Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya, Beşiktaş
es...a
Dünyanın en bilgili ve iyi doktoru, bizim şansımız Babamın siroz hastalığı tedavi süresince bize yardımcı olan doktorumuz . İyi ki varsınız
hd...2
adı gibi yaman hocam,karaciğer nakli olalı tam 12 yıl oldu.bana bu dünyada yaşama şansı tanıyan hocam sizlere nasıl teşekür edilir ki kelimeler kifayetsiz kalıyor.hayatımı kurtardınız sayenizde yaşıyorum ne diyebilirim bu durumda bilemiyorum.size ve ekip arkadaşlarınıza sonsuz teşekürler ediyorum.kim bilir kaç hayat kurtardınız ve hala kurtarıyorsunuz bunun bir karşılığı yok ne denir ki.tam hayat bitiyor derken siz benim hayatıma hayat kattınız.ailemle tekrar birlikte olmama vesile oldunuz size minnettarım hocam,sizin güler yüzünüz hastalara yaklaşımınız taktire şayan.meslek ve aile hayatınızda başarılar diliyor saygılarımı sunarım. İyiki varsınız hep var olun
Yaman Tokat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaman Tokat, Genel Cerrahi.
Yaman Tokat adresi nerede?Yaman Tokat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya Beşiktaş
- Fulya, Yeşilçimen Sokağı Polat Tower Residence - Tower Side Girişi No: 12/407, 34394 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaman Tokat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaman Tokat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yaman Tokat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaman Tokat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yaman Tokat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yaman Tokat hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yaman Tokat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beşiktaş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar