Diş Hekimi Randevusu
Diş Hekimi Randevusu
Hospitadent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Hospitadent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
ha...
Yalçın Hocam ve ekibi bizlere mesleki açıdan ve insani açıdan çok iyi geldi diş ile alakalı sorunlarımızı en guzel şekilde halletiler insani olarak ise guler yuzlu olmaları insana moral veriyordu çok memnun kaldık mutlak suretle tavsiye ediyorum.
şu...a
Devlet hastanesinde, üniversite hastanesinde ameliyatla çekilmesi gerektiği söylenen dişimi bir dakikada hiç bir ek işleme gerek kalmadan çeken Yalçın hocama öncelikle teşekkür ediyorum. Kendisi hamilelik sürecimde de diş tedavime yardımcı olarak çektiğim ağrıları bitirmeye de vesile oldu. İyi ki kendisini tanımışım. Tertemiz bir klinikte böyle hastalarına ilgi ve alakası güzel, hastasının sağlığını ön planda tutan bir hekimin olduğunu bilmek diş tedavisi noktasındaki tüm olumsuzlukları siliyor.
se...
Yalçın Bey'e 20'lik diş çekimi için gitmiştim. Eli çok hafif ve işini iyi yapan bir doktor. İşlem sonrası ağırım olmadı ve çok kısa zamanda iyileştim. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
i̇....
Yalçın Bey çok içten ve bilgili bir doktor. İşinin ehli diyebilirim. Muayene ve tedavi süreci esnasında verdiği bilgilerle insanın içini ferah tutup , sağlıklı bir şekilde tedavimin tamamlanması sağladı. Diş veya ağızla alakalı herhangi bir problemim olursa tekrar gözüm kapalı bir şekilde Yalçın Bey'e danışırım. Güvenimiz tam
be...t
Yalçın bey harika bir hekim. Hastaya uygun tedavi planı doğrultusunda işlem yapıyor. Benim ön dişim kırılmıştı. Ayrıca dolgu ve diş eti tedavimi de kendisi yaptı. Mümkün olan en kısa sürede tedaviyi tamamlıyor. Ayrıca tesis çok hijyenik, çalışan personel güleryüzlü ve pozitif. Yalçın beyden çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
d.....
Yalçın bey'e diş çekimi için gitmiştim, tüm tedirginliklerme rağmen sorunsuz bir çekim oldu ve sonrasında yaşadığım küçük problemlerde de kendisine çok rahat ulaşabildim.
Hasta
20 yas dişimi çekti eli çok hafif gercektwn hiç anlamadım çok teşekkür ediyorum. Ailemizin vazgeçilmez hekimi oldu bizim icin...
a....ö
Yalçın bey işini severek yapan bir Hekim.Ailece çok memnunuz.İmplant larımızı ve tüm diş bakımımızı başarıyla yaptı.İnsan dişçiye keyifle gider mi?diyorsanız, mutlaka deneyin derim.Sıcacık karşılanıp ağırlanıyorsun.Eli çok hafif, sohbet ederken tedavinin bittiğini anlamıyorsunuz.
Aldığım randevular zamanında ve gerekli tedavilerin yapılması, tüm sorunlarimla ilgilenmesi yapılan dış kaplama işlerinmden çok memnunum ayrıca çok değerli bir diş hekimi olduğu kanaatindeyim
be...m
Yalçın hocam işin ehli bir hekim , elinin deydiği yer mükemmel sonuçlar veriyor , ben 13 yıllık hastasıyım. Tunalı ve çayyolu şubelerinde impilant 20 lik diş çekimi dolgu vb tüm işlemlerim yapıldı sorunsuz bir şekilde devam ediyorum pişman olmayacağınız bir kurum ekip mükemmel herşey çok güzel Gülümsemek istiyorsanız doğru adres
Yalçın Genç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yalçın Genç, Diş Hekimi. Size Yalçın Genç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu.
Yalçın Genç adresi nerede?Yalçın Genç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık Mah. Tunalı Hilmi Cad. Kavaklıdere No: 84 Kat:1 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yalçın Genç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yalçın Genç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yalçın Genç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yalçın Genç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yalçın Genç hangi dilleri konuşuyor?Yalçın Genç ile İngilizce, Almanca, İtalyanca dilinde konuşabilirsiniz.
Yalçın Genç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yalçın Genç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yalçın Genç hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Yalçın Genç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yalçın Genç hangi sigortaları kabul ediyor?Yalçın Genç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diş Hekimleri