Online Randevu Takvimi
etkin değil
Psikoterapi Eğitimleri:
Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği, Cinsel Terapi Temel Eğitimi, 2018
Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapiler Derneği, Kabul ve Kararlılık Terapisi, 2019
Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği, Bilişsel Davranışçı Terapi Temel Eğitimi, 2019
Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği, Bilişsel Davranışçı Terapi Beceri Kazandırma ve
Süpervizyon Uygulaması, 2021
ISST, Şema Terapi Eğitimi, 2021
Prof.Dr. Mehmet Zihni Sungur, Çift ve Aile Terapisi Eğitimi,2021
Doç.Dr. Burhanettin Kaya, EMDR Temel Eğitimi, 2022
Yurtdışı Staj Deneyimleri:
Cornell Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Cerrahisi Kliniği, 2013, Amerika Birleşik Devletleri
Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Kliniği, 2014, Amerika Birleşik Devletleri
Karolinska Enstitüsü, Klinik Sinirbilim Anabilim Dalı, 2023, İsveç
Üyelikler ve İdari Görevler:
Türkiye Psikiyatri Derneği
Bağımlılık Psikiyatrisi Derneği
Türkiye Psikiyatri Derneği Medya ve Ruh Sağlığı Çalışma Birimi Koordinatörlüğü, 2022-Halen
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Psiko-Onkoloji
Şema Terapi
Görüşler içerisinde ara
ra...n
Anksiyete tanımı ve tedaviye başladık. Sakin, anlaşılır, detaylı şekilde görüşme sağladı benimle. Bana umut oldu kendisi inşallah sağlığıma sayesinde kavuşacağım.
Dünyanın en iyi hekimi diye bilirim ilgisi alakası ve iyimser guleryuzlu olmasıyla insanı mest ediyor davranış bozukluğu ve panik atak tedavisinde kısa
sürede çok yol aldım. Hayata olan düşüncelerim değişti .Bir piskiyatri uzmanından daha fazlası görevini hakkıyla yerine getiren daima çözüm odaklı problemleri dinleyen rahatlatan bir hekim iyiki yollarımız kesismis bütün herkese tavsiye ediyorum .. yalçın kahya
Yalçın Bey'e anksiyete bozukluğu nedeniyle başvurdum. Kendimi çok kötü hissettiğim bir noktadan birkaç seansta ve doğru ilaç tedavisiyle hızla dengeli bir seviyeye gelebildim. Doktorun kurduğu iletişim çok güven verici. Hayatımda ilk terapi deneyimim, terapi esnasinda çok zorlanacagimi sanardim ancak zamanın keyifle geçmesi çok şaşırtıcı oldu. Sürecin sonunda geleceğim noktayı merakla bekliyorum.
e...
Tavsiye sonucu ulaştım kendisine. Kendimi mutsuz hissediyordum. Depresyon teşhisi koydu. İlaç tedavisi ve terapiyle ilerledik şimdi gayet iyiyim. Hekimimin desteğiyle tedavim çok daha iyi oldu. Kendisine ilgi ve alakasından memnun kaldım. Tavsiye ederim.
s...
Yalçın Hoca'ya tavsiye üzerine ulaştım. Anksiyete bozukluğu şikayetim vardı Yalçın Hoca'dan önce aynı şikayet için başka doktorlara da başvurmuştum. Açık ara başvurduğum en başarılı psikiyatrist. Verdiği ilaçlar sayesinde kendimde ciddi ölçüde iyileşme hissediyorum. Kendisi sakin, anlayışlı, hastalarına şefkatle ve çözüm odaklı yaklaşıyor. Çevremdeki kişilere de tavsiye ediyorum.
f...
Doktorumuzu internet sitesinden ulaştım. Okb rahatsızlığı ile başvurdum. Muhteşem bir doktor ilaç ve terapist sayesinde hastalığım iyileşti.Beni çok güzel dinledi ve çok yardımcı oldu. Verdiği ilaçlar sayesinde hastalığımı yendim. Tavsiye ettim ve hala da ediyorum.
a...
Yalçın beye arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Is yerimde ve herkesle nasıl iletişim sorununu çözerim yada nasıl davranmam gerektiği ile ilgili başvurdum. İsini severek ve isteyerek yapması beni çok mutlu ediyor. Tedavimden memnunum. Çevreme tavsiyede bulundum tabiki..
h...
Doktora bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim.Eşimle iletişim sorunlarımız vardı, sık kavga ediyorduk boşanmanın eşiğine gelmiştik bu yüzden basvurduk.Tedavi surecinde doktor bey bizim iletişim esnasında yaptığımız hataları görmemizi sağladı, birbirimize neden tahammülümüz azaldı bu konuda farkındalığımızı arttırdı ve şuan çok daha iyi iletişim kurmaktayız.Doktor bey çok sakin, ve yargılayıcı değil, tam tersi sorunları kendimizin fark etmesini sağlayacak sorular soruyor , empatik buldum, rahatça her şeyi paylaşabildik.Doktor beyi bir çok arkadaşıma önerdim, bir psikiyatristte en önemli özellik bence empatik olması ve yargılayıcı olmaması, Dr. Yalçın bey hem empatik hem yargılayıcı değil, kendisinden çok memnun kaldık açıkçası.
m...
Doktora tavsiye üzerine ulaştım. Cinsel isteksizlik şikayeti ile başvurdum ve öyle güzel karşılandım, ilgi gördüm ki... Doktorumdan son derece memnun kaldım ve çok kısa sürede doğru tedaviyi aldım. Herkese tavsiye ediyorum.
s...
Doktoruma randevu almıştım. Dikkat eksikliğim vardı. Çok ilgili ve sabırlı bir hekim işin gerçekten uzmanı diyebilirim . Sakin yapısı ve güzel bir dille yönlendiriyor olmasını beğeniyorum. Ayrıca da çok efendi kendisi.Zaten çevremdekilere tavsiye ediyorum. Muayeneye giden arkadaşlarım da gayet memnun.
Yalçın Kahya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yalçın Kahya, Psikiyatri. Size Yalçın Kahya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Cinsel Terapi, EMDR Terapi, Evlilik Terapisi, Depresyon Anksiyete Stres Ölçeği, Bütüncül Psikoterapi, Bağımlılık Danışmanlığı.
Yalçın Kahya adresi nerede?Yalçın Kahya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zafer Mah. Yıldırım Bayezit Cad. No: 91 Kepez
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yalçın Kahya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yalçın Kahya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yalçın Kahya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yalçın Kahya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yalçın Kahya hangi dilleri konuşuyor?Yalçın Kahya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yalçın Kahya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yalçın Kahya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yalçın Kahya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yalçın Kahya hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Yalçın Kahya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yalçın Kahya hangi sigortaları kabul ediyor?Yalçın Kahya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kepez bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kepez bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikiyatristler