Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
me...e
Gercekten isini hakkiyla yapan bir hekim.akliniza ne takilirsa tek tek defalarca anlatmaktan cekinmeyen harika bir insan.ayrica ailemizdeki genetik mutasyonu kesfedip benim belkide dusuk yapmami engelledi.hem kisiligi hemde mesleki olarak ne kadar anlatsam yetersiz gercekten cok iyi.sonuna kadar tavsiye ederim.
O
os...y
İlgi ve alakasından teşekkür ederiz.Teşhislerin sonuçlanan kadar gerekli hasasiyet gösterdiğinden teşekkür ederiz
Yahya Büyükaşık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yahya Büyükaşık, Hematoloji.
Yahya Büyükaşık adresi nerede?Yahya Büyükaşık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samanpazarı Mah. Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yahya Büyükaşık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yahya Büyükaşık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yahya Büyükaşık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yahya Büyükaşık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yahya Büyükaşık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yahya Büyükaşık hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yahya Büyükaşık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Altındağ civarındaki ilçelerden bazıları