İlk ve orta öğrenimini Kütahya’da tamamladı. Lise öğrenimini Işıklar Askeri Lisesi’nden birincilikle mezun olarak tamamladı. 2001 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) ‘nden de ikincilikle mezun oldu. 2004 yılında GATA Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başladı ve 2008 yılında kardiyoloji uzmanı olarak mezun oldu. 2009 yılında yüzbaşı rütbesinde iken Türk Silahlı Kuvvetleri’nden ayrıldı. 2010-2014 yılları arasında İstanbul Özel Çakmak Erdem Hastanesi’nde çalıştı. 2014-2020 yılları arasında İstanbul Özel Pendik Şifa Hastanesi’nde çalıştı. 2020 yılından beri kendi muayenehanesinde kardiyoloji uzmanı olarak hekimlik mesleğini yürütmektedir. Meslek hayatı boyunca kalp - damar hastalıkları, kalp damarlarındaki tıkanıklıklar, kalp yetmezliği, hipertansiyon, kalp kapak hastalıkları, ritim bozuklukları ve perikardit-myokardit gibi alanlarda çok sayıda hastaya şifa dağıtmış olması nedeniyle bu alanlarda fazlaca deneyimlidir. İyi derecede İngilizce bilen Uzman Doktor Yalçın TAN kişisel hobi olarak müzikle ilgilenmektedir.

Bahçelievler Mah. Aydınlı Yolu Cad. Zıpkın Sk. No:10, Pendik, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 16 yaşındaki çocuklar

Randevu +27 daha fazla

Amblatuar Kan Basıncı Monitörizasyonu

Ambulatuvar Kardiyak Izleme

Efor Treadmil Testi

Konum: Özel Pendik Şifa Hastanesi Kardiyoloji Randevusu

Annem de pıhtı atması olmuştu.Eko istenmişti.Bu sebep dolayısıyla hocamızla tanıştık.O kadar ilgili ki hocamızı gerçekten iyi ki tanımışız.Tüm süreçleriyle ilgilendi.Kalp ritim bozukluğu troid sebebiyleymiş bu süreçle bile çok ilgilendi.Annemin durum takibini mesajla bile takip etti.Hatta benim nabız ritim sorunumla bile ilgilendi.Her konuda çok güven verici ve iletişimi güçlü hocamızın.Şu an annem iyiye gidiyor bunu hocamıza borçluyuz.İyi ki varsınız

Konum: Özel Pendik Şifa Hastanesi Kardiyoloji Randevusu

Sayın Dr.Yalçın beyle tanışalı 7 veya 8 sene oldu annem yüksek tansiyon ve kalp yetmezliği var hastane ve gitmediğimiz doktor kalmamıştı annemin birtürlü düşmeyen tansiyonu ve ayaklarındaki şişlik leri yanlış yapılan tedaviler ile neyapacağımızı bilmezken yalcın beyle tanıştık ve uyuguladığı tedavi hasta takibi mükemmel olan ve bir doktor Allah razı olsun aynı zamanda annnem 11 sene önce fen geçirmiş biri olarak şuna hala yalcın beyin takibinde Allah’a şükür annem çok iyi

Uzm. Dr. Yalçın Tan

Sizin sağlığınıza kavuşmanız benim için önemli husus. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana.Saygılar...

Konum: Özel Pendik Şifa Hastanesi Kardiyoloji Randevusu

Aort yırtılmasından ameliyat oldum. Yeniden hayat bahşedildi şükür. Yıllardır tansiyon sorunu yaşıyordum fakat bir türlü dengelenememişti. Ameliyat sonrası da tansiyon sıkıntılıydı. İyi bir kardiyolog ararken tavsiye üzerine Yalçın Bey'e geldim. 5 yıldır da Yalçın beyin kontrolündeyim. Gerçekten de tüm takibimi titizlikle yaptı ve beni bilinçlendirdi. Verdiği ilaçlarla tansiyonumu hemen dengeledik. Dengede de gidiyor. Annemi de getirdim o da çok memnun tansiyonu dengelendi. Yıllardır annemde tansiyon problemi yaşıyordu. O da çok iyi. Hastaları ile çok ilgili bir doktor. Çok memnunuz. Damar cerrahi ömür boyu bu takibin yapılması gerektiği de söyledi. Kısaca Doktor Yalçın bey ile ölümden dönmüş biri olarak, yaşarken güvende olmanın huzuru ile yeni hayatıma devam ediyorum. Allah razı olsun. Kendisi kesinlikle tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Yalçın Tan

Hastalarımızın sağlığına kavuşması bizim önceliğimiz. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Saygılar...

Konum: Özel Pendik Şifa Hastanesi Kardiyoloji Randevusu

Durduk yere olan kalp çarpıntılarım ve ağrılarım nedeniyle randevu aldım. Çok ilgili ve empati sahibi bir doktor. Detaylı tahlillerimi yaptırdı ve hepsini bana tek tek anlattı. Sakinliği ve bizlere yaklaşımında ki tavrı insana güven veriyor. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim kalp doktoru Yalçın Bey’dir.

Uzm. Dr. Yalçın Tan

Rica ederim ne demek. Hayatınızı bir nebze olsun rahatlatabildiysem ne mutlu bana. Sağlıklı günler dilerim.

T
Konum: başka bir yer EECP - Doğal Bypass

Bebekken olduğum By pass ameliyatı sonucu her sene farklı farklı hastanelerde gittiğim kontrollerin sonunda bana yardımcı ve destek olan bu iyi doktorla karşılaşmam bir mucize, inanıyorum ki tesadüf değil. İyi ki karşılaşmışım. Erdem Hastanesinde karşılaştık ve şimdi de Şifa Hastanesinde. İyi ki böyle bir doktor var...

istanbulda gitmedigim doktor kalmadı.yalçın beyle tanıştım ve artık ağılarımdan kurtuldum.hastalıgımı okadar iyi takip ettikikendisine çok teşekkür ediyorum iyiki sizin gibi hekimlerimiz var