y.....
Kendisine hamile kalmadan önce gidip tedavi ile başladım hamile kaldım ama maalesef gebeliğim tamamlanamadı ama buna rağmen, empati yönünün yüksekliği, sizi resmî kurum ortamından alıp da bir yakınınızın yanına muayeneye gidiyor gibi hissettirmesi, sorularınıza bıkmadan usanmadan cevap vermesi gibi bir çok olumlu özelliğin fazlasına sahip olduğu, sıkıntılı sürecimde ki desteği ve bir doktor olarak kendisi ile tanışmış olma şansına sahip olduğum için bu teşekkürü kendisine bir borç bilirim.
di...n
Kemal Bey’e 28. Haftam da İstanbul’dan Dalaman’a taşındığım için gittim. Başlangıçta endişelerim vardı fakat daha sonra doktorumuzu tanıdıkça çok sevdim. İletişimi çok güçlü birisi sorduğunuz saçma sapan sorulara bile sabırla yanıt veriyor. Bilhassa doğum sürecinde Kemal Bey’in hastası olduğum için kendimi daha da şanslı hissettim. Normal doğum yapma konusunda beni gerçek anlamda bilinçli bir şekilde cesaretlendirdi. Doğum sonrası yaşamış olduğun bir takım sıkıntıları da onun sayesinde kolaylıkla atlattım. Bu bölgedeki tartışmasız en iyi doktor . Son derece özverili, işini çok severek yapan , hastalarına gereken hassasiyeti gösteren ,bu mesleğin hakkını veren bir isim iyiki onunla tanışmışım . Yanındaki ekibe özellikle Zehra Ebe’ye ve çalıştığı kurum olan Esnaf Hastanesi’ne çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla doğumunuzu burada yapabilirsiniz. İyi ki İstanbul’da Doğum yapmadım dedirttiler bana.
Yahya Kemal Koçyiğit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yahya Kemal Koçyiğit, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Yahya Kemal Koçyiğit adresi nerede?Yahya Kemal Koçyiğit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tuzla Mahallesi Sadi Pekin Caddesi No:3 Fethiye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yahya Kemal Koçyiğit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yahya Kemal Koçyiğit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yahya Kemal Koçyiğit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yahya Kemal Koçyiğit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yahya Kemal Koçyiğit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yahya Kemal Koçyiğit hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yahya Kemal Koçyiğit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.