se...o
Büyük bir korku ve heyecan içinde kendisine ulaştığımızda Güler yüzle bizi karşıladı, ilgilendi, ne olduğu ve ne yapmamız gerektiği hakkında bizi bilgilendirdi. Bilgili, nazik yakın ilgili böyle bir Hoca'yı tanımaktan, mutluyum.
yu...z
Anjiyo sonucu kalbi besleyen damarın kapalı olduğunu öğrendim. Yahya Hoca ile görüştüm. güler yüzü bana güven verdi. Ameliyat başarılı geçti. Öğrencilerimle oynayabiliyorsam eğer önce Rabbime şükrediyor sonra Yahya Hocaya ve ekibine teşekkür ediyorum. İyi ki varsın hocam. Unutmadan, Otoritene hayran kaldım.
se...r
sayın hocama 2011 yılında 8 kalp damarımda muhtelif kapalılık oranlarında gittim ve 31.01.2011 günü ameliyat oldum.5 damar By Pass edildi.su anda izmirde yaşıyorum ve son derece mutluyum.sayın yahya ünlü hocama cok ama cok tesekkür ediyorum tabiki ekibinede.gercekten bu günlerin gelebilecegini hic düşünmiyordum.ama başta hocam olmak üzere tüm ekibine ömrüm boyunca minnettar kalacagım.
yu...f
Doktorun yapmış olduğu ameliyatlar fevkalede güzel işinin ehli olduğu gibi, yaptığı işde son derece samimi ve sorumluluğunun bilincinde olan çok iyi bir hekim tıp dünyasının yıldızlarından olmasını ve başarılarının devamını diliyorum.
Yahya Ünlü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yahya Ünlü, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Yahya Ünlü adresi nerede?Yahya Ünlü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mevkii Erzurum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yahya Ünlü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yahya Ünlü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yahya Ünlü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yahya Ünlü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yahya Ünlü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yahya Ünlü hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Yahya Ünlü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.