Nöroloji Randevusu
Nöropsikolojik Hasta Takibi
Parkinson Takibi
PRP
fi...
Kronik migren tani ve tedavisinde gece uykuda huzursuz bacak sendromuna bagli olarak etkili ve derin uyku uyuyamadigi icin ataklarin artabileceğini söyledi, ilk defa böyle bir yaklaşım oldu dr beye tedavi bu yönde sonuç bulursa 20 yıllık migren hastasi kızım adina sonsuz şükranlarımi sunacağım saygılarımla. Migren hastasi olanlar çaresiz değilsiniz
ca...ç
Doktorumuzdan çok memnun kaldık. Annemin ayak sürtmesi ve omuz ağrısı sebebiyle istanbulda gezmediğimiz doktor kalmadı. Herbiri farklı şeyler söyledi ilgilenmedi ve bir türlü sonuca varamadık. 3 Ay önce internetten yaptığımız araştırma sonucu Yahya hocam ile tanıştık. Bu şekilde, ilgili, alakalı ve hastasıyla birebir temas kuran bir doktoru daha önce görmemiştim. İlk muayene için gittiğimizde 1,5 saat bize hastalık ile ilgili bir bilgi verdi ve teşhisi koyup direk tedaviye başlattı. Sayesinde hemen etkilerini göstermeye başladı. Sürten ayağı yüzünden dışarı çıkmaya çekinen annem her gün dışarı çıkar oldu ve rahat bir şekilde yürüyor. Bu tedaviye sonuna kadar Yahya hocamız ile devam edeceğiz. Gerçekten çok kıymetli bir insan. Onun alanıyla ilgili bir sıkıntı yaşıyorsanız kesinlikle kendisine başvurmanızı tavsiye ederim.
Kendisi ilgili hasta ile hasta oluyor bu çok önemli benim için derdinize derman bulmak için çaba gösteriyor.Benim huzursuz bacak sendromu ile gittim ilaç kullandım önerilerde bulundu.Kendisi daha önceden biliyordum çok alçak gönüllü davranıyor çözümcül davranıp sizi tatmin ediyor.
3-4 sene önce tanıştım babamın doktoruydu daha sonra benim ve annemin doktoru oldu babam alzheimer hastası ona destek verdi benim de beyin damalarımda sıkıntı vardı vertigom vardı genel anlam da hastalarına yaklaşımı çok sıcak insanı rahatlatıp güven veriyor özellikle rahatlıkla kapısını çalabileceğimiz bir doktorumuzdur. Genel anlam da tavsiye edebileceğim bi doktor normal de ben bu konular da pek tavsiye etmem ama Yahya hocama güvenebilirler sıcakkanlı ve iyi bir doktor.
v.....
Annemin pankinson hastalığı ile gittik sonrasında ortağımın covid sonrasında oluşan omurilik iltahabı ile gitti Yahya hocamı severim noroloji olarak rahatlıkla kendisini tavsiye ederim.Kendisi gayet ilgili işinin ehli takipçi kendisinden son derece memnunum tavsiye ettiğim kişiler de son derece memnun ayrıldılar hala annem ve arkadaşım onun kontrolünde devam ediyolar.
f.....
7-8 senedir emes hastasıyım İstanbul da tedavi olurken doktorumun yönlendirmesi ile Yahya hocam ile tanıştım Allah razı olsun her yön den benimle ilgilendi sadece doktor olarak değil insani olarak da çok iyi hem hastalığım ile ilgileniyor hem bana değer verdi.Emes hastası olarak gidilebilecek nadir doktorlardan birisi herkese tavsiye ederim sadece hastalığım ilgilenmiyor arayıp sorması bile çok değerliydi aile olarak da yanımda oldu.
Kendisine 2009 Kasım ayında tanışmıştım o zaman doçent doktordu çok memnunum kurumdan ayrıldığında çok üzülmüştüm başka hastaneye gelince buldum kontrol altındayım her zaman bir hoca bir abi yeri geldiğinde baba olmuştur.Emes hastasıyım başka bir rahasızlığından dolayı aynı hastaneye gittiğim de ameliyatta olmuştu oradaki hocalar görüşüp ilgilendi yardımcı oldu.
Yahya Bey hem annemin hem de babamın doktoru 3 senedir gidiyorlar çok memnunuz doktordan ziyade arkadaş abi gibi çok ilgili ve alakalı hiç üşenmeden bıkmadan iki hastam var sürekli desteği ihtiyacım var aradığım da açıyor mesaj attığım da cevap veriyor hemen ilaçlarını yazıyor. Doktor beyin hem hekimliğin hem de insani yönü çok iyi.
İyi bir hekim ben çok memnun kaldım tecrübeli deneyimli hastasına karşı sıcakkanlı yaklaşan iyi bir insan, insanı olarak çok iyi birisi.Başım dönüyordu onunla ilgili gittim diyabetik nöropatik ağrılarım vardı verdiği ilaçlar yararlı oldu memnun kaldım.İnsan olarak çok iyi bir insan.
Yahya Beyle bir kaç yıldır doktorum hem doktor olarak hem insan olarak mükemmel birisi çok düzgün bir insan her zaman gittiğim de çok iyi sonuçlar aldım. Emes hastasıyım bu şikayetimle gittim sürekli periyodik olarak gittim bir kaç doktor bu konu yardımcı olabilir psikolojik olarak zor süreç geçiriyorlar bu süreçte çok yardımcı oldu her gittiğim de moral motivasyon olarakta çok iyi ayrıldım normal de doktorlara çok fazla soru soramazsınız Yahya Bey bunu hissettirmiyor çok zaman ayırarak cevap verir.
Yahya Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yahya Çelik, Nöroloji. Size Yahya Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, PRP, Mezoterapi, Karotis Ultrasonu.
Yahya Çelik adresi nerede?Yahya Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı Mh. Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yahya Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yahya Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yahya Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yahya Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Yahya Çelik hangi dilleri konuşuyor?Yahya Çelik ile İngilizce, Almanca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Yahya Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yahya Çelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yahya Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Yahya Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yahya Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Yahya Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Sakarya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Sakarya bölgesinde SGK kabul eden Nörologlar