Döşeme Mahallesi ( Çifte Minare Civarı) Cumhuriyet Caddesi No:64, Seyhan
tc...n
2011 de sol dizimden ameliyat oldum 2016 dada sağ dizimden oldum evet çok iyi bir doktor ve hastayla ilşkisi çok ama çok güzel bir insan teşekkürler yaman hocam ayşen EREN
al...n
8 Nisan 2015 te Yaman Sarpel ve ekibinin gerçekleştirmiş olduğu aşil tendonu ameliyatımdan son derece memnunum. Şu anda her türlü sporu tekrar yapabilir haldeyim. İlgisi ve güler yüzüyle mükemmel bir hekim.
yu...1
Ben 20 haziranda 2015 de yaman hocama ön çapraz bağ ameliyatı oldum ve şuan bacağımi rahatlıkla hareket ettirebiliyorum. Bilgisin yaninda hasta ile olan iliskisi doktordan cok arkadaş ortamı havası veriyor.kendisine ve ortopedia çalışanlarına gösterdikleri ilgi alaka ve hoşgörüden dolayı cok tesekur ediyorum.
fa...r
konusunda deneyımlı olan, anlatımıyla ve yakın ılgısıyle guven veren doktorumuzun meslegını ozverıyle ve severek yaptıgını hıssedebılıyorsunuz.başarılı sonuç elde ederek memnunıyetımızı sagladı.teşekkurler...
mu...)
Doktorum, hem uzmanlığı hem insanlara davranışı ile mükemmel. Gönül rahatlığı ile tedavi olabilirsiniz. Çocuğumun diz kapağında kırık vardı. Uygulanan tedavi sonucu eskisi gibi koşup oynuyor. kendisine çok teşekkür ederiz.
am...a
Bizler kuzey iraktan yaman beye diz protezi ameliyati olduk dr yaman sarpal beyden cok memnun kaldik ortopediya hemşireleri ve çalişanlarina ve insana verdikleri degerden dolayi teşekür ederiz hastamizin adi .amina ibrahim abdulla
nu...i
Doktorumdan çok memnun kaldım.Doktorumun yaptığı ameliyatlar sonucunda ayak sağlığıma kavuştum ve eskisi gibi yürüyorum.Doktoruma gelmeden önce ümidimi yitirmiştim.Şimdi çok iyiyim rahat yürüyorum.Doktorumu yakınlarıma öneriyorum hatta giden arkadaşlarım oldu ve onlarda çok memnunlar,bir arkadaşımın da tedavisi yeni başladı.Doktorumun başarılarının devamını diliyorum.SAYGILARIMLA
nu...y
Yaman Sarpel hocama,ekibine,ortopedia hastanesine ve hastane personeline annem Ayşe Avcı ya yaptıkları diz ameliyatındakı başarılarından dolayı teşekkür ederiz.
by...a
hocam ben 5 mayıs 2012 tarihinde geçirdiğim ksza sonunucunda sağ femör kırık olguğu belirlendi ve amaliyat oldum şu anda hala ayağımda sekme var ve iki santim kısalık var diyorlar . ben afyonda oturuyorum eğer mümkünse size filmleri göndermem mümkün mü? siz bir degerlendirme yapsanız bende ona göre adanaya gelip amaliyat olmayı düşünüyorum cevabınızı bekliorum Hocammm saygılar.....
oy...i
DALINDA BİR NUMARA OLAN BİR DOKTOR.hEM AMELİYAT ÖNCESİ HEM DE SONRASI HASTASIYLA İLGİLENEN YAPTIĞI DİZ KAPAĞI AMELİYATINDA ÜSTÜNE DOKTOR TANIMADIĞIM BİR KİŞİ
Yaman Sarpel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaman Sarpel, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Yaman Sarpel adresi nerede?Yaman Sarpel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Döşeme Mahallesi ( Çifte Minare Civarı) Cumhuriyet Caddesi No:64 Seyhan
- Döşeme Mah. Cumhuriyet Cad.No:66 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaman Sarpel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaman Sarpel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yaman Sarpel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaman Sarpel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yaman Sarpel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yaman Sarpel hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Yaman Sarpel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tarsus Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Mersin Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ceyhan Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sarıçam Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (2)Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Fiba Emeklilik kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Seyhan bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları