Genel Cerrahi Randevusu
Sleeve Gastrektomi (Tüp Mide) Ameliyatı
Tüp Mide Ameliyatı
Yutulabilir Mide Balonu
VM Medical Park Pendik Hastanesi
Obezitenin cerrahi ve endoskopik tedavisi ile özellikle ilgilenmekle birlikte, laparoskopik cerrahiler, safra kesesi, fıtık ve perianal cerrahiler ile ilgilenmekteyim.
mu...e
10 gün önce mide ameliyatımı oldun Burak hocanın ameliyattan öncesinde ve sonrasında ilgisi alakası mükemmeldi ameliyat olmaktan çok korkuyordum korkucak bir şey yokmuş Burak hocadan memnun kaldım
Bugün mide ameliyatımın 6. Günü Burak bey bana ameliyat ve sonrasında neler olacağını detaylıca açıkladı başlarda biraz korksamda doktorum içimi çok rahatlattı herşey dediği gibi oldu ve olmaya devam ediyor aklıma takılan şeyleri kendisine yazıp sorabiliyorum iyi ki dediğim bir doktor gerçekten çok şanslıyım
v.....
Kıl dönmesi ameliyatı oldum. Ameliyatın başından bitimine mükemmel ilgilendi doktor bey. Ameliyat sonrası da sürekli iletişim halinde kalındı. Çok teşekkür edip, herkese gönül rahatlığıyla öneririm.
y....e
Eylul ayinda tup migde ameliyati oldum.korkularim vardi doktorcum sayesinde bu korkulari atlatip cok saglikli bir ameliyat gecirdim doktorumdan cok memnunum cok ilgili ve alakali oldu ameliyat sonrasi bile siksik aradim ve msj attim yardimci oldu sayesinde hayatim degisti sagligim cicek gibi iyki varsin burak hoca
ni....
Burak Bey, tüp mide ameliyatimi gerceklestirdi. Ameliyat öncesinde ve sonrasinda, samimiyetle ilgilenen, bilgilendiren, bıkmadan sorularınıza cevap veren, hasta psikolojisinden anlayan ve hassasiyetle iletisimine yön veren bir doktor. Bilgisini doğru kullanabilen, vicdanlı bir doktordan sağlık hizmeti aldığım icin çok şanslıyım. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
Ben çok memnunum,tüm detaylarına kadar bana tedavi ve ameliyat sonrası neler yaşayabileceğim hakkında bilgi verdi.Tüp mide ameliyatı oldum.Zayıflamak için ameliyat oldum ve zayıfladım.Kaç kiloya kadar zayıflayacağımı söyledi ve o kiloya düştüm.
i̇...h
İlgi ve alakasından dolayı Yalçın Bey'e çok teşekkür ediyorum. Ben kıl dönmesi şikayeti ile acilden giriş yapmıştım, çok ağrım vardı. Orada Yalçın Bey'e yönlendirdiler, tesadüfen tanıştık, çok da memnun kaldım. Muayene sonrasında bunun tedavi ile iyileşebileceğini ama ameliyatla daha başarılı olacağını söyledi. Ben de görüşüne saygı duydum ve güvendiğim için kabul ettim. Başarılı bir operasyon süreci geçirdim. Şuan çok daha iyiyim, şikayetim sonuçlandı.
Burak hocamdan çok memnunum.İnsülin direncim vardı,şeker hastasıyım,kolestrolüm ve hipertansiyonum vardı.Bunlardan kurtuldum.Tüp mide ameliyatı oldum.Çok memnunum.Değerlerim şu an çok iyi. Tansiyon, şeker ve kolestrol ilaçlarımı kullanmıyorum.Bir de astım hastasıyım.Biraz hafifledim kilo verince, 1 ayda 13 kilo verdim.Burak hocama çok teşekkür ederim, keşke daha önce olsaydım diyorum.
h....ş
Hem mesleki açıdan, hem insani yönden hasta ilişkileri başarılı ve son derece ilgili bir hekim. Her zaman hastasının menfaatini göz önünde bulunduruyor. Aklıma takılan her soruyu sorabildim, hepsini benim anlayabileceğim bir şekilde yanıtladı. Göbek fıtığı şikayeti ile gitmiştim kendisine, aynı zamanda tüp mide ameliyatı da oldum. İkisinden de son derece memnunum, operasyon sonrasında hiç bir sorun yaşamadım. Bu süreçte her konuda beni bilgilendirdi, her zaman yardımcı oldu.
d....a
Ani bir apandisit ağrısı ile acilden kuruma giriş yapmıştım. Burak Bey hemen muayenemi yaptı, güleryüzü ile beni ameliyat için ikna etti. Acil bir durumum yoktu ama bugün yarın patlayabilirdi, bu da daha riskli olacaktı. Süreç boyunca güleryüzlü ve samimiytdi, sabahın erken saatlerinde gitmiş olmama rağmen espriler yaparak beni rahatlatmaya çalıştı, motive etti. Kendisinden çok memnun kaldım ve çevreme de öneririm
Yalçın Burak Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yalçın Burak Kara, Genel Cerrahi. Size Yalçın Burak Kara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Kolonoskopi, Laparoskopi, Laparoskopik Apendektomi, Laparoskopik Cerrahi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Laparoskopik Kolesistektomi, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Yutulabilir Mide Balonu.
Yalçın Burak Kara adresi nerede?Yalçın Burak Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yalçın Burak Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yalçın Burak Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yalçın Burak Kara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yalçın Burak Kara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yalçın Burak Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yalçın Burak Kara bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yalçın Burak Kara ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yalçın Burak Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Yalçın Burak Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar