Nöroloji Randevusu
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Esd (Sedimantasyon)
Karotis Ultrasonu
k.....
Sayın doktorumuz Yakup Hocamız gerçekten mesleğinde cok iyi olmakla birlikte kisisel olarak da ilgili alakali ve guler yuzlu. Baş ağrılarım Doktorumuz tedavisi sayesinde kontrol altında ve cok daha iyiyim. Uzman bilgisi ile kaygilarimi aydinlatti. Sizi tanıdığım için çok şanslıyım iyiki varsınız.
m....d
Uzman doktorumuz Yakup hocamızın sayesinde parkinson hastalığımın hangi seviyede olduğunu nelere dikkat etmem gerektiğini tüm uzman bilgisi ile aktardı ve doktorumuz sayesinde hastalığım tamamen kontrol altında. Çok teşekkür ederim hocam iyiki varsınız.
be...t
Kendisi mesleğinin hakkını veren başarılı doktorlardan.Migren ve yüz felci tedavim için büyük yardimlari dokundu. Başka hastanede kendisine migren tedavisi için gittim sonrasinda yüz felci için çalıştığı sağlık kuruluşuna gittim.Doktoruna güvenmekte önemli Yakup bey o güveni sağlıyor.Saglikli günler herkese.
Uzm.Dr.Sayın Yakup İŞLEK Hocamızı tanıyalı çok oldu, kısmi felçli annemizi yatağa bağımlı kalmadan minimum ilaçla daha çok kişisel ilgi ve empati ile tedavi etti ve annemizin yaşam konforunu düşürmemek yönünde bizlere her zaman tavsitye ve telkinlerde bulundu.Hocamız şimdi bizim de bir rahatsızlık anında aklımıza ilk gelen isimdir.Çünkü hastalık değil hasta odaklıdır, hastanın ihtiyacı olan moral destek ve ilgisini esirgemez.Nazik, güleryüzlü ve komple bir hekimdir.Hocamız nerede biz de oradayız her zaman.Esas olan hastalanmamak ama ihtiyaç doğduğunda Yakup Hocamız gibi doktorlarımıza güvenimiz tamdır.
Tek kelime ile muhteşem bir doktor, önce yüz seyirmelerim başladı MR istemişti doktor olmakla beraber inanılmaz destek ve yaşamış olduğun kötü günlere dair iyileşmemle birlikte psikolojik olarak rahatlattı inanılmaz ilgili, sonrasında işimden ve stresli yaşamımdan sebep baş ağrılarım için gittim yine ayrıca destek konuşma ilgi iyisin düzeleceksin stres yapma herkesin hayatında olur yaşanır böyle durumlar şeklinde hep motive edici ilgili ilaçlı tedavi yöntemleriyle çok dua aldı benden ve çok sevdirdi, iyiki varsınız Yakup doktorum Allah sizi ve sizin gibi ilgili alakalı candan doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin, Güler yüzünüz ilginiz hep içimde aklımda ve hep iyi hissettirecek bana çok sağlıklı olun çok yaşayın inşallah
a....n
Cok memnum kaldim yüz felci gecirdim ve fizik tedavisi görmeme gerek kalmadan yukup hocam beni 1 bucuk ayda %99 iyi etti ilgi ve alakasından dolayı cok tesekkur ederim
ve...k
sizin metinizi çok duydum annemi size getirmek istiyorum inşallah annemede yardımcı olursunuz SAYGILAR
Yakup İşlek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yakup İşlek, Nöroloji. Size Yakup İşlek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Karotis Ultrasonu.
Yakup İşlek adresi nerede?Yakup İşlek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Soğukkuyu Mahallesi 1846/7. Sokak No:3 Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yakup İşlek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yakup İşlek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yakup İşlek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yakup İşlek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yakup İşlek hangi dilleri konuşuyor?Yakup İşlek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yakup İşlek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yakup İşlek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yakup İşlek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yakup İşlek hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Yakup İşlek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakup İşlek hangi sigortaları kabul ediyor?Yakup İşlek, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Yakup İşlek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Bayraklı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Nörologlar
Bayraklı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Nörologlar