Kılıçdede Mah. Kastamonu Sk. Borkonut Center Yeni Adliye Arkası No: 6/11, Samsun
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
Diş Teli Tedavisi
Erken Ortodontik Tedavi
Estetik Braketler
Hareketli Damaklık Tedavisi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Kuzey Diş Polikliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Ortodontik Tedavi
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Darlıkları Tedavisi
Kuzey Diş Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
e....y
Öncelikle diş teli tedavi sürecimde kontrollerim herzaman dakikti ve doktorum çok ilgiliydi klinik olarak çok düzenli ve hijyenikti şuanda tedavi sürecim bitti ve dişlerim istediğim gibi oldu@yalcinkafkas
o.....
Öncelikle saatlerine uygun, randevu saatlerine önem veriyor gecikme olmuyor. Yalçın Bey ilgili, güleryüzlü ve bir problem yaşadığımızda anında telefonlara cevap veriyor. Diş teli tedavimi uyguluyor ve tedavim devam ediyor. Kendisinden memnunuz.
Yalçın Bey çok ilgili, güleryüzlü bir doktor. Herhangi bir sorun yaşamadım yaşayacağımıda düşünmüyorum. Kendisi tel tedavimi uyguluyor ve tedavime devam ediyorum. Yalçın Bey süreç içerisinde bilgilendiriyor. Her randevuma gittiğimde gelişmeleri bana bildiriyor.
f.....
Tel tedavim için kendisine geldim çok güler yüzlü ve endişelerime karşı anlayışlıydı. iyi ki de gelmişim yalçın bey süreç boyunca çok ilgili ve titizdi. Klinik son derece temiz ve nezihti. Teşekkürler..
z.....
Yalçın Bey'den diş teli tedavisi gördüm. Kendisinden memnun kaldım. Gayet ilgili ve nazikti. Tedavim şu anda bitti ve tedavimden memnun kaldım.
m....)
Yalçın Bey'den memnunuz. Kendisi sağ olsun sıkıntımız yok. Her ay muayenemizi oluyoruz, kontrolümüzü sağlıyor. Yalçın Bey çocuğumun diş teli tedavisini yapıyor. Kendisi iyi bir doktor.
Yalçın Kafkas isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yalçın Kafkas, Ortodonti. Size Yalçın Kafkas tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Invisalign Tedavisi, Ortodontik Tedavi, Hareketli Ortodontik Tedavi, Sabit Ortodontik Tedavi, Erken Ortodontik Tedavi, Diş Teli Tedavisi.
Yalçın Kafkas adresi nerede?Yalçın Kafkas şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kılıçdede Mah. Kastamonu Sk. Borkonut Center Yeni Adliye Arkası No: 6/11 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yalçın Kafkas isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yalçın Kafkas online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yalçın Kafkas isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yalçın Kafkas, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yalçın Kafkas isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yalçın Kafkas bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yalçın Kafkas ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yalçın Kafkas hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Yalçın Kafkas hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yalçın Kafkas hangi sigortaları kabul ediyor?Yalçın Kafkas tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.