2007-2014 yıllarında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı ve El Cerrahisi Bilim Dalından uzmanlığını almıştır. Ankara Onkoloji hastanesinde 4 sene çalıştıktan sonra Ankara Liv Hastanesinde çalıştı. Bİr süre Yüksek İhtisas Üniversitesi'nde yardımcı doçent olarak eğitim verdi. 2020 yılında Plastik Rekonstrüktif ve estetik cerrahi doçentliğini aldı.Şuan Maidan plazada kendi muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.
Mustafa Kemal Mahallesi 2118 Sokak Caddesi Maiden İş Merkezi C Blok No:17, Ankara
Ameliyatsız Cilt Gençleştirme
Göz Altı Işık Dolgusu
Göz Altı Morluk Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Doç. Dr. Yahya Baltu Kliniği
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Hollywood Yüz Estetiği
Karın Germe
Doç. Dr. Yahya Baltu Kliniği
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kol Germe (Brachioplasty)
Yanak Estetiği (Bişektomi)
Yüz Gerdirme
Yüz Germe
Doç. Dr. Yahya Baltu Kliniği
Hocam Harikadır, kendisine hem alt üst göz kapağı ameliyatı ve rinoplasti ameliyatı oldum her iki operasyonda sıkıntısız ve mutlu ayrıldım, İyileşme sürecinde hasta takibi ayrıca çok iyiydi,
b....ş
3 yıldır botoks için Yahya hocama gidiyorum. Hastaya uygun, detaylı açıklayarak işlem yapıyor. Yüzünüze uygun bir işlem çıkıyor, hiç yapay durmuyor. Elinize sağlık
a....
Yahya hocama göz kapağı estetiğim için gittiğimde, 5 sene önce de kızımın benlerini alan doktorumuz olduğunu hatırladım. Mesleki bilgi ve becerisi tartışılmaz kanaatindeyim. Ekibinin güler yüzlülüğü , pozitif enerjileri benim için çok önemliydi. 6 ay öncede oğlumun burun estetiğini tabiki Yahya Hocam gerçekleştirdi. Ben Ameliyat sonrasının stresini yaşarken oğlum çok rahat ve konforlu bir süreç geçirdi.iyileşme süreci çok kısa, sonuç çok iyi. Yahya Hocamıza ve ekibine teşekkürler. Bundan sonraki yıllarda Uzmanlığına güvendiğim doktorumuzun kapısını gönül rahatlığıyla çalacağıma şüphe yok.
Göz kapağımdaki fazlalıklar ve burun eğriliği ameliyatım için Dr. Yahya Baltu hocama gittim. Hem nefes problemim düzeldi hem estetik açıdan çok güzel bir burnum oldu. Yıllardır son derece rahatsız olduğum sorunlarımdan sağlıkla kurtuldum. Yahya hocam son derece pozitif, yaptığı işten emin , insan iletişimi kuvvetli, harika bir doktor. Ameliyattan sonraki sürecim çok rahat geçti. Dr. Yahya Baltu Hocama ve Onun güzel ekibine sonsuz teşekkürlerimle...
e....u
Merhabalar 2 ay önce Yahya hocamiza burun ameliyatı oldum daha önce kendisine burun ameliyati yaptıran arkadaşlarım sayesinde kendisiyle iletişime gecmeye karar verdim, ilk burun ameliyatım olacakti ve ben bu süreçten çok korkuyordum kendisine ve ekibine güvenerek ameliyat sürecini atlattım hiç nefes alamazken şuan nefes alabiliyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum ayrıca estetik dokunuşlar sayesinde hoş bir burna sahip oldum, ameliyat sonrası
İki gün süren hafif başağrısı dışında herhangi bir ağrı, şişlik ,morluk olmadı, tamponlarin alınma vakti geldiğinde ise çok tedirgindim üç saatlik ameliyat sürecini geride bırakıp tam düzelme başlamışken tamponlarin alınma fikri beni korkutmustu ancak hiç bı şekilde ağrı sancı olmadan ne olduğunu anlamadan tamponlarimda çıkartıldı hocamız ve ekibi sayesinde konforlu bir ameliyat geçirdim bir ameliyat ancak bu kadar ağrısız olablirdi korkularımin boşuna olduğunu gördüm teşekkürler Yahya Hoca ve ekibi :)
c....
Kıymetli Doç. Dr. Yahya Baltu ve Onun güzel Ekibine sonsuz teşekkürlerimle...
Yıllarca milli takımda yer almam ve sonrasında bir şeyleri kaçırmışçasına koşturmacayla geçen çalışma tempomda yollarımız Yahya Hoca ile karşılaştı. Estetik ameliyat düşünen birçok kişinin tahmin edeceği üzere bu karşılaşma tesadüf değil, iyi bir araştırma sonucu oldu. Sporculuk dönemimde kırılan burnum ve gebelik sonrası emzirme sürecinde deforme olan göğüslerimden rahatsızdım. Fakat bu yaştan sonra bıçak altına yatmaktan da oldukça korkuyordum. Yahya Hocam hasta psikolojisinden çok iyi anlayan, kendinden emin ve bir o kadar da samimi biri olarak beni süreçler hakkında bilgilendirdi. Bu bilgilendirme sırasında hastaya olan tutum ve davranışından, süreçleri etraflıca ve anlaşılabilir bir dille açıklamasından ve ekibinin beni ailenin bir üyesi gibi görmesinden çok memnun oldum. Yahya Hoca ve ekibine duyduğum güvenle meme büyütme ve rinoplasti ameliyatı oldum. Kendime kızdığım en büyük husus Yahya Hocanın namını daha önce duymama rağmen ameliyat kararında bu kadar gecikmemdir! Doç. Dr. Yahya Baltu, Gönül rahatlığı ile güvenebileceğiniz bir cerrah olmasının yanında hastalarıyla ameliyat öncesi olduğu kadar ameliyat sonrası iyileşme sürecini de takip eden bir hekimdir. Şiddetle tavsiye edilir...
Doç. Dr Yahya Baltu hocama alt karin germe ve göğüs protez ameliyati icin muayene olduğum andan ameliyat sonrasına kadar ki bütün süreçlerde değerli ekibi ile hersey mükemmel geçti!!! İlgili ve içten olmaları baştan sona çok büyük bir güven.. Bıkmadan usanmadan her turlu soruma sabırla cevap verdiğiniz için de tekrar tekrar teşekkür ederim.. hemen yanit alabiliyorsunuz. Basarilari hep daim olmasi dileğiyle sevgili doktoruma minnetarım..
a....k
Yahya hocayı arkadaşlarımın referansıyla tanıdım. Burun estetiği, deviasyon ve meme dikleştirme için görüşmeye gittiğim gün net, anlaşılır ve güven veren açıklamalarıyla başka bir doktorun görüşünü alma ihtiyacı hissettirmedi. Güler yüzü, psikolojik desteği ameliyat sonrasında da devam etti. Kontrol muayenelerini kesinlikle aksatmıyor, süreçle ilgili olarak her aşamada bilgilendirdi. Ameliyatların hiç birinde ağrı sızı hissetmedim. Sonuçlardan çok memnunum. Ekibine ve kendisine minnettarım. Ameliyat düşünceniz varsa Yahya hocayla görüşmeden karar vermemenizi öneririm.
mü...ç
Göz kapağımdaki fazlalıklar için hocama gittim. Yıllardır son derece rahatsızım. Son derece pozitif, yaptığı işten emin , insan iletişimi kuvvetli,harika bir doktor. Ameliyattan sonraki 10 günüm bitti. Etrafımdaki insanlar hiç bir şekilde fark bile etmiyorlar. Şiddetle tavsiye ediyorum.
n....ö
Yahya hocaya yıllardır istediğim meme büyütme ameliyatı için gittim. İlk görüşmede tüm sorularıma cevap buldum ve hemen ameliyat kararı aldım. Ekibi ve kendisi çok ilgili, kesinlikle kendimi çok güvende hissettirdiler. Ameliyatım sorunsuz geçti ve şu an 1.ayımdayım. Kendimi çok iyi hissediyorum ağrısız ve sorunsuz bir süreç yaşadım. Sonuçtan çok memnunum. Bana ilk görüşmeden güven verdikleri için ve ameliyat sürecinde hep ilgilendikleri için çok mutluyum. İyi ki Yahya hocam ve ekibiyle tanışıp bu ameliyatı gerçekleştirdik.
Yahya Baltu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yahya Baltu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Yahya Baltu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Meme Dikleştirme, Meme Estetiği, Meme Küçültme, Ameliyatsız Yüz Estetiği, Dudak ve Yüz Dolgusu, Ameliyatsız Yüz Germe, Cilt Estetiği, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Kulak Estetiği.
Yahya Baltu adresi nerede?Yahya Baltu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mahallesi 2118 Sokak Caddesi Maiden İş Merkezi C Blok No:17 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yahya Baltu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yahya Baltu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yahya Baltu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yahya Baltu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yahya Baltu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yahya Baltu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yahya Baltu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yahya Baltu hakkında ne düşünüyor?Toplam 79 hasta / danışan, Yahya Baltu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yahya Baltu hangi sigortaları kabul ediyor?Yahya Baltu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra