Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
va....
Rabbim onun her iki cihanda da gönlüne göre versin. İnsanlığıyla hekimliğiyle dört dörtlük. Kanser tedavisi gördüm ve kendisinden çok ciddi ve doğru yönlendirmeler aldım. Teşekkürler saygılar...
ay...l
Telefon numarası doğrulandı
Yakup bey ultrasonumu yaptı ve uygun tedaviyi olmam için beni çok iyi bir şekilde yönlendirdi. Hastalığımdan kurtulduğum için kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. Mesleki hayatında çok iyi yerlerde olacağına inanıyorum.
Yakup Yeşilkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yakup Yeşilkaya, Radyoloji.
Yakup Yeşilkaya adresi nerede?Yakup Yeşilkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zübeyde Hanım Cad. Merkez Kırşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yakup Yeşilkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yakup Yeşilkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yakup Yeşilkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yakup Yeşilkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yakup Yeşilkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yakup Yeşilkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yakup Yeşilkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar