Genetik Danışmanlık
Yaman Sağlam Muayenehanesi
Hcv(Pcr(Polimeraz Zincirleme Tepkimesi))
Abdi İpekçi Cad. No: 61 Kat: 6 Reasürans Han 2 Nişantaşı, İstanbul
Yaman Sağlam Muayenehanesi
2002 yılına kadar Kadir Has Üniversitesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı’nda öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. Sonrasında ise, ESHRE ve Chicago’da Reproductive Genetics Institute’da Preimplantasyon Genetik Tanı (PGT)eğitimi için Belçika'da bulunmuştur.
Yaman Sağlam İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde (2002-2003) ve İstanbul Memorial Hastanesi Tüp Bebek Merkezi'nde (2004-2007) Genetik Tanı Merkezi sorumlusu olarak çalışmıştır. Daha sonra Göztepe Medical Park Hastanesi Genetik Tanı Merkezi’nin Başkanlığı görevini sürdürmüştür. Şu anda ise muayenehanesinde hizmet vermeye devam etmektedir.
Evli ve bir çocuk babasıdır.
yü...l
Doktor Yaman beyi iyiki tanımışım... hastası değilim, çalıştığı hastanede tedavi olmuyorum, sadece kendisine genetik test sonuçlarımı göstermek istedim, sağ olsunlar hastane çalışanlarıda kendiside beni kırmadı ve bana zaman ayırdılar, herşeyi anlayabileceğim şekilde,acele etmeden öyle güzel anlattıki hala böyle insani duyguları kuvvetleri doktorlar olduğunu görmek beni çok mutlu etti... Soru sormaya çekinmediğiniz, rahatlıkla konuştuğunuz, herşeyden önemlisi sizi dinleyen ve doğru yönlendiren bir doktor Yaman Bey... Kendisine çok teşekkür ederim
Yaman Sağlam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaman Sağlam, Tıbbi Genetik. Size Yaman Sağlam tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genetik Danışmanlık, Hcv(Pcr(Polimeraz Zincirleme Tepkimesi)).
Yaman Sağlam adresi nerede?Yaman Sağlam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abdi İpekçi Cad. No: 61 Kat: 6 Reasürans Han 2 Nişantaşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaman Sağlam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaman Sağlam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yaman Sağlam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaman Sağlam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yaman Sağlam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yaman Sağlam hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Yaman Sağlam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genetik Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genetik Uzmanları