uslu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yağmur Uslu hangi sigortaları kabul ediyor?Yağmur Uslu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.