Prof. Dr.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları,
Çocuk Alerjisi
Neonatoloji
Trabzon 1 adres
Röntgen filminin değerlendirilmesi (Akciğer, karın filmi vb)
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu (Aşılanması)
Hasta çocuk muayenesi
Nörolojik gelişimin değerlendirilmesi
Yakup Aslan Muayenehanesi
Röntgen filminin değerlendirilmesi (Akciğer, karın filmi vb)
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu (Aşılanması)
ay...n
tam 20 yıl önce bugün Gümüşhane’de doğmuşum,prematüre doğduğum için babam Trabzon’a götürmüş beni. Yenidoğan servisinde 80 gün yoğun bakım süreci yaşamışım. Annem ve babam o kadar çok anlatıyor ki Yakup hocayı bugün bir kere daha dinlemek istedim. Antalya’da yaşıyorum çocukken bir fırsatım olmuştu ve ziyaretine gitmiştim. Her yılki gibi bu sene de aklımıza gelince burdan yazmak istedim hocama.
a....a
Büyük oğlumdan sonra küçük oğlum hocamıza emanet ettik. Büyük oğlumun vücut direnci çok düşüktü. Sürekli hasta oluyordu. Yakup hocamız ile tanıştıktan sonra hastalığı unuttuk diyebilirim. Küçük oğlumuda hocamız ile tanıştırdık. Hiç düşünmeden güvenebileceğiniz nadir doktorlardan. Küçük oğlumuzu da artık Yakup hocaya emanet ettik. Ne zaman kendisine ulaşsam saat kaç olursa olsun sorularımıza cevap veriyor.
bç...d
Kreşe başladığı dönemden beri sürekli hasta olan 3.5 yaşındaki oğlumuzu Yakup hocama 17.04.2024 tarihinde götürdük..Yakup hocam bilgisi ve tecrübesiyle teşhisimizi koydu ve tedaviye başladık çok şükür ki verdiği ilaçlar şu ana kadar olumlu cevap verdi umarım bu şekilde devam eder çocuğumuz biraz olsun rahatlar.. ayrıca her ilacın nasıl ne ölçüde kullanılacağını ayrıntılı bir şekilde yazarak anlattı ve bizler de anne baba olarak hiç çekinmeden aklımıza takılan her soruyu sorabildik, açıkçası bir anne olarak hekimle iletişim kurabildiğim soru sorup yanıt alabildiğim doktorla ilerlemek isterim her zaman Yakup hocam bu konuda da gayet duyarlı.. bundan sonra Yakup hocamla birlikteyiz inşallah yollarımız iyiki kesişmiş varolun sevgili hocam sizin gibi işini ciddi şekilde yapan hekimlerimizin sayısı artsın inşallah
s....d
Hocamdan Allah 1 değil 1000 kere razı olsun. Oğlum 6 aylıktan 2 yaşına kadar maksimum 2 ayda bir kulak enfeksiyonu yaşayıp 15 günde 1 antibiyotik içecek kadar kötü oluyordu. 1 yaşına geldiğinde iyice sıklaştı. Mevcutta mevsimsel alerjisi de vardı. Gece çok öksürüp tıkanıyordu. Nefes alamadıgını hep hissediyordum dolu dolu nefesi gelmiyor çocuğumun diyordum. Hangi doktora getirdiysem alerjiye bağlayıp alerji ilacı verdi. Yakup hocamın tahlilleri ve tetkikleri ile çocuğumun astımı olduğunu öğrendim. Hava vermeye ve verdiği ilaçları harfiyen uygulamaya başladık. 4 aydır oğlum antibiyotik içmiyor. Okadar gereksiz kullanmışız ki kendimi suçluyorum. Nerde çözüm bulamadığınız bir hastalık varsa hocama danışın . Bir anne olarak gözü kapalı çocuğunuzu emanet edin. Bırakın işi ehli insanlara kendinizi. Doktor doktor gezmeyin biz çok çektik başka anne babalar çekmesin
ab...r
Çocuğumun sık sık ateşlenmesi sebebiyle kendisine ulaştım. Son derece ilgili bir doktor. Detaylı muayene yaptı ve sonrasında detaylı bilgilendirmede bulundu. Ayrıca son derece dakik. Rahatlıkla iletişim kurabiliyorsun. Benim için en önemli husus aklımda hiçbir soru işareti bırakmaması. Allah razı olsun. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
yu....
Bebeğim doğumdan itibaren 16 ncı güne kadar giderek artan huzursuzluk, aşırı ağlama, gaz, kabızlık, cilte kızarıklık, solunum sıkıntısı, hapşırık, öksürük, burun akıntısı şikayetleri ile üç ayrı hastaneye müracaat ettik kolik denilip bitkisel gaz damlaları önerdiler. Fakat şikayetlerimiz giderek arttı. İnternetten ulaştığımız Yakup hocaya geldiğimizde bizimle çok ilgilendi kendisi son derece disiplinli, muayene saatine geç kalınılmasından hoşlanmayan (o zaman diğer tüm hastalarında muayene saati uzuyor), tecrübeli, sıcak kanlı, iletişimi güzel, herşeyi titizlikle not alan, ilaç kullanımını çok ayrıntılı şekilde yazan bir doktor. Bebeğimize inek sütü ve çoklu gıda protein alerjisi tanısı koydu ve bebeğimiz anne sütü hiç almadığı için etkin bir tedavi uyguladı. Sayesinde bebeğimiz Yusuf Eren M. yi ölümden kurtardı ve şimdi 6 aylık oldu ve gelişimi güzel gidiyor. Yakup hocam sayesinde artık bebeğimiz çok daha sağlıklı. Allah (cc) Yakup hocadan razı olsun. Görevinde başarılar dilerim.
df...y
5 yaşında bir kızım var.Geçen yıl kreş döneminden beri iyilesemiyorduk okul dönemi boyunca,bu sene de bitmeyen öksürük,ateş burun tıkanıklığı, hapşırık, iştahsızlık sürekli devam etti,Artık kızıminda bizimde yaşam kalitemiz bolzulmustu çünkü son 1 hafta hiç uyuyamadik öksürükten boğulur gibi oluyordu.İnternetten araştırıp buldum Yakup hocamı,Allah ondan razı olsun bir anne olarak ne diyebilirim ki başka.İşini layığıyla yapan,ilgili,kibar, anlayışlı,bilgili, sorduğunuz sorulara sabırla dinleyip detaylı bilgi veren bir doktorumuz kendisi.Trabzon için büyük bir şansınız.Kizimin muayenesi tahlilleri detayli yapıldı,sonucdan sonra ilaçları o kadar detaylı yazmistiki hangisini nasıl ne zaman kullanmaliyiz hayretler içerisinde kalmıştım.Bizde doktorumuzun yazdiklarina harfiyen uyup ilaçlarımizı kullandık gayet iyiyiz maşallah.Bir anne olarak gönül rahatlığıyla yazıyorum ki İsiniz gücünüz rast gitsin Yakup hocam,Allah'ım sağlıklı uzun ömürler versin size.
s....ş
Yaklaşık 6-7 ay boyunca çocuğun her hafta hastaydı antibiyotik üstüne antibiyotik içiyordu.antibiyotik bittiği an başa sariyorduk.Allah Yakup hocadan razı olsun tek gidişte nokta atışı teşhis koydu ve bağışıklık güçlendirici vitaminler verdi. Şimdi çocuğumuz çok iyi şükürler olsun
ka...i
30hafta 4 gunluk kizimizi genel kontrol icin Hocamıza götürdük. Cok bilgili ve tecrübe sahibi. Sıkıntımız belirttikten sonra tüm detaylarıyla ne yapmamız gerektiğini anlattı detaycı ve kesinlikle insanda bir soru işareti bırakmadan açıklamalar yapıyor. Sorunu anlatıyor neden olabileceğini anlatıyor hemen ardından şimdi neler yapılacağını detaylarıyla anlatıyor. Reçetede ilaçların nasıl kullanılacağını dahi tek tek anlatıyor. Cok ilgili ve güler yüzlü.
se...r
Merhabalar yakup hocamıza 2 yaşındaki kızımız melisi götürdük.ayda 2 3 defa hasta oluyordu. Öksürük grip vs sürekli hava takmak zorunda kalıyorduk. Yakup hocamıza derdimizi anlattık tahlilleri istedi. Sonuçlar çıktı ve güzelce muayene etti. Yazdığı ilaçları kağıda yazarak nasıl kullanacağımızı harfi harfine anlattı. Gayet memnun kaldık. İnşallah güzel sonuçlarla mutlu sona ulaşacağız. Yakup hocamıza güveniyorum Allah razı olsun hocamızdan. Çok teşekkür ederiz
Yakup Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yakup Aslan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Alerjisi, Neonatoloji. Size Yakup Aslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Hasta çocuk muayenesi, Nörolojik gelişimin değerlendirilmesi, Çocuk Immünizasyonu (Aşılanması), Röntgen filminin değerlendirilmesi (Akciğer, karın filmi vb), Çocuk Gelişim Testi.
Yakup Aslan adresi nerede?Yakup Aslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazipaşa Mahallesi Halis Çebi İş Merkezi Kat 8 No: 23C Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yakup Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yakup Aslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yakup Aslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yakup Aslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yakup Aslan hangi dilleri konuşuyor?Yakup Aslan ile İngilizce, Arapça, Rumca dilinde konuşabilirsiniz.
Yakup Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yakup Aslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yakup Aslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yakup Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 60 hasta / danışan, Yakup Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.