Ovacık Mah. D100 Karayolu Üstü D:No:34, Kocaeli
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
İdari Görevler :
1. Eğitim Koordinatörü, (2013) Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahi AbD
2. Bologna Koordinatörü, (2013-2015) Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahi AbD
3. Komisyon Üyeliği, (2013-2015) Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahi AbD
Bilimsel Kuruluşlara Üyelikler :
TEŞEKKÜR BELGESI, TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ, 2019
TEŞEKKÜR BELGESİ, TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ, 2018
Üstün Gayret ve Başarıları için TAKDİRNAME Belgesi, Hakkari Valiliği, 2008
TEŞEKKÜR BELGESİ, İZMİR SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ PLATFORMU, 2004
Kendisinden 16 Kasim 2024de boyun fitigim icin randevu aldım, uzun ve detaylı bir muayeneden sonra dakikalarca durumum hakkinda bana bilgi verdi, çok ilgili ve çok açıklayıcı bilgiler veren bir hekim, ameliyat kararı verilirse onun ellerinde şifa bulmayı isterim.
zi...n
Yıllardır bel ağrılarım olur Ilk olarak geçtiğimiz aralık ayında gittim Yahya bey çok detaylı fiziki muayene MR tomografi istedi sonrasında L4 L5 s1 fitik teşhisi koydu ameliyat olmam gerektiğini söylemişti fakat korktuğum için olmamıştım sonrasında doktorumuz haklı çıktı ve çok şiddetli siyatik ağrılarım oldu hastaneye sedye ile girmek zorunda kaldım doktorumuz yine çok ilgilendi çok sağ olsun ameliyathanede yoğunluk olmasına rağmen öne çekti hemen hastaneye yatışımı sağladı ve cerrahi ameliyatı mı yaptı şu an taburcu oldum iki gün oldu çok şükür hiç siyatik ağrım yok yürüyebiliyorum sedye ile girdiğim hastaneden yürüyerek çıktım iyiki Yahya hocamıza denk gelmişiz. Yahya Kaya hocamıza çok minnettarız.
ya...p
Allah hocamızdan razı olsun Bel fıtığından ameliyqt oldum. Ellerine sağlık. Çok iyiym. Herkese öneririm
ef...
Boyun fıtığı şikayetiyle gittiğimde ayrıntılı ve ilgili anlatımıyla tedavi sürecimde çok yardımcı oldunuz,ameliyat korkum olmasına rağmen hocamıza güvendim ve operasyon geçirdim. Ameliyatımdan 3 gün sonra ayağa kalkıp gezecek düzeye gelmiştim şuan operasyonun üzerinden 1 ay geçti ağrılarım tamamen geçti, operasyon öncesi şikayetlerimden eser kalmadı, İnsanlarla iletişimi/hastaya yaklaşımı çok iyi olmasının yanında alanında da çok başarılı bir insansınız tekrardan sağlığıma kavuşturdunuz hocam en güzel günler sizinle olsun
sa...n
Geçirdiğim bir kaza sonucu kafamı sert şekilde yere çarpmıştım Yahya hocamla da kontrol için gittiğimde tanışma şansını yakaladım kendisi çok ilgili ve bilgili birisi herşeyi en ince detayıyla anlatarak beni çok iyi bilgilendirdi aklımda da soru işareti bırakmadı. Kendisine meslek hayatında başarılar diliyorum.
en...ı
Yoğun boyun ve kulunç ağrısıyla Yahya Hocam'la tanışma fırsatı buldum. Muayenenin en başından beri abi kardeş gibi tüm detayları gösterdi, anlattı, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Hareketli boyun disk ameliyatı sonrası hiç bir ağrı sızı yaşamadım, 2nci gün boyunluğu da çıkarttım. Normal hayata dönüşüm çok hızlı oldu. İyi ki yolumuz kesişti diyorum, gözü kapalı güvenerek şiddetle tavsiye ederim. Rabbim herkese şifa versin.
Şiddetli boyun fıtığı ile ve ağrıyla geldim ama o sihirli elleriyle beni eski halime getirdi muhteşem bir hoca iyiki varsiniz hocam iyiki tanıdım sizi
em...z
Yahya hocam hayatımda tanıdığım en kibirsiz,muhteşem ve detaylı anlatımıyla insanı kendine hayran bırakan harika bir doktor.15 gün önce korkarak girdiğim omurga kırığı ameliyatından ağrısız ve acısız çıktım.Ertesi gün ayağa kalktım,ayagımdaki ağrı ve uyuşukluk bir anda geçmişti.Ameliyat öncesi ve sonrasında gösterdiği ilgisi,güler yüzü,samimiyeti,kalbe ve ruha dokunan güzel muhabbeti tam bir terapiydi benim için.Hem yaptığınız başarılı ameliyatla beni sağlıma döndürdüğünüz hemde kendime inanmamı sağlayıp bu süreci daha kolay atlamama yardımcı olduğunuz için size minnettarım.iyiki siz...
uğ...r
Yıllardır yaşadığım bel ağrılarıma kimse çare bulamadı sonra burdan hocamı buldum ve kaslarda güçsüzlük olduğunu tespit etti ve fizik tedaviye başlıycam.. İyiki varsınız detaylı açıklamalar ve sabrınıza hayranım
şa...e
Medikal park Kocaeli Hastanesi'nde Beyin ve Sinir Cerrahi Doktoru Yahya Turan Hocamız da eşim boyun fıtığı ameliyatı oldu.Boynunda riskli bir bölgede kemikleşmiş bir fıtık olmasına rağmen gayet başarılı bir ameliyat geçirdi.Ameliyat sonrası ağrı da çok az oldu.Çok ilgili bir doktor. Gözünüz kapalı kendisine güvene bilirsiniz. İlk günden beri samimi ve içtenliği ise tartışılmaz.Ameliyat ile ilgili tüm süreci ince ayrıntısına kadar kendisi bize anlattı.
Yahya Turan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yahya Turan, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Yahya Turan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Yahya Turan adresi nerede?Yahya Turan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mah. D100 Karayolu Üstü D:No:34 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yahya Turan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yahya Turan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yahya Turan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yahya Turan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yahya Turan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yahya Turan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yahya Turan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yahya Turan hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Yahya Turan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları