ni...u
Ben yüksek tansiyon hastasıyım. Yıllardır gezmediğim hastane ve doktor kalmadı. Allah Dr. Yahya Sağlıker'e uzun ömür ve şifalı eller versin. Arkadaşımın tavsiyesi ile gittim ve tansiyonun bir uzmanlık alanı olduğunu orada öğrendim. AVRUPA BİRLİĞİ HİPERTANSİYON UZMANLIĞI DİPLOMASI VARMIŞ . Alaah razı olsun tansiyon diye bir sorunum kalmadı.
ah...t
Tansiyon ve böbrek hastalıkları konusunda tam bir uzman çok memnun kaldık , allah razı olsun kendisinden , herkeslere tavsiye ederim.
Yahya Sağlıker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yahya Sağlıker, Nefroloji, İç Hastalıkları.
Yahya Sağlıker adresi nerede?Yahya Sağlıker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı Ciritçioğlu Apt. Kat:1 No: 2 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yahya Sağlıker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yahya Sağlıker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yahya Sağlıker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yahya Sağlıker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yahya Sağlıker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yahya Sağlıker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yahya Sağlıker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yahya Sağlıker hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yahya Sağlıker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Nefrologlar
Adana bölgesinde SGK kabul eden Nefrologlar