Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi
Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi
Endoskopi
Endoskopik Cerrahi
Doç. Dr. Yahya Çelik Kliniği
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi
İş Deneyimi
2012-2014 Gaziantep Islahiye Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı
2014-2019 Gebze Fatih Devlet Hastanesi Genel Cerrahi uzmanı
s....e
Merhaba,Dr.Yahya Bey annemin hemoroid ameliyatını yaptı. Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası bizimle çok ilgilendi. Gozunuz kapalı O'na guvenebilirsiniz.İyi ki böyle doktorlarımiz var . Sayıları daha da artsın inşallah .Allah razı olsun.
c.....
Yahya hocam icin ne desem az. Beni yeniden hayata bagladi. 15 yildir cektigim makat catlagini flep yontemiyle halletti. Ameliyat korkumdan yillardir kaciyordum. Her yolu denedim maalesef gecmiyor. Kendinizi hocama teslim edin. Ekibi mukemmel. Korkanlar bana ulassin. Yeniden hayata dondum istedigimi yiyip icebiliyorum. Agridan gundelik hayatimi yasayamiyordum. Ne desem az kalir bu aciyi ceken bilir. Hic bosuna ertelemeyin. Yahya hocamin ellerine kendinizi birakin hayata sizi yeniden baglasin. Allah senden razi olsun guzel hocam. Emegine bilgine ellerine saglik. Ameliyat korkusu yasayanlar bosuna bekliyor.
İyiki tanımışım 9 senedir çektiğim hemoroid ve fistül acılarıma derman oldu iyiki böyle doklarımız var karşılamışız ve ona güvenmekte en iyisini yapmışım
mu...t
Ben Yahya Hocamıza Makat Kaşıntısı için geldim biraz basur memelerim varmış ameliyatsız tedavi uyguladı 3 seans seans sonrası kaşıntım%80-90 oranında azaldı, kendisi ve ekibine başarilar dilerim.
ee...s
Makat çatlağı ve basur rahatsızlığından dolayı uzun bir süredir hayatım altüst olmuştu. Kayseri'de yaşıyorum ve olduğum tedavilerde sonuç alamamıştım ve ameliyat olmaya korkuyordum ayrıca bu rahatsızlıklardan ameliyat olan herkes rahatsızlığın tekrarladığını ameliyat olmamamı söylüyorlardı.Hemşire olan kardeşim bana Yahya hocamın bu rahatsızlıkların tedavisi konusunda çok iyi bir doktor olduğunu söyledi. Kardeşimin yanına gittim Kocaeli Gebze'ye .Yahya hocamla tanıştım kendisi çok güleryüzlüydü ve canayakındı . Beni muayene etti. Bana ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ameliyat konusundaki tüm korkularım Yahya hocam sayesinde bitti. Ve ameliyat oldum. Hocamın ameliyattan sonra hayatımda olacak değişimler ile ilgili söylediği herşeyi aynen yaşadım. Bu ameliyattan sonra yavaş yavaş kendimi daha mutlu huzurlu hissetmeye başladım. Ve aradan beş yıl geçmesine rağmen bu rahatsızlıklarla ilgili hiçbir sorun yaşamadım.
el...ş
36 yaşındayım ve 6 yıldır çok ciddi derecede makat ağrıları çektim.Her tuvalet sonrası günlük 8-10 saat dayanılmayacak ağrılar çekiyordum ve bu şekilde zaten gün bitiyordu, ertesi gün bir daha aynı şeye maruz kalıyordum. Ne sosyal hayat, ne huzur nede başka bir şeyim kalmamıştı .Daha önce defalarca ameliyat geçirmistim ama duzelememistim ,en sonunda Yahya Hocamı buldum ,direk telefonla aradım ,şikayetlerimi anlattım ve makat darlığı tanısıyla ameliyat etmesi gerektiğini çok emin bir şekilde anlattı, konuşması ve kendinden emin tavırları zaten evet aradığım doktor budur dedirtti bana. Benim gibi makat sorunu yaşayanlar ancak beni anlayacaktır.Şuan ameliyatımın üzerinden 10 ay geçti ,şükürler olsun çok iyiyim, Allah razı olsun hcmdan.
e....)
Annemin safra kesesinde ciddi bir iltihaplanma vardı. Zor bi operasyondu. Tavsiye üzerine Yahya Bey'e ulaştık. Operasyon başarılı geçti. İltihap temizlendi ve safra kesesi alındı. Yahya Bey çok güleryüzlü ve işini hakkıyla yapan bir doktor. Hastasına karşı çok ilgili. Herzaman rahatça ulaşabildik ve yardımcı oldu.Tekrar bir sorun yaşasak tercih edeceğimiz kişi Yahya Bey olur.
Hemoroid sorunum sebebiyle ulaştım Yahya Bey'e. Gerekli kontroller sonrası ameliyat olmam gerektiğini iletti. Operasyon geçirdim. Operasyon başarılı geçti. İyileşme dönemimde de sıkıntı yaşamadım. Şuanda çok rahatım. Eski sorunları yaşamıyorum. Yahya Bey hastasına süreç hakkında tüm detayları iletiyor. Aklıma takılan noktalarda bende sorularımı yönelttim ve detaylı cevaplar aldım. Genel anlamda çok memnun kaldım.
Hemoroid şikayetiyle Yahya Bey'e gittim. Operasyon sürecim sıkıntısız geçti. İyi ki ameliyat olmuşum. Yahya Bey çok iyi bir doktor. Hastayla yakında ilgileniyor. Detaylı olarak da bilgi verdi. Sorunsuz bir süreç geçirdim.
Hemoroid şikayetim sebebiyle araştırarak Yahya Bey'e ulaştım. Operasyon geçirdim. Çok başarılı geçti. Sonrasında da hiçbir sorun yaşamadım. Yahya Bey hastasıyla birebir ilgilenen bir doktor. Yaklaşımı çok güzel. Aklımıza takılan tüm soruları rahatça sorabiliyoruz. Detaylı ve aydınlatıcı bir şekilde açıklamalar yapıyor. Çok memnun kaldım.
Yahya Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yahya Çelik, Genel Cerrahi. Size Yahya Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Randevu, Abdominal Laparoskopi, Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi, Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi, Anorektal Bölge Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Bağırsak Kanseri Ameliyatı, Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi, Endoskopi.
Yahya Çelik adresi nerede?Yahya Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osman Yılmaz Mah. İstanbul Cad. No:28 İstanbul Plaza K:4 D:18 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yahya Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yahya Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yahya Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yahya Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Yahya Çelik hangi dilleri konuşuyor?Yahya Çelik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yahya Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yahya Çelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yahya Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 72 hasta / danışan, Yahya Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar