Ovacık Mah. D100 Karayolu Üstü D:No:34, Kocaeli
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
İdari Görevler :
1. Eğitim Koordinatörü, (2013) Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahi AbD
2. Bologna Koordinatörü, (2013-2015) Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahi AbD
3. Komisyon Üyeliği, (2013-2015) Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahi AbD
Bilimsel Kuruluşlara Üyelikler :
TEŞEKKÜR BELGESİ, TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ, 2018
Üstün Gayret ve Başarıları için TAKDİRNAME Belgesi, Hakkari Valiliği, 2008
TEŞEKKÜR BELGESİ, İZMİR SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ PLATFORMU, 2004
ef...
Boyun fıtığı şikayetiyle gittiğimde ayrıntılı ve ilgili anlatımıyla tedavi sürecimde çok yardımcı oldunuz,ameliyat korkum olmasına rağmen hocamıza güvendim ve operasyon geçirdim. Ameliyatımdan 3 gün sonra ayağa kalkıp gezecek düzeye gelmiştim şuan operasyonun üzerinden 1 ay geçti ağrılarım tamamen geçti, operasyon öncesi şikayetlerimden eser kalmadı, İnsanlarla iletişimi/hastaya yaklaşımı çok iyi olmasının yanında alanında da çok başarılı bir insansınız tekrardan sağlığıma kavuşturdunuz hocam en güzel günler sizinle olsun
sa...n
Geçirdiğim bir kaza sonucu kafamı sert şekilde yere çarpmıştım Yahya hocamla da kontrol için gittiğimde tanışma şansını yakaladım kendisi çok ilgili ve bilgili birisi herşeyi en ince detayıyla anlatarak beni çok iyi bilgilendirdi aklımda da soru işareti bırakmadı. Kendisine meslek hayatında başarılar diliyorum.
en...ı
Yoğun boyun ve kulunç ağrısıyla Yahya Hocam'la tanışma fırsatı buldum. Muayenenin en başından beri abi kardeş gibi tüm detayları gösterdi, anlattı, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Hareketli boyun disk ameliyatı sonrası hiç bir ağrı sızı yaşamadım, 2nci gün boyunluğu da çıkarttım. Normal hayata dönüşüm çok hızlı oldu. İyi ki yolumuz kesişti diyorum, gözü kapalı güvenerek şiddetle tavsiye ederim. Rabbim herkese şifa versin.
Şiddetli boyun fıtığı ile ve ağrıyla geldim ama o sihirli elleriyle beni eski halime getirdi muhteşem bir hoca iyiki varsiniz hocam iyiki tanıdım sizi
Doç. Dr. Yahya Turan
Cok teşekkür ederiz. Bu hoş ve güzel yorumlar sizin güzel ve ince düşünceleriniz. Ağrısız ve ameliyatsız nice sağlıklı günler dilerim. Selam ve sevgiler..
em...z
Yahya hocam hayatımda tanıdığım en kibirsiz,muhteşem ve detaylı anlatımıyla insanı kendine hayran bırakan harika bir doktor.15 gün önce korkarak girdiğim omurga kırığı ameliyatından ağrısız ve acısız çıktım.Ertesi gün ayağa kalktım,ayagımdaki ağrı ve uyuşukluk bir anda geçmişti.Ameliyat öncesi ve sonrasında gösterdiği ilgisi,güler yüzü,samimiyeti,kalbe ve ruha dokunan güzel muhabbeti tam bir terapiydi benim için.Hem yaptığınız başarılı ameliyatla beni sağlıma döndürdüğünüz hemde kendime inanmamı sağlayıp bu süreci daha kolay atlamama yardımcı olduğunuz için size minnettarım.iyiki siz...
Doç. Dr. Yahya Turan
Bu güzel ve hoş bakışınız için çok teşekkür ederim. Bu da sizin iyi niyetiniz diyelim. En kötü gününüz bu ağrısız gününüz gibi olsun. Allah bir daha ameliyat gerektirecek hastalık vermesin. Size ve o güzel ailenize Selam ve sevgiler...
uğ...r
Yıllardır yaşadığım bel ağrılarıma kimse çare bulamadı sonra burdan hocamı buldum ve kaslarda güçsüzlük olduğunu tespit etti ve fizik tedaviye başlıycam.. İyiki varsınız detaylı açıklamalar ve sabrınıza hayranım
şa...e
Medikal park Kocaeli Hastanesi'nde Beyin ve Sinir Cerrahi Doktoru Yahya Turan Hocamız da eşim boyun fıtığı ameliyatı oldu.Boynunda riskli bir bölgede kemikleşmiş bir fıtık olmasına rağmen gayet başarılı bir ameliyat geçirdi.Ameliyat sonrası ağrı da çok az oldu.Çok ilgili bir doktor. Gözünüz kapalı kendisine güvene bilirsiniz. İlk günden beri samimi ve içtenliği ise tartışılmaz.Ameliyat ile ilgili tüm süreci ince ayrıntısına kadar kendisi bize anlattı.
Doç. Dr. Yahya Turan
Eşiniz ve o tatlı çocuklarınızla beraber hayirli ve sağlıklı nice yıllar dilerim. Allah bir daha böyle sıkıntı vermesin insaAllah. Dualarınızda bizleri de unutmayınız. SELAM ve SEVGİLER
ö....ü
Geçirmiş olduğum iş kazası sonucu dayanılmaz ağrılar ile gittiğim Yahya Hoca ve değerli ekibi ile bu vesile ile tanıştım.
Yapılan tetkikler sonucu belimde kırık olduğunu ve platin takılmasını gerektiğini söyledi yaptığı anlaşılır açıklamalarla ve verdiği güvenle aklımdaki kuşkuları sildi, çok başarılı ameliyat geçirdim ve belime 7 adet platin takıldı.Ameliyat sonrası hastanede kaldığım dönemde ve şimdi gittiğim kontrollerde güler yüzünü ve samimiyetini hiçbir zaman esirgemeyen doktor hasta ilişkisinden çok arkadaşça yaklaşan işinin uzmanı Yahya hocamdan ve değerli ekibinden Allah razı olsun.
Doç. Dr. Yahya Turan
Allah sizden de razı olsun. Tez zamanda şifalar dilerim. Ağrısız ve ameliyatsız nice sağlıklı , hayirli ve huzurlu bir yaşam dilerim.
ib...a
Yahya Turan hocamizdan Allah razi olsun. Cok memmun kaldik. Eşimde beyninde köşe tümörü vardi. Diger doktorlar Felç olur, kulakları duymaz, bu beyin tümörü cok,tehlikeli dediler ama cok şükür eşim iyi. Ameliyat olduk gayet iyiyiz. Hiç bir felç ve sakatlığımız olmadi. Memmun kaldik . Evladimiz gibi seviyoruz. Allah eksikligini vermesin. Herkese öneririz. Gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirler.
Doç. Dr. Yahya Turan
Hayirli ve sağlıklı nice uzun ve huzur dolu yıllar dilerim. Allah bir daha böyle sıkıntı vermesin insaAllah. Dualarınızda bizleri de unutmayınız. SELAM ve SEVGİLER
h....k
Yahya Turan hocamızdan Allah razı olsun. Çok memnun kaldık. Eşimde beyninde köşe tümörü vardı. Çok şükür eşim iyi. Ameliyat olduk ve gayet iyiyiz. Hiçbir felç veya sakatlık yaşamadık. Memnun kaldık. Allah eksikliğini vermesin. Herkese gönül rahatlığıyla öneririz. Ameliyat olmayı düşünenler için tavsiye ederiz.
Doç. Dr. Yahya Turan
Sağlıklı nice seneler dilerim. Ameliyatsız ve hastanelerden uzak bir ömür... Sevgiyle kalin
Yahya Turan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yahya Turan, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Yahya Turan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Yahya Turan adresi nerede?Yahya Turan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mah. D100 Karayolu Üstü D:No:34 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yahya Turan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yahya Turan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yahya Turan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yahya Turan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yahya Turan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yahya Turan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yahya Turan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yahya Turan hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Yahya Turan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları