ü....b
Hocam sizi bir seneyi geçkin aradim ve sonunda buldum.benim kizini bir çok doktora götürmuştüm hiç bir tedaviye tepki vermemişti sonra siz bir tedavi uyguladıniz ve hastalık gecmisti.şu anda yine a kızım sizin yoklugunuz çok belli.gerçekten çok iyi ve bilgisi geniş bir insansınız herkese tavsiye ederim emeginize sağlık
Yalçıner Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yalçıner Erdoğan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Yalçıner Erdoğan adresi nerede?Yalçıner Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar Bulvarı Arapsuyu Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yalçıner Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yalçıner Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yalçıner Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yalçıner Erdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yalçıner Erdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yalçıner Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Yalçıner Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Antalya Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla